Good and precise job well done and…
Good and precise job well done and fast. Friendly service

Antwoord van Yourhandyman
Vi er en professionel og pålidelig handymanvirksomhed, som klarer alt fra samling af møbler, installation af lamper, opsætning af køkken til andre små og store byggeprojekter, samt diverse handymanopgaver både i private hjem og virksomheder. Vi er et team af professionelle handymen og tømrere med over 20 års erfaring. Ingen opgave er for lille eller for stor, vores erfarne håndværkere klarer det hele.
Nørrebrogade 25, 2200, København N, Denemarken
Good and precise job well done and fast. Friendly service

Antwoord van Yourhandyman
Quick, friendly, and with great communication. I'm super happy with the work he did installing new lights in my apartment!

Antwoord van Yourhandyman
Vi har haft fornøjelsen af at have haft Bassel fra Yourhandyman til at lave en indbygget garderobeløsning, hvilket han løste til perfektion.
Vi til enhver tid kunne anbefale Bassel!

Antwoord van Yourhandyman
Super happy with the help we got from Bassel, Besides beeing very friendly he is also competent and good in finding solutions in a tricky place:) We can warmly recommend him.
Lydia

Antwoord van Yourhandyman
Jeg havde besøg af Bassel, som er den mest perfektionistiske håndværker jeg nogensinde har haft besøg af.
Han var grundig, imødekommende og meget dygtig.

Antwoord van Yourhandyman
Bassel har hjulpet os med en masse praktisk arbejde, bl.a. ophængning af billeder, hylder, tv mm. Han er nem at lave aftaler med, kaster sig over alle opgaver og er dertil et virkelig rart menneske. Stor anbefaling!
Kom til Basel med en kompleks opgave, som jeg betvivlede kunne løses. Min el-tavle står klods op ad væggen (hvilket gør den enormt svær at skjule) og ser ikke just køn ud i gangen. Fik lavet en eltavleskab efter målene, som overgår forventningerne. Er ikke bare positivt overrasket over skillsne, men også resultatet. Skarp, dygtig og fin pris! Kan kun anbefale ⭐️