ZEEKSACK Reviews

1.928
TrustScore 5 uit 5

4,8

Hei jeg skulle på Sykehus i Oslo Og i den forbindelse så trengte jeg noe lettere en ein Koffert å slitte på da jeg ikke hadde bruk for det. Derfor kjøpte jeg meg ein Organacer 30 l og ein liten Organa... Toon meer

Snabb leverans. Invigde min underseat 15L när jag skulle iväg i 2 dagar och jag fick plats med allt jag behövde för dessa dagar. Den kommer bli perfekt för det jag behöver ha med ombord till min Thail... Toon meer

Kjøpte 29 og 30 liters sekk og toalettmappe. Rask levering. Gjennomtenkte og praktiske detaljer. Liker at sekken holder formen selv om den er tom. Gjør det enkelt å pakke inn og ut. Organiseringen med... Toon meer

Jag har nyss beställt en 10-liter (utgående modell) inkl regnskydd ochen travel pouch. Jag har dessutom en 50- liter sedan tidigare. Mycket nöjd med allt! Jättebra kvalitet samt lätt att organisera m... Toon meer

1. Tassenwinkel

ZEEKSACK™ is a brand driven by functionality. We create the travel gear & accessories you need for a more functional & organized journey. Designed in Sweden.

Uitstekend

(1.928)

1.434 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Der Rucksack wurde zuverlässig geliefert

Der Rucksack wurde zuverlässig geliefert und er ist wirklich super gut verarbeitet. Auf Bildern sieht er meist größer aus als in Wirklichkeit, aber jetzt muss ich ausprobieren, was ich alles da rein kriege. Ich bin sehr zuversichtlich 😊

10 september 2026

Elendig kundeservice

Produktene er sikkert bra, men kundeservice og levering står til stryk. 2 ukers levering er ikke bra nok, og når kundeservice sier varene er sendt, uten at dette stemmer så får de stryk karakter fra meg.

3 september 2026
Logo ZEEKSACK

Antwoord van ZEEKSACK

Hei Håkon.

Det er selvfølgelig kjedelig å høre at du har hatt denne opplevelsen, og vi er helt enige i at to ukers leveringstid er altfor lenge.

Jeg har sett nærmere på bestillingene dine. De ble lagt inn på kvelden 31. august, og pakkene ble sendt fra oss 1. og 2. september. Vi sender fra lageret vårt i Sverige, og pakkene blir derfor ikke registrert i Postens sporing før de ankommer sorteringsterminalen i Norge. Det kan dermed se ut som om pakken ikke er sendt i perioden før den første skanningen i Norge, selv om den allerede har forlatt lageret vårt.

I dette tilfellet ser det dessverre ut til at det har oppstått forsinkelser hos Posten etter at pakkene ble sendt fra oss, noe som også fremgår av sporingen din. Det er veldig leit at leveringen derfor har tatt så lang tid.

Jeg ser at du nå har mottatt pakkene, og håper i hvert fall at du blir fornøyd med produktene selv om leveringsopplevelsen denne gangen ikke ble slik den skulle være.

Med vennlig hilsen,
Noelle

Loistava reppu retkiin

Tilasin The Organizer 40 litran repun petrol blue värissä. Väri on luonnossa vielä parempi kuin kuvissa. Reppu tuli nopeasti ja oli sitä mitä odotinkin, tavaroille on omat paikkansa ja extra lisävarusteet kaupanpäälle plussaa. Reppuun saan mahtumaan kaiken mitä tarvitsen mukaan mökille ja pieneen reissuun. Aion tilata 30 litran The Organizer repun vielä! Ihan paras hankinta pitkään aikaan!

4 september 2026

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, unkomplizierte Bestellung sowie Zahlungsmethoden. Etwas viele E-Mails für meinen Geschmack zu Kauf, Lieferung, Pflege, Tipps und weiteren Produkten. Aber sonst alles Tipptopp. Danke

Die Bestellung war einfach

Die Bestellung war einfach, die Beschreibung der Taschen so ausführlich, dass ich mich gut entscheiden konnte. Die Lieferung wurde stets mit Nachrichten an mich begleitet. Alles war platzsparend und sicher verpackt. Ein erster Praxistest fiel sehr gut aus.

2 september 2026

Habe mit dem „Underseat“ jetzt den…

Habe mit dem „Underseat“ jetzt den zweiten Rucksack von Zeeksack. Er muss sich erst noch auf der nächsten Flugreise im Oktober bewähren, aber macht qualitativ einen sehr hochwertigen Eindruck. Die Lieferung erfolgte wieder schnell und problemlos. Ich glaube er wird nicht mein letzter Zeeksack bleiben, da ich das Ordnungsprinzip liebe!🫶🏻

10 september 2026

Einfacher Bestellvorgang und sehr…

Einfacher Bestellvorgang und sehr schnelle Lieferung. Es ist bereits der zweite Rucksack in unserer Familie.
Super Qualität und top praktisch.

Ich wünsche mir für die Zukunft mal noch ein Modell einer grösseren wasserfesten Reisetasche, leicht und trotzdem mit 4 Rädern und welche stabil steht, auch wenn sie sehr voll ist. Sofern das von eurem Brand mal produziert wird, bin ich sofort eine Abnehmerin.

Mainio Underseat 15

Tilasin repun Underseat 15. Reppu on todella kätevä, tilankäyttö on mietitty uusiksi joten pieneen reppuun mahtuu paljon. Hyvä ostos.

Todella nopea toimitus

Todella nopea toimitus. Ja tuote!!! Ostin ensiksi vaimolle repun lahjaksi ja sen jälkeen kun näin miten hyvä on niin ostin itselleni. Tuntuu olevan aika tilava. Tätä voi suositella!!

3 september 2026