Brievenbus besteld met aan de verkeerde zijde de opening, waardoor deze niet gebruikt kan worden. Omruiltermijn is 14 dagen. Ondanks dat de brievenbus nog gehelee ongebruikt is, mag deze niet worden o... Toon meer
Keurige afhandeling van vragen door dame aan de telefoon. Er stond op de site vermeld dat een nieuw universeel slot voor de brievenbus gratis werd opgestuurd. Echter bij online bestellen lukt dit ni... Toon meer
NOOIT IETS VAN DEZE BEDRIJF KOPEN!!!!!!!!!! Brievenbus was wegens verbouwing pas 3 weken na levering geplaatst. Toen werd geconsteerd dat de brivenbus niet goed dicht ging. Gemaild en kr... Toon meer
Foutieve zending. Om dit in orde te maken, word je aan het werk gezet of het je eigen schuld is. Men zou verwachten dat men de verkeerde zending komt ophalen, maar nee je moet deze zelf,in mijn gev... Toon meer
1001 verschillende brievenbussen ✓ Goedkoopste van Nederland! ✓ Vandaag Brievenbus besteld, Morgen in huis ✓ veilig betalen met iDeal.
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Waarom krijg ik deze mail? Omdat ik 1x een review heb gedaan? Hier heb ik niet om gevraagd. AVG / GDPR
Snelle levering, product goed omschreven. Degelijke kwaliteit van pakketbrievenbus.
Overzichtelijk aanbod op de website, efficiënt bestelproces en snelle levering.
Doen wat ze beloven, levering binnen 2 uur
zeer netjes op tijd geleverd precies volgens de afspraken op de site.
En zeker beveel ik ze aan
mooie brievenbus Utrecht gekocht. snelle levering voor een leuke prijsje
NOOIT IETS VAN DEZE BEDRIJF BESTELLEN!
Slechte kwaliteit
Geen service
Geen garantie
Geen klantgericht aanpak
Wel geld innen maar service tot aan de verzending. Beschadiging wordt niet vergoed en van oplossingen heeft men nooit gehoord.
NOOIT IETS VAN DEZE BEDRIJF KOPEN!!!!!!!!!!
Brievenbus was wegens verbouwing pas 3 weken na levering geplaatst. Toen werd geconsteerd dat de brivenbus niet goed dicht ging. Gemaild en kreeg reactie dat niet alle brievenbussen geschikt zijn om gebruikt te worden als brievenbus!!!!!! Lettelijk werd gezegd:
"De postbode kan soms erg hardhasndig zijn met brievenbussen en daar kunnen sommige brievenbussen niet goed tegen."
Dus deze onderneming verkoopt brievenbussen die niet goed gebruikt kunnen worden als een brievenbus.
Verder was de bedrijf niet bereid om mee te denken richting een oplossing. De brievenbus was buitengeplaatst dus men gaat ervanuit dat de postbode de bus beschadigd heeft.
DUS DIT BEDRIJF VERKOOPT ONDEUGELIJKE PRODUCTEN EN WEIGERT GARANTIE OF SERVICE TE VERLENEN.
Ga nooit in zee met dit bedrijf u bent gewaarschuwd!