Younite Reviews 334

4,8

1. Coachingcentrum
  2. Geestelijke gezondheidszorg

Over Younite

La missione di Younite è guidare adulti e giovani, genitori e figli, nelle relazioni interpersonali, aiutandoli a comunicare ed accompagnandoli in un percorso di crescita per arrivare all’autodeterminazione personale.

Dal 2010 organizziamo campi estivi, weekend, coaching one to one e programmi scolastici e aziendali durante tutto l'anno in Italia, Olanda e Spagna. Ogni famiglia e/o ragazzo viene seguito da un Family o Youth coach certificato.

>> Corsi per Genitori e Famiglie

>> Corsi per Adolescenti

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Derde jaar op rij

Zoon deed dit jaar mee, voor derde jaar op rij. De coaches zijn zoals altijd positief en vriendelijk en mijn zoon heeft het ook dit jaar naar zijn zin gehad, zowel met bekende als onbekende deelnemers.
Fysiek wordt hij goed uitgedaagd en gaf aan dat hij dit jaar meer geïnteresseerd was in de workshops.
Hij heeft daarentegen ook aangegeven dat hij variatie in het programma mist omdat het ieder jaar hetzelfde is. Kwaliteit van het eten is matig. Hij heeft aangegeven volgend jaar geen behoefte te hebben aan hetzelfde programma. Dat vind ik jammer, maar wel begrijpelijk.

Als ouder had ik graag ook dit jaar naast de foto's, een filmpje van de week mogen ontvangen.
De feedback van de coach is waardevol en daar kunnen we mooi mee aan de slag.

4 augustus 2025

Mijn ervaring met het Younite Bootcamp 2025.

Ik ben met hulp van de coaches zowel fysiek als emotioneel naar mijn limiet en eroverheen gegaan. De een op een gesprekken met de coach hebben me veel goeds gedaan doordat ik open kon zijn over hoe ik me voel. Helaas was het eten niet altijd het beste, en ook de locatie had beter gekund. Verder vond ik het een leuke en leerzame ervaring waar ik veel over mijzelf heb geleerd en nieuwe vrienden heb kunnen maken.

4 augustus 2025

De beste week die je je kind kan geven…

De beste week die je je kind kan geven is het Bootcamp met Younite. Bewegen, samenwerken, 1 op 1 coaching, lifeskills leren en dat allemaal zonder mobiele telefoon😉. Een mooi cadeau na het kamp was dat mijn dochter zei; een week zonder telefoon is wel heel fijn. Hier word ik zo gelukkig van. Ik kan dit kamp aanraden voor iedereen. Younite heeft een geweldig team coaches. Nan en Florian, veel dank!

Een groot succes!

Het was een hele leuke ervaring voor mijn zoon, hij heeft hard gewerkt en ervan genoten. Hij heeft nieuwe vrienden gemaakt en hij is helemaal klaar voor het volgende kamp. Het enige wat ik erg mis aan thuis was het eten, misschien wel het enige detail dat verbeterd kon worden. Oog een groot succes!!

Top kamp

Ik vond dat er een fijne mix was tussen workshops en training. De deelnemers en de trainers waren leuk en het eten was ook lekker. Ik doen volgend jaar weer mee.

13 augustus 2024

Dit leer je niet op school

Mijn kind kwam super enthousiast thuis! Hij leert hier dingen die zoveel meer waard is dan op school. In een week maakt hij een grote sprong in zijn persoonlijke ontwikkeling. Een veilige setting van het kamp zorgt dat hij zijn grenzen opzoekt. Fantastische leiding en bevlogen mensen. Ik heb in Nederland niks vergelijkbaars kunnen vinden. Aanrader!

13 augustus 2024

Jezelf uitdagen op fysiek en mentaal vlak

Wat een bijzonder kamp en wat een fijne begeleiding. Dit gun je ieder kind! Een week lang even geen telefoon, veel sporten en op fysiek en mentaal vlak jezelf uitdagen, grenzen verleggen in dat allemaal in een veilige omgeving. De staf heeft jarenlange ervaring met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Fijne mensen die weten wat kinderen nodig hebben.
Mooi om twee culturen samen te laten komen, Italiaans en Nederlands en ook van elkaar te leren.

Aanrader

Mentaal en fysiek een geweldig kamp om progressie te maken en aan de andere kant is het ook een hele bijzondere ervaring om met een groep mensen van je eigen leeftijd al je grenzen te verleggen. Ik vond het super leuk.

5 augustus 2024

Mentaal goed, fysiek minder

Younite was een leuke ervaring. Enorm goed hier waren de mentale challenges en coachings. Heb op dit vlak ook veel geleerd! Qua sport was dit minder dan verwacht, en het eten dat erbij kwam was niet bepaald sportvoeding. Ochtend en middag aten we brood, en in de avond kwam alles uit blik… Al met al wel leuk, maar ik stel zeker voor heel veel eigen spullen mee te nemen zoals proteinrepen en noten, want dit soort dingen zal je daar zeker niet krijgen.

18 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (334 reviews)