Super skarp og lynhurtig til at besvare på spørgsmål. Jeg har helt sikkert fået lysten til at starte på hans uddannelse, da jeg mærker at han vil være der 100 procent, og kan sikre mig at have forståe... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde døjet med smerter i lænden og været til behandling hos fysioterapeut - desværre uden resultat. Hørte tilfældigt om YourPerformance. Allerede efter 2-3 behandlinger og træning med anbefalede øvel... Toon meer
Anders kan noget helt særligt, og har givet mig en smertefri hverdag. Gennem mange år har jeg haft knas med smerter i lænd/iskiassmerter. Har søgt hjælp hos fysioterapeuter, kiropraktorer o.lign ud... Toon meer
Anders blev min troldmanden efter flere andre typer behandling hos læger, kiropraktorer, fysioterapi mv. Anders har ganske enkelt magiske hænder og fingre. Efter godt en time, hvor Anders målte, tr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Jeg tilbyder behandling og træning til alle. Behandling med fokus på at hjælpe dig fri af smerter, idrætsskader, stress, angst, astma, KOL og andre lidelser. Træning med fokus på at skadesforebygge og præstationsoptimere den enkelte mod den optimale præstation.
Contactgegevens
Denemarken
- yourperformance.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Anders hjalp mig efter en akut skade
Anders hjalp mig efter en akut behandlingsskade efter at have været hos en anden behandler, hvorefter jeg ikke kunne gå normalt. Allerede efter 1 behandling var der er afgørende forskel, som bl.a. sikrede min ferietur.
Skylder vel nærmest en tak!

Antwoord van YourPerformance
Jeg blev anbefalet Anders af en…
Jeg blev anbefalet Anders af en kollega, efter jeg først havde været hos kiropraktor, fysioterapeut på privathospital og få binyrebarkhormon, alt uden nogen effekt. Først efter 3-4 behandlinger hos Anders kunne jeg genoptage løb efter en ski skade 1½ år tidligere. Super kompetent og man føler virkelig man er i trygge hænder.
Camilla

Antwoord van YourPerformance
Anders kan noget, som andre behandlere ikke kan
Jeg kom til Anders med en skade i hoften, som jeg havde været hos 3 behandlere med tidligere uden at skaden var blevet bedre. Anders fik fikset min hofte på 3 behandlinger og har gjort det muligt for mig at squatte uden smerte for første gang i et år! Anders er meget professionel og man føler sig i trygge hænder. Han har den varmeste anbefaling fra mig.

Antwoord van YourPerformance
Du er i gode hænder hos Anders
Efter nogle behandlinger hos Anders, fik jeg rettet min skæve hofte, ryg og nakke og fik nogle gode øvelser med hjem til at holde ændringerne ved lige.
Man er i meget gode hænder og får både professionel behandling og vejledning.
Jeg sover bedre om natten.

Anders, en troldmand......
Anders har ganske enkelt magiske hænder og fingre. Efter godt en time, hvor Anders målte, trykkede og undersøgte mig igennem fra top til tå, var dommen klar: 1,5 cm skævhed i hoften. Det ene ben målte derfor 15 mm længere end det andet. Efter gode øvelser og behandlinger fik Anders bugt med min skade, så jeg igen dyrke min sport, uden ryg og lår smerter. Alle forrige behandlinger var kort sagt spild af tid og penge. Anders var løsningen og en yderst behagelig mand.
På banen igen og efter endnu et DM i badminton, som jeg helt sikkert, skylder Anders 🙏

Antwoord van YourPerformance
Anders er i mine øjne professionel og…
Anders er i mine øjne professionel og har stor viden om sit felt. Jeg føler, at jeg er i trygge hænder.
Kan sagtens anbefale Anders og hans klinik.

Antwoord van YourPerformance
High performance - delivered!
Mine varmeste anbefalinger gaar til Anders og hans klinik. Anders er lidt af en troldmand og har formaaet at finde og udbredre de ubalancer der givet anledning til rygsmerter gennem et halvt liv, for baade min bror, min soester og mig. Anders tilgang er grundig og videnskablig og udfoert med en erfaring og praecision, der har flyttet min fysik og velvaere med et 'kvantespring'. Til high performence, er Anders arbejde en 'competetive edge' der flytter medaljer, til dig med diskosprolaps og andre skavanker, er det forskellen paa at leve paa halvt blus eller fuld skrue.

Antwoord van YourPerformance
Anders er et meget seriøst menneske
Anders er et meget seriøst menneske, jeg har sjældent fået så professionel behandling, og tro mig jeg har været igennem lidt af hvert, hvis ikke jeg havde 60 km til Anders ville jeg komme hos ham hver måned, jeg blev godt hjulpet og fik hjælp til andre problemer end det jeg kom med, jeg kan kun anbefale andre at prøve Anders, og har du en skavank hvor du tænker det er der ikke noget at gøre ved, så prøv Anders - tro mig han kan :-)

Antwoord van YourPerformance
Manuel terapi er vejen frem
Manuel terapi er vejen frem!
Jeg har kun de bedste anbefalinger om Anders. Der blevet fundet en løsning på spændinger ved hoften ifb med løb, og nu besøger jeg ham et par gange om året, når kroppen lige skal sættes på plads.
Jeg har senere hen henvist min kæreste, mor og veninde, som også har fundet en løsning på deres problem i løbet af et til to besøg.
Det er absolut pengene værd i forhold til 10 besøg hos en fysioterapeut eller kiropraktor.

Antwoord van YourPerformance
Den bedste behandling jeg har fået
Den bedste behandling jeg har fået! Kommer altid tilbage når der er skavanker!

Meget dygtig
Meget dygtig. Absolut den bedste behandler jeg har prøvet.

Verdens bedste behandler
Verdens bedste behandler! Kan varmt anbefales

Antwoord van YourPerformance
Lees meer over geverifieerde reviews.