2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Moeilijk gedoe over honden

Moeilijk gedoe over honden. Chagrijnige serveerster, deed tegen bijna iedereen met een hond lelijk. Bitterballen werden neergesmeten. Dit kan echt niet, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb liever dat er een bordje staat honden niet welkom want dan is het tenminste duidelijk.
Dus nee nooit meer.

2 mei 2026

Hondenbeleid

Zaterdagochtend 2-5-2026 zeer slechte ervaring meegemaakt wat betreft hun hondenbeleid
Nog voordat we het terras konden betreden werden we toe gesnauwd dat we er met de hond niet op mochten omdat de hond natte poten had (beest had door nat gras gelopen)wat een zielig bedrijf als je in een gebied zit waar vele hondeneigenaren komen.het betreft hier een buitenterras wat nog het meest irritant is is het personeel wat een onbeschoft stelletje zeg
GA HIER NIET HEEN MET U HOND

2 mei 2026

Na jaren welkom te zijn geweest nu voor…

Na jaren welkom te zijn geweest nu voor ons geen Zeeltje meer ……we kwamen hier echt al jaren met of zonder honden ….nooit geen last altijd leuk personeel maar helaas is dat nu niet meer het geval ….honden niet meer welkom….als je glas leeg is irritant blijven vragen of je nog wat moet het voelt als of je zo snel mogelijk’ weer op moet……nee we gaan voortaan maar ergens anders een bakkie doen MET de honden waar we wel welkom zijn geen Zeeltje meer

4 november 2025

Zeer onvriendelijk voor honden

Zeer onvriendelijk voor honden, terwijl er daar heel mensen wandelen met hun hond.
Een zeer onvriendelijke serveerster bovendien.
Zelf aan de achterkant waar een kaal tafeltje staat, kun je geen koffie in een plastic beker meer krijgen. Geen tijd voor is het antwoord. Dus rijd ik naar het Bergse Plas restaurant waar iedereeen welkom is ook met hond. Water en hondenbrokjes toe.

17 juli 2025

Kwamen om 11.45 aan voor een

Kwamen om 11.45 aan voor een
kop koffie alles was leeg maar konden niet gaan zitten want alles was gereserveerd zeiden ze alleen binnen konden we .
Voor ons geen Zeeltje meer bediening niet vriendelijk.

12 april 2025

Slecht eten en personeel onvriendelijk

Kwamen restaurant binnen om naar buitenterrasje te gaan want we wisten honden mogen niet binnen maar he kon ook niet buiten om.werd aangesprojen wrs door eigenaar norse man met de melding honden mogen niet binnen ...heerlijk welkom dus.
Bediening liep er saggerijnig bij.
Bestelde pannekoek met kaas was echt om te huilen zo slecht smaakloos en 4 plakken plastic kaas erop gegooid 11 euro
Ook gezegd tegen bediening maar geen reaktie
Pannekoek aan honden gegeven zelfs die aten het niet smakelijk op
Kan geen 0 sterren geven maar nooit meer

7 juli 2024

We hebben een geweldige lunch gehad…

We hebben een geweldige lunch gehad Eerste Pinsterdag op het terras met twee aangelijnde honden. Snelle, duidelijke en nette bediening. Fijn dat in dit mooie wandelgebied er een mooie plek is om te lunchen waar je hond zeer welkom is met in achtneming van de minimale gevraagde gedragsregels. Een aanrader !

19 mei 2024

Niet hond-vriendelijk

Vreemd dat een restaurant dat zich in een recreatiegebied bevindt waar mensen met de hond wandelen je niet naar binnen mag met een hond met natte poten.
Er staat een bord verboden voor natte honden, maar onze hond had alleen natte poten.
Nogal logisch dat de hond natte poten heeft als het hele gebied nat en drassig is.
Geen aanrader dus voor mensen met een hond!

6 januari 2024

Agressieve eigenaar en aggressief personeel

dinsdag 11.00 uur waren we bij het zeeltje.
Mooie locatie en een leuk ingericht restaurant en terras. We wilde graag een tosti met een soepje. Dat kon niet de keuken ging pas om 12.00 uur open. Vooral mijn man was geïrriteerd en liet dit ook duidelijk blijken. De serveerster vond dit vervelend en ging de discussie aan. Het escaleerde enorm. De serveerster begon ordinair te schreeuwen en uit mijn ooghoek zag ik dat de eigenaar mijn man wilde slaan. Mijn man heeft door een CVA helaas geen rem meer. Ik wilde dit aan de serveerster uitleggen, maar kon haar dat niet duidelijk maken vanwege haar geschreeuw. We zijn natuurlijk zo snel mogelijk vertrokken, maar door alle stress liet ik mijn telefoon liggen. Toen ik deze kwam halen waren er twee serveerster die ordinair tegen mij stonden te schreeuwen en de eigenaar bood niet zijn excuus aan maar deed ook nog een duit in het zakje. Al met al een vreselijke ervaring !
Want waarom de discussie aangaan. Een leuke de-escalerende opmerking had wonderen gedaan. De serveerster had de keus mijn man heeft die helaas niet meer.
Ik zie trouwens verschillende reviews waarin geklaagd wordt over een serveerster en ook over een agressieve eigenaar... ik weet nu wat er bedoeld wordt !

14 november 2023

Is dit jouw bedrijf?