Vanwege hormonale klachten begonnen met de hormone support gums. Na 2 dagen werd ik ziek, extreme hoofdpijn en duizeligheid. Ik kon nauwelijks lopen. Toen gestopt met de gummies. Na 2 dagen ware... Toon meer
Bij Yummygums brengen we smaak, kleur én fun in jouw gezondheidsoutine met de allerlekkerste supplementen. Gezond leven saai of moeilijk? Niet bij ons. We maken het leuk en gemakkelijk om een gezonde levensstijl vol te houden. Onze producten zorgen ervoor dat goed voor jezelf zorgen iets is waar je elke dag naar uitkijkt. Yummygums heeft meer dan 125.000 klanten en onze producten liggen in de Etos en De Albert Heijn. Wij werken voor het verzamelen van onze klantenreviews niet samen met trustpilot.
Archangelkade 6c, 1013BE, Amsterdam, Nederland
- service@yummygums.com
- yummygums.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super tevreden
Super tevreden. Neem al een jaar de collageen lemonade . Is super lekker en maakt mijn huid en haar beter. Ook de klantenservice top! Reageren zeer snel en bieden een goede hulp. Onlangs voor de eerste keer de yummygums Gummies geprobeerd en ook heel lekker 👍
Lekkere gummies
Lekkere gummies! Blij dat zoiets bestaat. Nu ik zwanger ben en moeite heb met bijv het slikken van foliumzuur, is de Multi Mommy pot echt een uitkomst.
Fijne website en snelle levering, goede smaak, structuur niet voor mij
Fijne website en snelle levering. Heb de multi mommy en omega 3 gummies besteld. De smaak van de mommy gums was prima, mag van mij wel iets minder zoet. De omega 3 heeft inderdaad een frisse citrus smaak. Voor mij persoonlijk vind ik de structuur van de gummies te zacht en galatine achtig in de mond. Vanwege de structuur zal ik ze niet weer bestellen.
3,5 Sterren
Waarschuwing: grote kwaliteitsclaims, nul transparantie - weigeren zware metalen-analyse voor kindersupplementen
Consumenten, wees gewaarschuwd en vraag om het essentiële bewijs van veiligheid!
Omdat voedingssupplementen veel minder strenge regelgeving kennen dan medicijnen, zijn transparantie en onafhankelijke tests cruciaal voor de veiligheid, zeker voor mijn kinderen.
Het bedrijf claimt op haar website de hoogste kwaliteitsstandaarden en alle relevante Europese certificeringen te bezitten. Echter, toen ik de onderneming om een volledig Certificate of Analysis (CoA) vroeg—nodig voor het verifiëren van zware metalen zoals Lood en Kwik—weigerden zij dit te verstrekken. De reden? "Bedrijfsgevoelige informatie." Ook het wettelijk verplichte HACCP-certificaat werd geweigerd.
Een CoA voor zuiverheid en veiligheid is nooit bedrijfsgevoelig.
Deze hardnekkige weigering ondermijnt de geloofwaardigheid van al hun kwaliteitsclaims. Wanneer een bedrijf essentieel bewijs van veiligheid (zoals de analyse op zware metalen) voor producten bestemd voor kinderen niet wil tonen, is dat in mijn optiek onverantwoord.
De klantenservice is persoonlijk
De klantenservice is snel, eerlijk en persoonlijk. De levering snel en de producten goed (en lekker) 😝
Voor de derde keer Yummy Gums Beauty…
Voor de derde keer Yummy Gums Beauty besteld! 🍬 De eerste keer kreeg ik zelfs wat complimentjes dat mijn huid er beter uitzag (al weet ik niet of het alleen door de Yummy Gums kwam, want zodra ik supplementen neem, ga ik meestal ook gezonder leven 😅). De snoepjes zijn in ieder geval héérlijk – echt een genietmomentje elke dag! 💕
Zeer kwalitatieve supplement
Zeer kwalitatieve supplement. De hair gummies zijn echt super + een zeer goede service waar je met al je vragen terecht kan.
Vanwege hormonale klachten begonnen met…
Toen gestopt met de gummies. Na 2 dagen waren de klachten weg.
Om zeker te weten dat het door de gummies kwam, nog een keer geprobeerd. Na inname wederom ziek. Het was dus een allergische reactie op ingrediënten. Ik heb later begrepen dat monnikspeper of teunisbloemolie met regelmaat voor allergische reacties zorgt. Het is niet zo onschuldig.
Helaas voor mij dus ongeschikt.
Wel positief over de hair gummies. Werken heel goed.

Antwoord van Yummygums
Teveel B6 is levensgevaarlijk!
Paar jaar Yummygums geslikt, totdat ik allerlei vage klachten kreeg. Soort groeipijn/spierpijn in mijn hele lijf. En nog veel meer klachten. Bloed laten prikken en ik bleek veel te veel B6 in mijn lijf te hebben. B6 haal je al genoeg uit voeding dus dat hoort helemaal níet in een multivitamine te zitten! Ik dacht goed bezig te zijn al die tijd, aangezien ik veganist ben en niks te kort wou komen. Nu weet ik dat het echt onzin is om multivitamines bij te slikken. Gewoon gevarieerd eten en dan krijg je al je vitamines wel binnen. Ik ken zelfs veganisten die niet eens b12, vitamine D of Omega bijslikken en die voelen zich heel goed. Het draait dus allemaal weer om geld, niet om mensen hun gezondheid. De huisarts raadde mij aan per direct te stoppen met die Yummygums. Nu voel ik al verandering in mijn lijf, de meeste vage klachten zijn verdwenen. Heb alleen nog vaak ineens hele hete vingertoppen wat dus op een zenuwbeschadiging kan wijzen! En dat alles dankzij die multivitaminen van jullie. Een overdosis B6 is bijna niet mogelijk, het is dus de oorzaak van de Yummygums. Had ik dit allemaal maar eerder geweten! Heb mij zo lang heel slecht gevoeld hierdoor. Onbegrijpelijk dat jullie B6 in de vitamines douwen.

Antwoord van Yummygums
Mijn laatste review dacht ik nog ik…
Mijn laatste review dacht ik nog ik geef dit bedrijf 2 sterren maar nu ben ik er onderhand wel klaar mee. Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen werd mij geadviseerd om een mail te sturen zodat ik het geld van de geopende maar niet werkende potten terug kreeg. Mijn eerste mail gestuurd op 22 mei naderhand nog een mail gestuurd en dit was afgelopen maandag. Tot op heden nog geen antwoord ontvangen, wilde dit even vermelden aangezien er op mijn laatste review gereageerd werd en dit NETJES afgehandeld had kunnen worden maar helaas, niets blijkt minder waar.

Antwoord van Yummygums
Vandaag ontvangen en meteen geprobeerd!
Ik heb mijn Yummy Gums vandaag binnengekregen en kon niet wachten om ze uit te proberen. Ze smaken verrassend lekker; net snoepjes! Helemaal geen ‘vitamine’-smaak zoals je soms gewend bent. Super benieuwd naar de effecten op de langere termijn, maar de eerste indruk is in ieder geval positief.
Super fijn deze omega 3 gummies en nog…
Super fijn deze omega 3 gummies en nog belangrijk ze smaken niet naar vis.
Echt een heerlijke smaak
Hoe lekker zijn deze
Hoe lekker zijn deze? ! Ideaal snoep momentje tijdens mijn ketodieet!
De kids gummies zijn te lekker!
Wij hebben de kids gummies gekocht en mijn zoontje vind ze veel lekkerder dan alle anderen die we al in de drogisterijen hebben gekocht! Hij vind het jammer dat hij er maar 1 mag per dag ;-). Snelle levering en goed verpakt verstuurd. Wij zijn fan!
Het is een goed en betrouwbaar bedrijf!
Het is een goed en betrouwbaar bedrijf. Er wordt snel gereageerd via de mail als je een vraag hebt.
De gums zijn heerlijk. Ik heb een abonnement en dat bevalt goed. Zo krijg ik mijn gums op tijd in huis. Ik kan de gums iedereen aanbevelen.
Ik hou van de smaak
Ik gebruik de collageen lemonade poeder en haargummies van Yummygums nu een tijdje en ben echt onder de indruk. Ik had niet verwacht zoveel verschil te merken, maar mijn huid ziet er zichtbaar voller en frisser uit. En de smaak is écht lekker-veel beter dan vergelijkbare producten die ik eerder geprobeerd heb. Het is nu een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine. :)
Super
Super! Smaken goed en het is heel makkelijk om nu extra supplementen te nemen.
Super tevreden van de yummy gums
Super tevreden van de yummy gums. De multi zijn een mooie dagelijkse ondersteuning en ze zijn nog lekker ook.
Het hele gezin is fan.
Yummygums collageen
Ik gebruik de yummygums collageen en ik merk echt verschil in mijn huid en mijn haar groeit ook sneller! Heel tevreden van!
Ik vind de vitamine van yummygums echt…
Ik vind de vitamine van yummygums echt heel lekker maar ze plakken wel erg.
Maar ik merk echt positief verschil voel mij beter in mijn vel.