carkit besteld en ontvangen maar werkt niet , geen reactie op mails , lees hier al dat het niet goed zit , oplichters ? kunnen we er niet samen achteraan gaan en ervoor zorgen dat ze ophouden mense... Toon meer
Ik heb op 16 aug bestelling gedaan Hoorde niks meer op eens staat er bestelling bezorgd maar ik had niks gekregen . Heb via contact formulier dit gemeld en ineens kreeg ik weer een email van mij... Toon meer
Mensen keken ook naar
Opgelet
Opgelet! Zes weken geleden 2 kleedjes besteld. Nog steeds niets ontvangen. Op de eerste mail geen antwoord omdat het leveringsadres niet bestaat. Tweede mail verstuurd op een ander manier, ben benieuwd of dit iets gaat opleveren. Ik vrees er een beetje voor.
Ook niks ontvangen
Ook niks ontvangen
Mooi horloge besteld
Maar geld foetsie en ze reageren nergens op
Kan je ook geen sterren geven ?!
Kan je ook geen sterren geven? Bestelling gedaan maar nooit wat ontvangen en er word nergens op gereageerd.
Normaal kijk ik naar de review maar bij…
Normaal kijk ik naar de review maar bij hun heb ik het toevalig niet gedaan ivm haast.
Heb er nu weer spijt van.
3 maanden nog niets geen gehoor van hun en naar mijn geld kan ik wel fluiten 😡😡
Ik hoop van harte dat ze opgepakt worden.
bestelling van 3 maanden geleden nooit…
bestelling van 3 maanden geleden nooit ontvangen, reageren ook niet meer.. bende oplichters dus !
Nooit geleverd …
15 augustus betaald voor 2 bh's .het is nu 13 oktober en nog steeds niets ontvangen. 1x bericht gekregen dat het later zou komen. Daarna geen reactie meer. Bestelnummer #3307NL nooit ontvangen.
Flut materiaal niet wat er wordt beloofd
Ik heb op 16 aug bestelling gedaan
Heb via contact formulier dit gemeld en ineens kreeg ik weer een email van mijn bestelling.
Deze kwam 30/9 binnen 1e bh veel te klein en de tweede dat was een hele andere bh maar ook te klein terwijl ik 1,+1 gratis had dus dezelfde besteld alleen andere kleur.
Maar ook materiaal waarvan gemaakt is is flut
Nu wil ik retourformulier pakken word er aangegeven dat die website niet bekent is dus hoe kan ik het nu terug sturen
Ook hier 4 x bh gekocht op 09-09-2024…
Ook hier 4 x bh gekocht op 09-09-2024 en nog steeds niets ontvangen
er staat op de site dat het een Amsterdams merk is maar het komt gewoon uit China
paar maal email gestuurd en dan krijg je een standaard riedeltje !
Nooit ontvangen bh's…
Bh's besteld en al 2 x verzending uitgesteld. Dinsdag 3-9 kreeg ik een mail dat het is aangekomen, maar heb niks ontvangen. Volgens track&trace is het pakket nog steeds in China. Dacht dat het bedrijf in Arnhem zat, zo was aangegeven op de website. Op mail krijg je een automatisch antwoord, dat ze dit intern gaan uitzoeken. Ben nu al v.a. begin augustus aan het wachten.
Vandaag heb ik aangifte gedaan van oplichting en internetfraude en hoop dat ik m'n bh's nog krijg.
OPLICHTERS
OPLICHTERS! 1 ster is nog te veel! Dit zijn sowieso dropshippers die over andermans rug rijk proberen te worden. 2 jurkjes besteld omdat het adres in Amsterdam gesitueerd zou zijn, blijken ze uit China te worden verzonden en 2 weken later krijg ik 2 jurkjes die nog geen 50 cent per stuk waard zouden zijn (85 euro voor betaald met zelfs 50% korting). De stiksels hangen los en de stof is net crepe papier en helemaal in de kreukels, ze lijken totaal niet op de afbeeldingen op de website en zijn waarschijnlijk door kinderhandjes gemaakt. Nooit intrappen dus!
Alles ging mis
Alles ging mis.
2 bh’s besteld, maat L
Ontvangen 3XL die ook nog eens te klein zijn. Heel veel mailcontact, retour onmogelijk. Aanbod van 30% aankoop bedrag terug……raad het maar, dat gaat niet gebeuren. Oplichting van het zuiverste soort
Bh's besteld en al 2 x verzending…
Bh's besteld en al 2 x verzending uitgesteld. Vrijdag kreeg ik een mail dat het is aangekomen maar heb niks aangekregen. Vandaag nog eens gekeken waar mijn pakket blijft en opnieuw uitgesteld. Reageren nog op mails , berichten op facebook zelfs wanneer je dreigt om er mee naar de politie te gaan.
na een bestelling geregeld een update…
na een bestelling geregeld een update van de bestelling
opeens de bestelling geleverd maar niets ontvangen
na geregeld mails geen antwoordt.
mijn advise zo een firma gewoon van het internet halen de lafbekken
oplichterij 1st class
Helaas moet ik me aansluiten bij de onderstaande reviews. Ongeacht de aantal mails voor retour geen gehoor, en nu is de site weggehaald.
Mocht iemand weten hoe dit aan te klagen op een of andere manier, dan hoor ik het graag. Dit was 1ste klasse oplichterij.
Ook een carkit besteld
Ook een carkit besteld. (Te mooi om waar te zijn?) werkt dus niet. Toch wel 2 keer contact gehad over de installatie. Maar het gaat echt niet werken, toen contact gezocht om deze weer terug te sturen. Is niet meer gereageerd door deze oplichters. Ook niet na diverse pogingen. Ben er in getuind!!
Ik sluit mij totaal aan bij al de…
Ik sluit mij totaal aan bij al de reacties
3 weken gewacht werkte niet 1ste mail direct antw nadien geen reactie meer oplichters eerste klas dat dit nog kan .
Oplichterij
Helaas moet ik me aansluiten bij de conclusie dat zanova-Ansterdam.nl in de category oplichters valt.
Na weken werd de carlinkit CarPlay Dongel geleverd. In onze auto werkt hij niet. Contact gezocht via website en zowaar een hele snelle reactie met een link naar een YouTube filmpje. Uiteraard kreeg ik de Dongen niet werkend. Daarna mail gestuurd met verzoek om de retour procedure in gang te zetten om het product retour te sturen en mijn geld (59,95) terug the ontvangen. Helaas na een week geen enkele reactie. En nu is de website uit de lucht.
Dus: OPLICHTERIJ.
Mocht Zanova nog wel reageren en het product retour nemen, dan zal ik de review herzien. Maar hier ga ik niet van uit.
OPLICHTERS 1ste klasse.
OPLICHTERS 1ste klasse.
Bakje na 3 weken ontvangen maar werkt totaal niet. Sinsdien geen reactie meer ontvangen en website is zelfs niet meer beschikbaar.
Niet op ingaan aub.
Een stel oplichters
Een stel oplichters . Ze verkopen iets en als het niet werkt😢reageren ze niet ! Op,16 januari ontvangen en de dag nadien al beginnen mailen met foto’s en al .Als,je de 30 dagen retour aanvraagt reageren ze niet . Ik heb 59,95 € betaald voor een carplay interface maar dit kastje is gewoon een stukje platiek met een stekker die echt niet kan en zal werken op een jeep reneade van bj 2016 . De radio geeft elke keer bestanden niet gevonden ,
Carplay kastje besteld
Carplay kastje besteld, na 3 weken eindelijk geleverd. Ze claimen dat deze in iedere auto werkt, maar helaas.
Emails worden slecht beantwoord en voor het retourneren zijn ze niet thuis..
Oplichters!!