Zatzon Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

ZEER GOEDE SERVICE! Er was een probleem met de bestelling waardoor deze een dag later zou toekomen maar ik heb het whatsapp nummer gebeld en we hebben alles geregeld en de bestelling was de volgende... Toon meer

Wat een heerlijke comfortabele, makkelijk te monteren bank is dit. Ook erg mooi vorm gegeven. We hebben er al heel wat ontspannen uurtjes op zitten. Ook zijn de kopjeshouders aan de armleuningen heel... Toon meer

Geweldige Keukenloper Ik heb onlangs keukenloper gekocht en ben enorm tevreden! Hier zijn de redenen waarom ik ze aanbeveel: Stijl& Mooi: De patronen en kleuren zijn prachtig en geve... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absoluut geweldig

Absoluut geweldig! Een ware shopper's paradise. Kwaliteit, variatie en service zijn hier ongeëvenaard. Mis het niet! Selçuk

1 juni 2024

Goede prijs kwaliteitsverhouding !

Goede prijs kwaliteitsverhouding !

Ik heb van de week een roze hangstoel besteld, hij kwam snel aan en ben er heel blij mee dat de gebruiksaanwijzingen zo makkelijk was dat ik het zelf ik elkaar kon zetten.

29 mei 2024

Ultrasnelle levering

Bedrijf helpt heel snel met alle vragen en verzending wordt ook heel snel gedaan. Na levering had ik nog enkele vragen en deze zijn ook heel vriendelijk beantwoord door de medewerkers.

9 mei 2024

Zoals iedereen heb ik ook eerst het bedrijf opgezocht en zag ik hier een slechte review. Maar ik heb toch de trampoline besteld en die is goed aangekomen. Tijdens het in elkaar steken had ik een vraag en heb het gsm nummer gebeld op de website. De medewerkster heeft me goed geholpen.
Ik ben content en mijn kinderen ook.

16 mei 2024

Slechte ervaring

Echt een hele slechte ervaring met Zatzon.
18 november wat bij hen besteld.
Nooit wat ontvangen. Op
Verschillende manieren contact gezocht. Telefonisch, via mail, via Facebook.
Ik heb eenmaal een reactie gekregen of ik het ordernummer had.
Nadat ik dat had opgestuurd kreeg ik geen gehoor meer. Omdat het een sint cadeau was, toen maar elders besteld. Zonde van mijn geld. Ik koop hier nooit meer.

Later is het na veel bellen en mailen gelukkig toch opgelost.

26 december 2022
Logo Zatzon

Antwoord van Zatzon

Beste, het spijt ons voor deze slechte ervaring. Ons nieuw team is nu veel sterker en we staan klaar om onze beginnersfouten recht te zetten. Wij begrijpen dat u toen contact heeft opgezocht, en we staan nu 2 jaar verder. Wij vragen u ons alsnog een kans te geven op dit op te lossen.
Graag ontvangen wij van u uw ordernummer en uw bankgegevens op info@zatzon.com. We hopen dat we u kunnen overtuigen.
Met oprechte excuses
Zatzon

Bestelling nooit aangekregen!

Wij hebben een bestelling geplaatst op 14 december '22 en betaald!! Nadat wij geen bevestiging mail kregen, hebben wij meerdere mails gestuurd, enkele keren geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, langs hun FB pagina een bericht gestuurd en een afspraak verzoek gevraagd. Op geen enkel contact van ons word gereageerd. Ze ontvangen wel het geld en dan niks meer. Ongeacht het bedrag, het gaat om het principe, als mensen bestellen, zorg je ervoor dat ze hun bestelling aankrijgen. Voor ons dubbele kosten, wij moeten het nu ergens anders kopen. Een schande!! Dus bij deze, hele slechte ervaring met Zatzon!!!!

13 december 2022
Logo Zatzon

Antwoord van Zatzon

Beste,
Na een lange periode zijn we terug met een nieuw en sterker team. Wij zijn bereid om de fouten gemaakt in het verleden recht te zetten.
Wij hopen u te overtuigen met onze oprechte intenties. Graag ontvangen wij van u uw ordernummer en uw bankgegevens op info@zatzon.com.
Deze week maken we het nog goed.
Met oprechte verontschuldigingen
Zatzon.com

Reviews in alle talen tonen. (73 reviews)