Banner for Yours Health Test

Yours Health Test Reviews

3,6

Mijn ontlasting was te stevig en moeilijk in het buisje te krijgen .waardoor ik vermoed dat er te weinig materiaal om het n Enterotype te kunnen vaststellen en waardoor microbioom lastig is vast te... Toon meer

Een Darmtest besteld, dit ging heel makkelijk en werd snel geleverd. Handleiding is helder en de test is daardoor eenvoudig uit te voeren. Uitslag is zeer uitgebreid maar soms ook lastig te begrijpe... Toon meer

De darmtest was zo besteld en lag snel in huis. Dankzij de duidelijke instructies was het uitvoeren van de test geen enkel probleem. De resultaten bevatten veel informatie en waren mij als leek niet m... Toon meer

Een cliënt binnen de praktijk heeft al enkele jaren last van acne, alle standaardtherapie geprobeerd. Uiteindelijk hebben we gekeken naar haar darmmicrobioom met de darmtest van Yourshealthtest. Hier... Toon meer

1. Self-service gezondheidscentrum

Wil je de oorzaak van een vervelende klacht achterhalen of jouw gezondheid preventief controleren? Onze zelftesten geven je inzicht: makkelijk, betrouwbaar en discreet. Het team van Yours Health Test bestaat uit medisch specialisten en professionals. Wij zorgen met onze ervaren specialisten dat onze testen altijd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen. De uitslag van onze testen geven je waardevolle inzichten in jouw gezondheid en welzijn.

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De instructies klopten niet met de…

De instructies klopten niet met de cijfers van de testbuisjes.

Resultaten in een taal die ik niet beheers

Prut

25 november 2021

Antwoord van Yours Health Test

Geachte heer Van der Stam, graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar uw opmerking. Al onze testen en testuitslagen zijn namelijk in het Nederlands. Wellicht met een paar medische termen. Omtrent de cijfers gerelateerd aan de instructies, dat zou echt moeten kloppen. Graag kijken wij samen met u wat er is misgegaan. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 088 007 5744. Alvast dank.

Nette service

Nette service.
Door dat mijn emailadres niet echt duidelijk was.heb ik zelf een mailtje gesturen.
Binnen een uur kreeg ik netjes al me gegevens door gemaild.

15 november 2021

Antwoord van Yours Health Test

Dankjewel voor jouw review.

Analyse resultaten NIET beschikbaar

De monsters naar het laboratorium gestuurd. Op de website stond dat deze aangekomen waren. De analyse is echter nooit online gekomen. Verder meer dan 15 minuten in de wacht gestaan meerdere keren, nooit iemand te spreken gekregen. 70 euro weggegooid :-(

8 november 2021

Antwoord van Yours Health Test

Beste heer Kakel, wat ontzettend vervelend om te horen. Graag willen wij samen met u kijken naar een mogelijke oplossing. Ons servicecenter neemt vandaag nog contact met u op.

Niet doen

Heb een week moeten wachten totdat ik het heb ontvangen nadat ik een paar keer had moeten bellen. Track and trace deed het ook niet en bijna geen klantenservice aanwezig. Geen aanrader

5 november 2021

Antwoord van Yours Health Test

Beste heer Haven, wat ontzettend vervelend om te horen dat onze service niet naar wens is verlopen. Graag kijken we samen met u naar een gepaste oplossing.

Heb test buisjes opgestuurd en nooit…

Heb test buisjes opgestuurd en nooit meer iets ontvangen, ja deze mail wat ik van vind😭

18 oktober 2021

Antwoord van Yours Health Test

Goedemorgen Richard, wat ontzettend vervelend om te horen dat er iets is misgegaan. Zou u ons uw e-mail en of telefoonnummer kunnen geven dan kunnen wij even contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even met onze klantenservice bellen, dan kunnen ze dit meteen voor u nakijken, tel. 088 007 5744. Excuses voor dit ongemak en wij gaan zorgen voor een gepaste oplossing.

Een superservice

Een superservice. Het product kwam snel en de uitslag ook sneller dan verwacht.

17 oktober 2021

Antwoord van Yours Health Test

Dank voor uw mooie feedback.

Zeer te spreken over de service!

Bij mij ging het bloed afnemen erg moeilijk. Kreeg maar een paar druppels uit mijn vinger geknepen. Kreeg daarna een uitgebreid mailtje met verschillende tips. En het aanbod om nieuwe nieuwe lancetten en een nieuw buisje te ontvangen. Top service!

11 oktober 2021

Antwoord van Yours Health Test

Dank voor uw mooie review en fijn dat het dankzij de tips toch gelukt is.

Doen exact wat ze beloven

Doen exact wat ze beloven. Binnen de afgesproken termijn de test ontvangen, ingestuurd en ook de uitslag binnen de afgesproken termijn.

19 september 2021

Antwoord van Yours Health Test

Dank voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent.

We hebben de kwaliteit van ons…

We hebben de kwaliteit van ons leidingwater laten testen. Absoluut een aanrader. We hadden binnen de aangegeven tijd een uitgebreide analyse van ons drinkwater.

3 september 2021

Antwoord van Yours Health Test

Beste Arnoud, dank voor je positieve review.

Dat zijn oplichters je beelt voor…

Dat zijn oplichters je beelt voor informatie over je betaald bestelng je krijgt een onbeleefd telefoniste aan de lijn die weet van nix ik raad iedereen om nix te kopen bij deze bedrijf dat zijn echt opligters uit recent ervaring en je krijgt nooit je geld terug.het is een soep

1 augustus 2021

Antwoord van Yours Health Test

We hebben per mail aangegeven dat een niet aangemelde retour langer duurt om te verwerken. We hebben afgelopen week middels navraag in het systeem bij de afdeling retouren kunnen achterhalen dat deze bestelling retour is gekomen. Afgelopen donderdag is het aankoopbedrag aan u teruggeboekt. Voor een eventuele volgende retourzending is het aan te bevelen een mail te sturen naar info@yourshealthtest.nl, zodat u een retournummer ontvangt. Met retournummer is een pakketje dat bij ons terugkomt sneller in beeld.