Goede kwaliteit kleding. De maat klopte precies, shirtjes zitten top. Pakketje was mooi ingepakt en snel geleverd. Ben zeker van plan hier vaker te bestellen!

1. Kledingwinkel

Zenixian is a dynamic and burgeoning clothing brand established in 2021. Despite being in its early stages, the company is rapidly making strides in the fashion industry. Pronounced as "Zenix," the brand's name is a fusion of "Zen" and "ixian," reflecting a philosophy that seamlessly integrates contemporary style with a serene spiritual essence. In just over a year, Zenixian has been carving its niche, offering fashion enthusiasts a unique blend of modernity and tranquility.

4,7

Uitstekend

Verrast

Enorm verrast over wat ik binnen heb gekregen. Zit er comfortabel en is aan te raden. Enorm bedankt.

12 januari 2024

Bestelling was er in 1 dag

Bestelling was er in 1 dag. Super goede kwaliteit en een zachte stof. Zeker een aanrader

6 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling al binnen 1 dag is aangekomen en dat je tevreden bent met de super goede kwaliteit en zachte stof van onze producten. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons, en we stellen het zeer op prijs.

Als je in de toekomst nog meer kleding nodig hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor het kiezen van Zenixian, en we hopen dat je blijft genieten van onze producten!

Pakketje in 1 dag binnen

Ik zag zenixian voorbij komen op tik tok en ik vond de designs zo vet dat ik maar gelijk heb besteld. Mijn pakketje was al in 1 dag binnen, en de kleding is echt van top kwaliteit! Heb het t shirt nu al een aantal keer gewassen en hij is nogsteeds zo goed als nieuw!

Antwoord van Zenixian

Wat leuk om te horen dat je Zenixian hebt ontdekt via TikTok en dat je zo enthousiast was over onze designs dat je meteen hebt besteld! We streven ernaar om onze klanten te verrassen en tevreden te stellen, en het is geweldig dat je bestelling al binnen 1 dag arriveerde.

We zijn vooral blij om te horen dat je tevreden bent met de topkwaliteit van onze kleding en dat het T-shirt na meerdere keren wassen nog steeds zo goed als nieuw is. Duurzaamheid is een van onze prioriteiten, en we zijn verheugd dat dit voor jou merkbaar is.

Bedankt voor je positieve ervaring en voor het delen van je feedback. We hopen dat je nog lang van je Zenixian-kleding zult genieten. Als je in de toekomst meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanrader

Snelle service, goede kwaliteit, zit super comfortabel, geen spijt ervan.

Antwoord van Zenixian

Bedankt voor je korte maar krachtige feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en dat je de goede kwaliteit en het super comfortabele gevoel van onze kleding waardeert. Het is geweldig om te weten dat je geen spijt hebt van je aankoop.

Als je in de toekomst meer kleding nodig hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te assisteren. Bedankt voor het kiezen van Zenixian!

Top ervaring

Kleding was goeie kwaliteit zit heel fijn
heb ook nog eens mijn pakketje binnen 1 dag binnen gekregen.

8 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je recente aankoop bij Zenixian! We zijn blij dat je de kleding van goede kwaliteit vindt en dat het comfortabel zit. Snelheid in levering is voor ons van groot belang, en we zijn verheugd dat je je pakketje binnen slechts 1 dag hebt ontvangen.

Als je in de toekomst nog meer kleding nodig hebt of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen dat je veel plezier zult beleven aan je nieuwe kleding!

Topkwaliteit

Ik ben echt dol op het kledingbedrijf Zenixian! Ze hebben een geweldige selectie van kleding van hoge kwaliteit. De stoffen voelen zo zacht aan en de kleding ziet er altijd stijlvol uit. Ik ben altijd blij met mijn aankopen daar!"

Antwoord van Zenixian

Wat geweldig om te horen dat je echt dol bent op Zenixian! We waarderen je enthousiasme en zijn verheugd dat je onze kleding en selectie van hoge kwaliteit waardeert. Het is fantastisch dat de stoffen zo zacht aanvoelen en dat onze kleding altijd stijlvol oogt. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.

Bedankt dat je bij ons hebt gewinkeld en voor het delen van je positieve ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn en je nog meer stijlvolle kleding te bieden. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Shirt van goede kwaliteit

Zag deze kledinglijn voorbij komen op TikTok live er zaten allemaal leuke dames in, ze lieten allemaal leuke shirtjes en truien zien en vertelde over een Give away die er aan komt waar ze 7 mensen blij mee gaan maken! Had gelijk gevolgd en had een shirtje dat me aansprak en een muts besteld, het werd ook nog in de live ingepakt. Toen het de volgende dag binnen kwam verbaaste ik me over de goede kwaliteit en de zware stof. Na een tijdje dragen en wassen is hij nogsteeds als nieuw. Heb ze daarna een bedank berichtje gestuurd! Dus volg ze op TikTok zou ik zeggen!!

6 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Wat leuk om te horen dat je onze kledinglijn hebt ontdekt via TikTok en dat de live-stream met de leuke dames je aandacht trok! Het is geweldig dat je meteen bent gaan volgen en een shirtje en muts hebt besteld. Het feit dat je bestelling zelfs live werd ingepakt, maakt het extra speciaal.

We zijn verheugd dat je zo positief verrast was door de goede kwaliteit en de duurzame stof van onze kleding. Het is fantastisch om te weten dat het na dragen en wassen nog steeds als nieuw is. Bedankt voor het sturen van een bedankberichtje, we waarderen je steun enorm!

We hopen dat je blijft genieten van je aankopen en dat je ons blijft volgen op TikTok voor meer leuke updates en mogelijke Giveaways in de toekomst. Als je nog meer vragen hebt of nieuwe items wilt ontdekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goede en snelle service!

Ik heb mijn pakketje super snel mogen ontvangen, ook was de kleding van hele goed kwaliteit, en was het precies wat ik gezien had op de website. Ik bestel zeker nog een keer!

5 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Het doet ons veel plezier om te horen dat je je pakketje super snel hebt ontvangen en dat de kleding van uitstekende kwaliteit is, precies zoals je op de website had gezien. Klanttevredenheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

We kijken er met veel enthousiasme naar uit om je in de toekomst nogmaals van dienst te zijn. Als je op zoek bent naar meer geweldige kledingstukken of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van ons. Tot de volgende keer!

Team Zenixian

ik had mijn bestelling al binnen 1 dag…

ik had mijn bestelling al binnen 1 dag binnen en de stof was heerlijk zacht, echt een topkwaliteit!

5 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Wat geweldig om te horen dat je je bestelling al binnen 1 dag hebt ontvangen! We streven ernaar om onze klanten snelle levering te bieden en het is geweldig om te weten dat dit voor jou is gelukt. Bovendien zijn we verheugd dat je de stof van het product als heerlijk zacht hebt ervaren. We besteden veel aandacht aan het selecteren van hoogwaardige materialen, en het doet ons goed te weten dat dit voor jou tot uiting komt in topkwaliteit.

Als je in de toekomst nog meer items nodig hebt of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen dat je veel plezier zult beleven aan je aankoop!

Team Zenixian

Onlangs een trui besteld hij was de…

Onlangs een trui besteld hij was de volgende dag binnen ben er super tevreden mee!

8 januari 2024

Antwoord van Zenixian

Wat fijn om te horen dat je onlangs een trui bij ons hebt besteld en dat deze de volgende dag al binnenkwam! We zijn blij dat je super tevreden bent met je aankoop. Snelheid en klanttevredenheid zijn belangrijk voor ons, en we streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

Als er nog meer items zijn waarin je geïnteresseerd bent of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen bij je volgende aankoop. Bedankt voor je steun, en we hopen dat je veel plezier zult beleven aan je nieuwe trui!

Perfecte kwaliteit!

Ik heb onlangs een aantal kledingstukken van Zenixian gekocht en ik ben er ontzettend blij mee. De combinatie van stijl en comfort in hun collectie heeft me echt positief verrast. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en de pasvorm is altijd perfect. Wat Zenixian voor mij echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de tijdloze, maar toch trendy ontwerpen. Deze kledingstukken hebben mijn garderobe naar een hoger niveau getild en ik kijk er naar uit om meer van hun collecties te ontdekken. Al met al kan ik Zenixian van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle kleding.

11 september 2023

Antwoord van Zenixian

Dank je wel voor je enthousiaste feedback! We zijn verheugd te horen dat je zo blij bent met de kledingstukken die je bij Zenixian hebt gekocht. We streven ernaar om een combinatie van stijl en comfort te bieden in onze collectie, en het is geweldig om te horen dat dit je positief heeft verrast. Onze toewijding aan hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm is van het grootste belang voor ons.

We waarderen het dat je onze aandacht voor detail en tijdloze, maar toch trendy ontwerpen opmerkt. We blijven ons inzetten om kledingstukken van topkwaliteit te leveren die jouw garderobe naar een hoger niveau tillen. Bedankt voor je aanbeveling aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve en stijlvolle kleding. We kijken er naar uit om je verder van dienst te zijn en om je meer van onze collecties te laten ontdekken!

Super kwaliteit kleding

Super kwaliteit kleding, heb hier al meerdere malen besteld.

20 mei 2022

Antwoord van Zenixian

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze kleding en service.

Top ervaring

Goede kwaliteit kleding. De maat klopte precies, shirtjes zitten top.

17 april 2023

Antwoord van Zenixian

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. Graag tot de volgende bestelling!

Gewoon PERFECT!

Ik heb onlangs een trui van Zenixian ontvangen en ik ben er helemaal weg van! De trui is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt superzacht en comfortabel aan. Ik hou van de klassieke, tijdloze stijl van de trui en ik kan hem gemakkelijk combineren met andere kledingstukken in mijn garderobe. Ik zou deze trui zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele trui van hoge kwaliteit!

Antwoord van Zenixian

Bedankt voor het delen van uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze Zenixian-trui.

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Pakt geen stof op en zit super lekker.

Antwoord van Zenixian

We zijn blij om te horen dat onze producten van topkwaliteit zijn en comfortabel om te dragen. Bedankt voor de positieve feedback.

Als hoodie-liefhebber was ik op zoek…

Als hoodie-liefhebber was ik op zoek naar een comfortabele en stijlvolle hoodie, en de Zenixean hoodie heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Allereerst is de kwaliteit van het materiaal uitstekend. De hoodie is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal dat me warm houdt tijdens koude dagen, maar ook ademend genoeg is om comfortabel te dragen in mildere temperaturen.

Wat me vooral aansprak aan de Zenixean hoodie is het unieke ontwerp. De hoodie heeft een minimalistische uitstraling met een strakke afwerking en een subtiele Zenixean-logo op de borst. Dit geeft de hoodie een moderne en trendy uitstraling die perfect past bij mijn stijl. Bovendien zijn de kleuropties veelzijdig, waardoor ik de hoodie gemakkelijk kan combineren met andere kledingstukken in mijn garderobe.

Wat betreft de pasvorm ben ik ook zeer tevreden. De Zenixean hoodie heeft een relaxed fit waardoor hij comfortabel zit zonder te strak of te los te zijn. De capuchon is ruim genoeg om over mijn hoofd te trekken tijdens winderige dagen, en de zakken aan de voorkant zijn handig om mijn handen in te stoppen of kleine spullen in op te bergen.

Daarnaast is de Zenixean hoodie ook goed afgewerkt. De naden zijn netjes gestikt en er zijn geen losse draden of andere gebreken te vinden. Dit getuigt van de aandacht voor detail en de kwaliteit van het vakmanschap van Zenixean.

Al met al ben ik enorm tevreden over de Zenixean hoodie. Het is een comfortabele, stijlvolle en goed gemaakte hoodie die perfect aansluit bij mijn wensen. Of ik nu naar buiten ga voor een casual dagje uit of lekker thuis ontspan, deze hoodie is mijn go-to keuze geworden. Ik kan de Zenixean hoodie dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige hoodie met een moderne uitstraling.

Antwoord van Zenixian

We're glad you love the Zenixean hoodie! Just remember, it's spelled with an "i", not a "e" - no worries, we'll still let you wear it. 😉

Zeer goede kwaliteit!

Zeer goede kwaliteit!
Snelle levering, en goed verpakt.
Nu al een paar keer besteld en op en top tevreden😍

30 maart 2023