Vriendelijke mensen, en kreeg alle mogelijkheden om de verschilende types steps uit te proberen en dus niet het gevoel dat je een kat in de zak koopt. Ben heel blij met mijn Ninebot E3 pro en voor ee... Toon meer
Vanmorgen langs geweest om binnen en buitenband te vervangen mijn zero 10x dit werd vakkundig en snel uitgevoerd! Vanmiddag heb ik zelf geprobeerd om de nfc toegang via mn telefoon laten lopen dit... Toon meer
Ik heb er mijn step een beurt laten geven. Goede service en advies gehad. Prima winkel
Easy-Ride gespecialiseerd in elektrische steps en elektrische (kleine) voertuigen. Daarnaast hebben we een aanbod van diverse Fatbike's en legale RDW goedgekeurde elektrische steps
Kaagschip 22E, 3991CS, houten, Nederland
Na prima telefonisch contact voor informatie over de Veeley V5 step afgelopen week. Vandaag naar hun gereden om de elektrische step te kopen. Wat ben ik dik tevreden, al m'n vragen werden geduldig beantwoord. Uitleg over de step was perfect. Kortom, top zaak, ik ben met een heel goed gevoel huiswaarts gegaan. Bedankt mannen.
Vandaag een one mile gekocht , hele leuke winkel met kennis en behulpzaamheid en kennis .
Top geholpen en geslaagd .

Antwoord van Easy-Ride
super professioneel en vriendelijke geholpen. zeer snelle levering met uitleg over de aangekochte step. warm aan te bevelen!

Antwoord van Easy-Ride
Vanmiddag heb ik zelf geprobeerd om de nfc toegang via mn telefoon laten lopen dit was geen goed idee, want de display blokkeerde Easyride gebeld of ze een oplisding wisten, kon even langs komen en met 2 minutën probleem verholpen en kreeg zelfs een nfc tag als sticker voor op m'n telefoon helemaal gratis! Echt super service!
Super bedrijf!
Vr. Gr. Izak

Antwoord van Easy-Ride
We konden direct terecht met een lekke band.We kregen een goede uitleg over verschillende banden en het team van Alwin heeft de nieuwe band er direct opgezet.
Top service!
veeley v5 in de erfenis gekregen echter geen kenteken aanwezig op deze step, contact opgenomen met zerosteps werd direct geholpen en de zorgen uit handen genomen kenteken aangevraagd!
geen step gekocht bij hun en dan zo hulp vaardig top
krijgen ze wel het onderhoud van de step perfect!! ga zo door!
Zondag avond besteld en dinsdag werd mijn e-step persoonlijk door Zerosteps geleverd. Ik kreeg ook uitleg over de werking en functies van de step (VSETT9).
Ik ben zeer tevreden over de service en het product en ik raad het zeker aan!
Supergoede ervaring !
De Vsett 11+ gekocht bij Zerosteps / easy-ride.
Op al mijn vragen en mails kwam telkens heel snel een antwoord.
Prijs was ook heel sterk.
Ik kreeg een goed vertrouwen erin, want het is tenslotte toch een serieus bedrag wat je ineens overschrijft, waardoor ik de 11+ ook direct besteld had.
Alwin heeft alles netjes klaargemaakt voor de levering en is 2 dagen erna netjes met uitleg thuis afgezet.
Super tevreden.

Antwoord van Easy-Ride
Geweldige mooie plek om je step te kopen. Echte communicatie en goede hulp. Ik ga binnenkort weer wat verzinnen om hier iets aan te schaffen, want dit soort bedrijven zijn uniek! Wij hebben in 1x 2 mooie Zero Pro 8 exemplaren aangeschaft en kan geen puntje opbouwende kritiek verzinnen.
Klasse bedrijf. Doen wat ze zeggen. Zeggen wat ze doen.
Op zoek gegaan naar een step. Ik wil service, kwaliteit en een fysieke winkel om proefrit te kunnen maken en het beste advies te krijgen voor mijn situatie. Vandaag de VSETT11 31ah gekocht bij Zerostep / Easy Ride. Wow! Mooie shop, veel keuze én...voorraad (!) plus fantastisch geholpen door de mensen daar. Goed advies van Alwin en uiteindelijk met de goede step weggegaan. Dik in orde, aanrader en verdient een dikke rating 10/10.
Service, kwaliteit, communicatie is Prima.
Uitstekend.
Ik schrijf zelden reviews, voor Alwin maak ik een uitzondering. Zoals hij al jaren de beste service verleend is echt uniek. Geen vraag is hem teveel en altijd een snel antwoord.
Klasse Alwin, ga zo door.
Zelf twee steps aangeschaft. Geweldige service en ze staan altijd klaar voor advies. Als er iets mis is met de step zorgen ze meteen voor een oplossing. Aanrader om hier je step aan te schaffen.
Een degelijke fiets , mooi en goed afgewerkt . Wel pittig , opletten , hij schiet vooruit als een speer . Ik gebruik vanuit stilstand de “ brommerfunctie “ , als ik dan wat snelheid heb begin ik pas te trappen .
Grts
Jan :)
Komt afspraken na, goede service voor onderdelen. Zeer prettig om zaken mee te doen.
Top bedrijf, goed advies, uitstekende service, ruime keus.
Pas de vsett 11 + gekocht . Geweldige step , doet alles en meer dan je ervan verwacht . Maar vooral de snelle en vriendelijke service is hier geweldig ! Echt een aanrader .