ZENLUCA Reviews

1. Haarproductenwinkel

Bij ZENLUCA begrijpen we hoe frustrerend haaruitval kan zijn en daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten die haarverlies tegengaan en gezonde haargroei stimuleren. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met dermatologen en wetenschappelijk onderbouwd, zodat we de hoogste kwaliteit en effectiviteit kunnen garanderen. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop: geen misleidende marketing of valse beloftes, maar duidelijke communicatie en oprechte oplossingen. We streven ernaar niet alleen je haar te versterken, maar ook een moment van rust en welzijn te bieden in je dagelijkse routine.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Mijn gratis boekje is niet meegeleverd…

Mijn gratis boekje is niet meegeleverd wat ik eigenlijk wel belangrijk vind, voor de rest de levertijd was binnen termijn en nu afwachten of de producten hun werk doen . Hopelijk kan ik het boekje nog verwachten.
Vriendelijke groeten

5 juni 2026

Mijn haar voelt gezonder en sterker aan!

Ik gebruik de haarproducten van Zenluca inmiddels een paar weken en wilde mijn ervaring hier graag met jullie delen.

Nu ik wat ouder word, merk ik dat mijn haar langzaam wat dunner wordt en dat ik ook meer haarverlies zie dan vroeger. Daarom was ik benieuwd of deze producten voor mij verschil zouden maken.

Na een paar weken consequent gebruiken merk ik dat mijn haar gezonder en sterker aanvoelt. Ook ziet het er verzorgder uit. De producten zijn daarnaast makkelijk in gebruik en passen goed in mijn normale routine.

Natuurlijk werkt ieder product anders voor iedereen, maar na een paar weken testen kan ik wel zeggen dat ik zichtbaar resultaat zie en dat mijn haar er beter uitziet dan voorheen.

9 maart 2026

Beste haarproduct dat ik ooit heb gebruikt

Ik ben super tevreden over Zenluca! Het haarproduct voelt licht aan, ruikt heerlijk en maakt mijn haar zichtbaar zachter en glanzender. Na een paar keer gebruiken merkte ik al minder pluis en mijn haar is makkelijker goed te leggen. Ook fijn dat de ingrediënten duidelijk worden gecommuniceerd. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn haar extra verzorging wil geven!

16 januari 2026

Het product van Zenluca is echt 10 out of 10

Het product van Zenluca is echt fantastisch. Je merkt direct dat het om kwaliteit gaat: mijn haar voelt zachter, gezonder en glanst veel meer sinds ik het gebruik. Het product verzwaart niet, ruikt heerlijk en doet precies wat het belooft. Ik heb al veel haarproducten geprobeerd, maar deze steekt er echt bovenuit. Absoluut een aanrader!

10 september 2025

Top product

Het werkt echt! Dit is al mijn 3e aankoop en bijna geen haaruitval tijdens haar wassen, een echte aanrader

8 oktober 2025

Complete set

Ik heb het hele set gekocht en gebruikt nu al ongeveer 2 maanden. De shampoo is redelijk goed. Je dun/dof haar wordt natuurlijk levendiger en beetje dikker... de geur van de schampoo kan wat beter. Voor de serum ben ik beetje allergisch voor mijn ogen na gebruiken merk ik op... maar ik zal nu de set van 2 shampoo kopen en kijken welk resultaat het gaat hebben dan weet ik meer om te zeggen...

29 maart 2025

verrassend goed!

Ik ben altijd sceptisch over haarproducten, maar deze heeft me positief verrast. Hoewel het voor mannen is, gebruik ik het als vrouw en het werkt top! Na één keer wassen zag ik weinig verschil, maar na drie à vier keer merkte ik minder haaruitval en groeiden er nieuwe babyhaartjes. Ik heb het sinds december vorig jaar gekocht en gebruik hem nogsteeds. Mijn haar voelt sterker en gezonder aan. Misschien een idee om dit ook als unisex aan te bieden? Het product werkt namelijk geweldig voor iedereen! Absoluut een aanrader!

19 december 2024

Natuurlijke haar producten

100% natuurlijke haar producten. Ben er super blij mee, heb deze een paar weken gebruikt en zag echt verschil. Levering was snel en netjes verpakt.

20 februari 2025

Top kwaliteit

Snelle levering, geuren van de shampoo en conditioner zijn erg lekker!

Duidelijke gebruiksaanwijzing.

9 november 2024

Werkt echt!

Ik heb laatst een pakket haarproducten gehaald en ben al blij de verbetering van mijn haar! Mijn haar voelt voller aan en ziet er gezonder uit. Wat ook fijn was, is dat de levering echt snel ging. Ik had het pakketje binnen no time in huis.

10 september 2024

Erg goede en fijne producten

Erg goede en fijne producten. Ik ben tevreden over mijn bestelling, alsook door de afhandeling van ZENLUCA. Ik had een vraag over de status van mijn bestelling en deze werd door hun klantenservice snel en adequaat opgepakt. Aanrader!

10 september 2024
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)