Je denkt dat je wat in Nederland besteld of in ieder geval binnen Europa. Niets is minder waar. Komt vanuit China en levertijd duurt lang Kan helaas geen foto toevoegen maar de sneakersokken zijn d... Toon meer

Via Zarposa een lekkere warme jas besteld! Mooie kwaliteit en goede service! Wel een wat grotere maat besteld zoals op de site werd weergegeven!

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen Europa maar China

Kan helaas geen foto toevoegen maar de sneakersokken zijn dezelfde die ook op temu worden verkocht.

14 mei 2026

levering boxers

Zo positief als mijn review van 5 februari was, zo negatief wil ik nu toch nogmaals melden dat de dames uitermate vriendelijk regaeren op mijn melding dat ik Large boxers besteld had maar helaas 4XL geleverd kreeg. De fout zou hersteld worden en heb al 3 keer een mail gekrgen dat ze vezonden zijn met excuus voor het ongemak maar kennelijk draagt PostNl deze boxers ook zelf want ik heb nog altijd niets ontvangen in de goede maat. Heel jammer want mijn vertrouwen is tot het absolute 0 punt gedaald. € 79,-weggegooid geld

5 februari 2026

Levering ondergoed

Wie er een foutje heeft gemaakt met de levering weet ik niet maar feit is wel dat ik verschillende excuus mailtjes heb gekregen voor de gemaaakte fout en dat ze het zo snel mogelijk recht zouden zetten. Ik zeg eerlijk dat ik Zarposa niet kende maar dat dit een webshop is met medewerkers die met hart en ziel achter hun werk staan. Ik zal mij dan ook wel twee keer bedenken voor ik ooit nog een andere website zal bezoeken dan Zarposa want die waarderen een klant nog zoals het vroeger was, mijn complimenten mensen.

2 februari 2026

Bestellen gaat heel vlot

Bestellen gaat heel vlot.
We dragen kousen hier allemaal en zeer tevreden over. Zitten super en onzichtbaar in je sneakers. 👍👍😁

26 januari 2026

Niet bestellen

Niet bestellen, kousen komen uit China. Duurt weeeeeeeken eer ze geleverd worden, je wordt niet op de hoogte gehouden. Ik moest ze niet meer hebben, ze zouden me een retourlabel bezorgen....na 1,5 maand wacht ik hier nog op.
Trekt op niks!!!

1 juli 2025

Het is inderdaad een dropship bedrijf

Het is inderdaad een dropship bedrijf. Maar we hadden sneakersokjes besteld en die zijn na een week of twee, drie aangekomen en ze lijken goed te zijn. Ik weet niet van van andere producten of die goed zijn. Ik heb wel achteraf betaald.

16 mei 2025

Product komt uit China, word vooraf niet vermeld, misleidend, bezorging duurde te lang

Ik ben tevreden met het product wat ik besteld heb (sneakersokjes) maar ik wist niet dat ze uit China kwamen. Dat zag ik pas toen ik al besteld had en een update ontving over mijn bestelling. Het duurde erg lang voordat ik de bestelling in huis had. Dit werd vooraf niet vermeld! Ik vind het misleiding. Ook te duur voor het gekochte product. Waarschijnlijk hebben zij de sokjes voor 0,10 cent ingekocht en verkopen het voor 5,95 euro...

15 mei 2025

Waarom vermelden hun Zarposa) niet dat…

Waarom vermelden hun Zarposa) niet dat het uit china moet komen. Je krijgt eerst een postnl tracking toegestuurd en dan denk je wat duurt dat lang. En dan blijkt in de volgende email dat de sokken uit China moeten komen. Misleiding is dit en het duurt heel erg lang voordat je de sokken krijgt, als ik ze ooit krijg want dit gaat beslist heel lang duren. Ik stuur ze terug!

6 april 2025

Hier niet bestellen mensen

Hier niet bestellen mensen. Het is troep uit China wat voor veel geld wordt verkocht. Er zit bij je bestelling geen retourformulier of adres, deze hoop ik dan ook op zeer korte termijn via e-mail te ontvangen.

17 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?