Zarkoperfume Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg manglede svar fra deres kontaktformular vedrørende Youth, som jeg havde købt. Da jeg fik kontakt med kundeservice og Mathilde fra kundeservice formåede hun at vende en øv situation til en virkelig... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lukten är fantastiskt, men den försvinner efter en halvtimme, det är väl inte meningen man ska behöva ha med parfymen och spraya på nytt efter den tiden! Den kostar ju ändå en del, har haft parfymer f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte i sin tid e’l og pink molécule parfumerne fra Zarkoperfume. Hver især til pris ca 700 kr / 100 ml. Begge opbevaret i deres bøtte i et mørkt lukket skab. Efter 4-5 mdr lugter de begge harske... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Zarkos parfumer i mange år. Der findes en til enhver lejlighed. Duftene er helt særlige og jeg får ofte positiv respons på de helt unikke dufte. Jeg oplever at duften holder længe.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

ZARKOPERFUME is a Danish perfume brand founded by Zarko Ahlmann Pavlov. Inspired by Nordic minimalism and molecular perfume science, all fragrances are handmade, blended, and packed by hand at our own factory north of Copenhagen, Denmark. This hands-on approach ensures exceptional quality and allows us to create truly unique scents that develop personally on your skin

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zarkoperfume 234,38 blev i går sprayet…

Zarkoperfume 234,38 blev i går sprayet på mine håndled og bag mine ører, med en ubehagelig,lidt kemisk lugt til følge. Min kat var dog meget interesseret i lugten, og stod længe og snusede, hvorimod min kæreste sprang væk i afsky.
Den kemiske lugt holdt i et par timer, og derefter var der ingen lugt eller duft tilbage.

Denne parfume er derfor, synes jeg, lidt som Kejserens Nye Klæder. Måske vil man være flov- eller bekymret over, at ens krop ikke producerer en skøn duft i samspil med væske 234,38.

18 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker zarkoperfume. Prøv og du vil elske zarkoperfume🤩

Jeg har købt zarkoperfume purple, 234*38 og pink og jeg elsker alle 3 dufte. Første gang jeg havde zarkoperfume 234*38 på lagde jeg mærke til at jeg fik mere opmærksomhed hos mænd. De var meget mere hjælpsomme samt jeg har fået et par kommentarer fra fremmede at jeg dufter godt e.x sidste gang jeg var i netto..Desværre kunne jeg ikke dufte den efter 10 min så var duften væk men det kunne andre. Jeg fik et tips som har hjulpet mig med monucule parfume og det er at jeg tager en lidt fed creme på halsen (for det fungerer bedst på fugtet hud) og nu kan jeg nyde de skønne,fantastisk dufte. Jeg kan helt sikker anbefale zarkoperfume molécule perfume.. De dufter bare fantastisk 💯🤩 jeg vil købe young næste gang samt layer nr 8 som både mig og min Mand kan bruge og det beste er at ingen kan dufte at vi har samme perfume på🤩👌 Han bruger også 234*38 og vi dufter ikke ens.. purple dufer rigtig godt har en skøn blomster (ja det er svært at beskrive for den dufter forskellige på folk) pink den har en frisk duft igen svært at beskrive.. Zakro er den bedste parfummør og zarkoperfume er Dansk. Jeg kan kun sige prøv og du vil ikke fortryde 💯 Der er mange forskellige zarkoperfume og jeg vil prøve næsten alle sammen. Jeg har lige bestilt young og layer. Layer er til min mand men jeg kan også bruge den. Glæder meget til at prøve de 2 og jeg giver selvfølgelig en anmeldelse når jeg har prøvet dem. Glæder mig🤩 Men der er snart mange at vælge imellem og 💯 % kan du finde en eller flere som du vil elske...

21 juni 2022

Dårligt

Dårligt
Købte Jeres MOLéCULE 234•38 Eau de Parfum 100 ml, og er vildt skuffet. Jeg havde på forhånd ikke duftet til parfumen, men blev fanget af de gode anmeldelser samt produktbeskrivelsen.

Jeg må konkludere, at parfumen lugter af sprit. Endvidere aftager luften efter maksimalt en halv time. Som om det var billig kinaproduceret vandsæbe. Og så for sådan et dyrt produkt. ØV!

24 december 2021
Logo Zarkoperfume

Antwoord van Zarkoperfume

Hej,
Hvor har du købt vores parfume henne? Det er vi uforstående overfor, da alle vores produkter bliver kvalitetkontrolleret inden de bliver sendt. Har du mulighed for at sende en mail til vores kundeservice customercare@zarkoperfume.com, så finder vi en løsning.
Glædelig jul!
De bedste hilsner,