Een geweldige goede service. Geweldig goed geholpen. Er was een product niet aanwezig en na 1 telefoontje (waar ik heel netjes te woord ben gestaan) werd het verder fantastisch opgelost, en de v... Toon meer
Vanaf het eerste klant contact, werd de vraagstelling direct goed en adequaat opgepakt door de Sales & Marketing Director, Marc Mulder. Ik had een kit nodig die toegepast kan worden in een 100% natte... Toon meer
Zeer goed verwerkbare producten, reageren snel en geven goede adviezen. wanneer je ergens over twijfel. Ze denken mee en service staat hier hoog in het vaandel. De kitten doen zeker niet onder voor... Toon meer
Uw internationale producent en leverancier van lijmen, kitten en technische spuitbussen
Leerlooierij 6, 4651 SM, Steenbergen, Nederland
Snel besteld en nog sneller geleverd, kwaliteit kit.

Antwoord van Zettex Shop
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Producten meer dan goed en zeker voor herhaling vatbaar!
Fijn dat jullie het ook fijn vonden en nu de brainstorm sessie nog haha. Groetjes en tot de volgende!

Duidelijke website
Gemakkelijke bestelling
Keurig ingepakt en bezorgd
Top

Antwoord van Zettex Shop
Alles verliep supersnel, qua bestelling en levering

Antwoord van Zettex Shop
Voor de grotere afname ook goede prijzen, goede producten en niet onbelangrijk uit Nederland

Antwoord van Zettex Shop
Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit en voordelig😉😉👍👍💪💪

Antwoord van Zettex Shop
Werk al jaren met zettex producten en bevalt super goed!
Prijzen zijn goed op zettexshop
En netjes en snel geleverd

Antwoord van Zettex Shop
Snel en duidelijke communicatie en goede producten

Antwoord van Zettex Shop
Prima spul, wat ik bestelde. Alleen wel jammer van de relatief hoge verzendkosten.

Antwoord van Zettex Shop
Goed bedrijf en snelle levering

Antwoord van Zettex Shop
Omdat ik via een kennis gehoord had dat de Zettex Ms Polymeer kit heel goed is, deze ook besteld met nog een ander type die ook nodig had, bestelling werd de zelfde dag nog verzonden zij het dat DHL roet in het eten gooide en het pakket nooit geleverd is.Na mail en telefonisch contact met Per heeft hij mijn bestelling opnieuw opgestuurd via PostNl en heb ik de volgende dag mijn bestelling binnen gekregen en dit gemeld aan Per. Ik ben superblij met de afhandeling en raad echt de Zettex shop van Per Krijgsman aan, in een woord Geweldige Service van hem Top!!!

Antwoord van Zettex Shop
Via Whatapp heel goed advies gehad over de voor mijn doelstelling juiste kit en wijze van aanbrengen. Daarna ook nog een onjuiste bestelling van mij hersteld, zodat ik niet twee keer bezorgkosten zou gaan betalen. Kortom! Aanbeveling waard.

Antwoord van Zettex Shop
De bestelde packing sealer zat helaas niet in de doos, wel de cleaner. Dit probleem werd vlot en met zeer nette communicatie opgelost door Per Krijgsman van sales. Daarnaast tevreden over het aanbod van Zettex shop; verschillende materialen en heldere uitleg op de site.

Antwoord van Zettex Shop
De prijs in netjes, de levering snel.
Bij vragen snel een goed en duidelijk antwoord.