Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simon är lyhörd på vad jag har för önskemål. Framförallt i vilken risknivå vi ligger med mina investeringar. Mycket kompetent med goda resultat med mina placeringarna. Jag ser fram emot fortsatt sam... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta en människa kan göra så är det att lita på dessa idioter !!! Henrik Carlsson är ett skämt utan dess like Ville ta ut mina pengar och fick inte en ända krona utbetalat.. när jag ville avslu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Financieringsmakelaar
  3. Investeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

ZFMarkets is a fully regulated investment and trading platform, licensed under the Financial Services Commission (FSC) with license number GB24202819. The platform offers highly competitive trading conditions, including spreads starting from zero pips, low commissions, and fast execution. ZFMarkets provides access to over 5000 CFDs across a wide range of assets, including stocks, forex, commodities, indices, ETFs, and cryptocurrencies. ZFMarkets caters to both beginner and experienced traders. The platform emphasizes transparency, security, and efficiency, making it an attractive option for traders looking for a diverse selection of instruments and flexible trading terms. Regulated by the FSC, ZFMarkets ensures a high level of oversight and compliance, providing traders with peace of mind. Whether you’re interested in trading traditional assets like stocks and commodities or exploring the growing cryptocurrency market, ZFMarkets offers the tools and conditions needed for success in the modern trading environment.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Till en början trodde jag att jag hade…

Till en början trodde jag att jag hade hittat en legitim investeringsmöjlighet. Jag hade sett flera annonser på nätet som hänvisade till Crypto.com och lovade höga avkastningar genom investeringar i kryptovalutor. Plattformen såg mycket professionell ut, med realtidsdiagram, detaljerad statistik och påstådda finansiella rådgivare som erbjöd stöd till investerare. Eftersom allt verkade trovärdigt bestämde jag mig för att skapa ett konto och börja med en relativt liten insättning.

Under de första veckorna verkade allting fungera normalt. Mitt konto visade stadiga vinster och rådgivarna kontaktade mig regelbundet för att presentera nya investeringsmöjligheter och uppmuntra mig att gradvis öka mina investeringar. Resultaten som visades på plattformen verkade realistiska, vilket gjorde att jag successivt överförde större belopp i tron att mina pengar förvaltades på ett legitimt sätt.

Problemen började när jag försökte ta ut en del av mina medel. Min begäran blockerades och ekonomiavdelningen informerade mig om att en internationell verifieringsprocess måste slutföras innan något uttag kunde godkännas. För att slutföra denna process krävdes jag på 59 700 € i påstådda administrativa och valideringsavgifter. Även om begäran verkade ovanlig försäkrade representanterna mig om att det endast handlade om en tillfällig och obligatorisk formalitet.

Efter flera dagars tvekan genomförde jag de begärda betalningarna i hopp om att få tillgång till mina pengar. Situationen förbättrades dock inte. Uttaget förblev väntande och kundtjänsten gav motstridiga och otydliga svar utan att lösa problemet. När jag gjorde mer omfattande efterforskningar upptäckte jag att plattformen inte hade någon koppling till den verkliga Crypto.com och att det i själva verket handlade om en bedräglig kopia skapad för att lura investerare.

Jag samlade omedelbart all dokumentation och alla bevis som fanns tillgängliga och anmälde händelsen till behöriga myndigheter. Därefter överlämnades ärendet till reLQm, där en detaljerad analys av de finansiella transaktionerna genomfördes. Tack vare spårning av penningflöden och omfattande utredningar kunde en del av de överförda medlen lokaliseras. Efter flera månaders processer och verifieringar kunde mina ursprungliga insättningar slutligen återställas.

3 juni 2026

Använd inte detta företag

Använd inte detta företag, jag skulle göra uttag visste inte hur jag skulle göra så jag fick hjälp av deras Eric Ericsson detta slutade att dom tömde mitt konto helt ( lämnade 6 kronor kvar) där pengar skulle utbetalas till mig SÅ ANVÄND INTE DETTA FÖRETAG OM NI VILL HA ERT KAPITAL KVAR om jag skall ta tillbaka detta då måste allt regleras från ZF Markets
Som verkar ha bedrägeri som inkomstkälla
/Harri Hertell

22 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min personliga erfarenhet av ZF Markets…

Min personliga erfarenhet av ZF Markets har varit negativ.

Jag blev kontaktad av en representant som hjälpte mig att sätta in pengar genom att be mig dela min skärm.

När jag senare försökte göra uttag fick jag inte ut mina pengar trots upprepade försök och flera mejl till företaget. Pengarna visas fortfarande på mitt konto, men jag har inte kunnat ta ut dem.

Efter att jag publicerade en negativ recension blev jag kontaktad och ombedd att ta bort den, vilket jag gjorde. Personen som tidigare kontaktade mig svarar nu inte längre på telefon eller mejl.

Detta är min personliga upplevelse. Jag har sparat dokumentation över
mina insättningar, uttagsförsök och min kommunikation med företaget.

25 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag blev först uppmärksam på…

Jag blev först uppmärksam på plattformen genom att den verkade välstrukturerad och lätt att förstå, med tydliga funktioner och en kundsupport som svarade snabbt och professionellt på mina första frågor. Det gav ett intryck av att vara en stabil och seriös tjänst, och under en längre period fungerade allt utan några märkbara problem. Insättningar registrerades korrekt och kontot uppdaterades som förväntat, vilket gjorde att jag inte hade någon anledning att ifrågasätta hur systemet fungerade. Förändringen kom först när jag ansökte om ett uttag. Begäran bekräftades relativt snabbt, men jag fick information om att en obligatorisk verifieringsprocess behövde genomföras innan medlen kunde frigöras. Detta inkluderade identitetskontroll, adressverifiering och en genomgång av kontots transaktionshistorik, vilket jag genomförde enligt instruktionerna. Kort därefter fick jag besked om att ärendet hade flyttats till en utökad compliance-granskning, där ytterligare riskbedömning krävdes. I samband med detta informerades jag också om att en behandlingsavgift samt en avgift för “frigöring av transaktion” behövde betalas innan processen kunde fortsätta. Även om detta inte hade nämnts tidigare, presenterades det som en nödvändig del av deras interna regelverk, så jag valde att betala för att inte fördröja processen ytterligare. Efter betalningen förväntade jag mig att uttaget snart skulle slutföras, men istället kom nya krav på skatteverifiering och kompletterande dokumentation som inte tidigare hade efterfrågats. Det blev tydligt att varje avslutat steg ledde till ytterligare en begäran, ofta förklarad som en nyupptäckt kontrollpunkt eller uppdaterad säkerhetsåtgärd. Med tiden började processen kännas allt mer cirkulär, där ingen tydlig slutpunkt presenterades trots att alla instruktioner följdes. Kommunikationen från supporten förändrades också, från direkta svar till mer generella hänvisningar till policy och regelverk, utan konkreta besked om när utbetalningen faktiskt skulle ske. Den ursprungliga känslan av förtroende ersattes gradvis av osäkerhet, särskilt när tidsramar ständigt sköts upp utan tydlig förklaring. Efter en längre period av återkommande krav och fördröjningar valde jag att söka extern hjälp för att få en lösning på situationen. Det var i detta skede som G𝓏k𝑒𝓍 blev involverade, granskade ärendet och hjälpte till att driva processen vidare genom direkt kommunikation och uppföljning. Efter deras insats kunde medlen till slut återvinnas efter att tidigare försök inte lett till resultat. I efterhand framstår hela upplevelsen som en gradvis förändring från en pålitlig och transparent tjänst till en utdragen process där uttaget aldrig verkade nå ett faktiskt avslut. Min rekommendation är att vara försiktig med plattformar som återkommande inför nya avgifter, verifieringar eller villkor efter att ett uttag har initierats, eftersom seriösa finansiella aktörer normalt har tydliga, konsekventa och avslutade processer utan upprepade hinder för att få tillgång till sina egna medel.

25 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I början hade jag egentligen inga…

I början hade jag egentligen inga särskilda förväntningar, men plattformen gav snabbt ett intryck av att vara både stabil och professionellt driven. Allt fungerade smidigt från start, och jag lade märke till hur tydlig informationen var och hur snabbt supporten svarade när jag behövde förtydliganden. Under en längre period använde jag tjänsten utan några komplikationer, vilket gjorde att jag kände mig trygg med att fortsätta. Det var först när jag bestämde mig för att ta ut en del av mina medel som situationen förändrades. Uttagsbegäran bekräftades som väntat, men jag informerades om att kontot behövde genomgå en standardiserad verifieringsprocess enligt interna compliance- och säkerhetskrav. Jag skickade in de dokument som efterfrågades, inklusive identitets- och adressverifiering, och förväntade mig att detta skulle vara tillräckligt för att gå vidare. Kort därefter fick jag dock besked om att ärendet hade placerats under en utökad riskgranskning, vilket förlängde handläggningstiden ytterligare. Sedan följde nya instruktioner om att en behandlingsavgift och en så kallad frigöringskostnad behövde betalas innan uttaget kunde godkännas. Även om detta kändes oväntat, presenterades det som en obligatorisk del av processen, så jag betalade för att undvika ytterligare förseningar. När detta var gjort trodde jag att ärendet närmade sig sitt slut, men istället kom nya krav på skatteverifiering och kompletterande formulär som tidigare inte nämnts. Mönstret blev efter hand tydligt: varje gång ett steg slutfördes dök ett nytt upp, ofta motiverat som en uppdaterad kontroll eller intern säkerhetsåtgärd. Processen började kännas allt mindre förutsägbar och mer utdragen än vad som först hade kommunicerats. Kommunikationen från supporten blev också mer generell och hänvisade främst till policyer och regelverk snarare än att ge konkreta svar om när uttaget faktiskt skulle behandlas. Den initiala känslan av trygghet övergick gradvis till osäkerhet, särskilt när inga tydliga avslut syntes trots att alla begärda åtgärder genomfördes. Efter en längre period av återkommande krav och förseningar valde jag att söka extern hjälp för att få en tydligare väg framåt. Det var i det skedet som G𝓏k𝑒𝓍 blev involverade, granskade ärendet och hjälpte till att föra processen vidare genom mer direkt dialog. Efter deras insats och ihärdiga uppföljning kunde medlen slutligen återvinnas efter att tidigare försök inte hade gett resultat. I efterhand framstår hela upplevelsen som en gradvis förskjutning från en stabil och förtroendeingivande tjänst till en utdragen process där uttaget aldrig verkade nå en faktisk avslutspunkt. Min slutsats är att vara försiktig med plattformar som upprepade gånger inför nya avgifter, verifieringar eller villkor efter att ett uttag har påbörjats, eftersom seriösa aktörer normalt har tydliga och konsekventa processer där kundens medel inte fastnar i en återkommande kedja av nya krav.

11 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

När jag först började använda…

När jag först började använda plattformen medan jag befann mig i Sverige upplevde allt som transparent, professionellt och välorganiserat. Registreringsprocessen var smidig, gränssnittet var tydligt och kundtjänsten svarade snabbt på mina tidiga frågor, vilket gav mig intrycket av att jag hade att göra med en legitim och välreglerad tjänst. Under flera månader använde jag plattformen utan problem, och inget tydde på att jag skulle stöta på svårigheter förrän jag begärde ett uttag av medel. Den första uttagsbegäran bekräftades snabbt, men jag informerades om att ytterligare verifiering krävdes i enlighet med deras efterlevnadskrav, inklusive identitetskontroll och en rutinmässig riskbedömning. Till en början verkade detta normalt, så jag följde instruktionerna och skickade in den begärda dokumentationen utan dröjsmål. Därefter fick jag besked om att uttaget var under förstärkt granskning på grund av gränsöverskridande finansiella efterlevnadskontroller, trots att min kontohistorik varit stabil och oförändrad. Kort därefter fick jag ett nytt meddelande om att en behandlingsavgift och en administrativ frigöringsavgift krävdes innan medlen kunde betalas ut. Även om detta kändes ovanligt hänvisades det till interna policys och regulatoriska krav, så jag betalade avgiften för att undvika ytterligare förseningar. Istället för att få mina pengar fick jag sedan information om att ett nytt steg hade aktiverats kopplat till skatteverifiering och omauktorisering av kontot, vilket återigen krävde ytterligare dokument och bekräftelser. Varje gång jag slutförde det som begärdes dök en ny kravpunkt upp, ofta presenterad som en nyligen upptäckt efterlevnadsfråga eller uppdaterad säkerhetsstandard som måste uppfyllas innan uttaget kunde genomföras. Processen började kännas allt mer repetitiv, utan någon tydlig slutpunkt eller klar indikation på vad det sista steget faktiskt var. Kommunikationen förändrades också över tid; svaren blev mer generella och hänvisade ofta till policyavsnitt och regelverk utan att direkt adressera min specifika uttagssituation eller tidslinje. Efter hand gick min initiala tillförsikt över i oro och sedan skepsis, eftersom det blev svårt att förena plattformens tidigare effektivitet med den pågående cykeln av nya krav och förseningar. Till slut började jag dokumentera alla interaktioner noggrant och sökte extern hjälp efter att ha insett att en intern lösning sannolikt inte skulle fungera. Det var i detta skede som G𝓏k𝑒𝓍 blev inblandade, granskade ärendet och hjälpte till att föra en mer strukturerad dialog med plattformen. Efter deras insats och ihärdiga uppföljning kunde medlen återvinnas efter tidigare misslyckade försök. I efterhand började erfarenheten i Sverige som en till synes pålitlig och välfungerande finansiell tjänst, men utvecklades gradvis till en utdragen process där varje uppfyllt krav verkade följas av ett nytt, vilket gjorde uttaget allt mer osäkert. Min slutsats är att vara försiktig med plattformar som upprepade gånger inför nya villkor, avgifter eller verifieringssteg efter att uttagskraven redan uppfyllts, eftersom legitima finansiella tjänster bör ha tydliga, konsekventa processer och inte skapa en oändlig kedja av förseningar som hindrar användare från att få tillgång till sina egna pengar.

7 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

När jag först registrerade mig hos…

När jag först registrerade mig hos detta företag hade jag en mycket positiv uppfattning om verksamheten. Allt från registreringsprocessen till den löpande kommunikationen gav intrycket av att företaget var seriöst, professionellt och månat om sina kunder. Supporten svarade snabbt, frågor besvarades utförligt och det verkade finnas en tydlig struktur kring hur tjänsterna fungerade. Under den första tiden upplevde jag inga större problem, vilket gjorde att mitt förtroende för företaget växte. Det var därför jag inte hade några större farhågor när jag senare bestämde mig för att begära ett uttag av mina medel. Det var vid den tidpunkten som min upplevelse började förändras. Uttagsbegäran bekräftades inledningsvis utan problem, men kort därefter informerades jag om att ytterligare verifiering krävdes innan processen kunde fortsätta. Jag skickade in de dokument som efterfrågades och väntade på att uttaget skulle behandlas. Några dagar senare fick jag besked om att kontot behövde genomgå en kompletterande granskning av säkerhetsskäl. Efter att även detta steg hade slutförts fick jag information om att ytterligare kontroller relaterade till riskhantering och efterlevnad behövde genomföras. Det som förvånade mig mest var att varje nytt krav presenterades som det sista hindret innan utbetalningen skulle kunna genomföras. Trots detta uppstod ständigt nya villkor. Vid ett tillfälle ombads jag att betala en behandlingsavgift. När den var betald tillkom ytterligare administrativa krav. Efter att dessa hade uppfyllts hänvisades det istället till interna policyer, regulatoriska kontroller och nya verifieringssteg. Processen började kännas ovanligt komplicerad för något som från början hade beskrivits som en standardmässig uttagsbegäran. Ju längre tiden gick, desto mer började min ursprungliga optimism ersättas av tveksamhet. Jag försökte hela tiden samarbeta och följa instruktionerna eftersom förklaringarna ofta lät rimliga när de presenterades var för sig. Samtidigt blev det allt svårare att förstå varför nya krav fortsatte att tillkomma efter att tidigare krav redan hade uppfyllts. Kommunikation som tidigare hade varit tydlig blev också mindre konkret, och det blev svårt att få raka besked om när uttaget faktiskt skulle genomföras. Efter upprepade förseningar och flera försök att lösa situationen på egen hand började jag söka hjälp från andra håll. De flesta försök ledde inte till någon märkbar framgång, men till slut kom jag i kontakt med 𝑔𝓏k𝑒𝓍. Efter att andra alternativ inte hade gett resultat lyckades de hjälpa mig att återfå mina pengar, vilket till slut avslutade en process som hade pågått betydligt längre än jag hade förväntat mig. Erfarenheten lärde mig att det inte räcker att bedöma ett företag utifrån dess första intryck eller hur smidig registreringsprocessen verkar vara. Min rekommendation är att vara särskilt uppmärksam på hur ett företag hanterar uttag. Om nya avgifter, verifieringar eller villkor fortsätter att introduceras efter att tidigare krav redan har uppfyllts, är det klokt att noggrant utvärdera situationen och agera med stor försiktighet.

3 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I efterhand framstår hela min…

I efterhand framstår hela min upplevelse med detta företag som något jag önskar att jag hade varit mer uppmärksam på från början, eftersom det som först verkade vara en enkel och pålitlig tjänst snabbt visade sig utvecklas till en mycket mer komplicerad och frustrerande process. Till en början fungerade allt som förväntat, och plattformen gav ett organiserat och seriöst intryck, vilket gjorde att jag kände mig trygg med att fortsätta använda den. Problemen började dock när jag försökte ta ut mina pengar, eftersom uttagsprocessen då förändrades markant och blev fylld av återkommande hinder som inte tidigare hade varit tydliga. Istället för ett enkelt uttag möttes jag av upprepade krav på avgifter, verifieringar och olika former av så kallade compliance-kontroller, som alla presenterades som nödvändiga men som i praktiken ledde till ständiga förseningar. Det mest oroande var att varje gång jag uppfyllde ett krav och betalade det som begärdes, dök ett nytt krav upp direkt efteråt, vilket skapade en återkommande cykel som aldrig verkade ta slut. Dessa krav varierade mellan ytterligare kontogranskningar, administrativa avgifter och säkerhetsverifieringar, men resultatet var alltid detsamma: uttaget förblev obearbetat. Trots att jag följde alla instruktioner noggrant och skickade in all dokumentation som efterfrågades, fortsatte processen utan någon tydlig progression mot ett avslut. Med tiden blev situationen allt mer frustrerande och svår att förstå, eftersom det kändes som att villkoren hela tiden förändrades varje gång jag trodde att jag var nära en lösning. Efter en längre period av misslyckade försök att lösa problemet direkt med företaget valde jag till slut att söka extern hjälp, och genom stöd från G𝐙𝐊EX kunde jag återfå mina pengar i sin helhet, vilket gav en efterlängtad lättnad efter en utdragen och stressig process. Den hjälpen blev avgörande eftersom det visade sig att det internt inte fanns någon tydlig väg till resolution, utan snarare ett mönster där nya krav fortsatte att uppstå efter varje genomfört steg. När jag ser tillbaka på hela förloppet framstår det som en kedja av återkommande hinder där varje framsteg snabbt följdes av nya villkor, vilket gjorde det svårt att förstå vad som egentligen krävdes för att avsluta processen. Samtidigt har erfarenheten gjort mig mer medveten om hur viktigt det är att vara försiktig och kritisk när det gäller digitala finansiella tjänster, särskilt när uttag kopplas till oklara och föränderliga krav. Det som började som en vanlig användarupplevelse slutade i en insikt om vikten av transparens och tydliga villkor, och hur snabbt förtroende kan påverkas när dessa saknas.

6 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Förra vintern undersökte jag sektorn…

Förra vintern undersökte jag sektorn för tillverkning av subnanometer extrem ultraviolett (EUV) pellikel och följde de högt specialiserade leveranskedjor som krävs för att skydda fotolitografiska fotomasker från mikroskopiska dammpartiklar under avancerad mikrochiputskrift. Jag upptäckte en plattform som heter "Opto-Shield Lithography" som påstod sig erbjuda möjligheter till privat placering i "Carbon Nanotube Pellicle Production Clusters" – automatiserade renrumsmoduler som påstås vara verksamma i Taiwans högteknologiska korridorer. Plattformens investerarpanel var klinisk och intensivt specialiserad, med live-inspektioner av laserspridningsdefekter, realtidstemperaturer i kemisk ångavsättning (CVD) och EUV-ljustransmissionseffektivitetsprocent som såg helt autentiska ut.

Jag initierade en pilotinvestering på 67 800 euro. Datagranulariteten var häpnadsväckande; jag fick varje vecka "pellikeldraghållfasthetsmetriker" och kunde spåra de exakta ljustransmissionsoptimeringspoängen för de batcher som mitt kapital påstås ha finansierat. Den stadiga, höga avkastningen speglade perfekt den stigande globala efterfrågan på 2nm och 3nm logikchips, vilket gav hela företaget en stark fernissa av teknisk och kommersiell legitimitet.

Strukturen sprack när jag försökte likvidera 750 000 euro för att finansiera ett plötsligt företagsförvärv. Uttagsbegäran frystes omedelbart under en "renrumspartikelkontamineringsrevision". Jag kontaktades snart av en "Advanced Technology Export Coordinator" som informerade mig om att på grund av en snabb ändring av internationella exportkontrollregler för halvledarhårdvara med dubbla användningsområden, var jag tvungen att ställa en extern "EUV-litografi slutanvändarverifiering och säkerhetsborgen" på 91 200 euro innan mitt kapital kunde godkännas för internationell överföring.
Krav på över nittiotusen euro i förskottsbetalningar för att få tillgång till mitt eget kapital var en definitiv varningssignal. Jag avbröt omedelbart all muntlig kontakt och fokuserade helt på en "digital forensisk skörd". Jag arkiverade varje CVD-kammarlogg, sparade de digitala signaturerna för utrustningens titlar och samlade in de fullständiga tekniska routingrubrikerna från efterlevnadskraven. Jag registrerade min formella rapport under ärendereferens OS77302. Den sammanställda dokumentationen skickades slutligen till ᴏᴀxʀᴇ, där deras tekniska forensikteam genomförde en korsanalys av plattformens "live" fabrikstelemetri mot offentliga byggnadsregister och data om elnätsanvändning från de lokala industriparkerna. Deras undersökning visade att de angivna renrumskoordinaterna tillhörde ett tomt kommersiellt lager utan industriella elanslutningar, och att de "live" inspektionsflödena genererades av en sofistikerad 3D-grafikrenderingsloop. Efter den fullständiga revisionen verifierades totalt 1 015 000 euro i samband med de bedrägliga dokumenten.

Erfarenheten var en skarp påminnelse om hur lätt den komplexa, ogenomskinliga vetenskapen i den globala halvledarleveranskedjan kan simuleras för att kringgå traditionella investeringsskyddsräcken. Jag gör det nu till en absolut regel att verifiera alla specialtillverkningstillgångar genom oberoende, fysiska tredjepartsindustrirevisioner och direkt bekräftelse med nationella handels- och teknikministerier innan kapital överförs.

12 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag blev lurad på 240000kr i juni…

Jag blev lurad på 240000kr i juni 1925. Polisanmälde dagen efter och har sedan bara haft problem. Henrik sa att de har en avdelning som kan hjälpa mig. Det bestod av att Daniel kunde hjälpa mig för 5000 kr. AVSTDOD! Någon dag senare skulle Elias mot en större summa och med garanti hjälpa mig. AVSTOD! Nu undrar jag hur Noth mill Bank kunde tömma mitt konto utan att jag fick reda på dett. Henrik mailade att pengarna var slut. Daniel sa något om att jag blivit lurad och frågade om jag visste vad en hävstång var. Min kunskap var annorlunda. EILER

16 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

MIN TELEFONSKÄRM ÄR SPRUKEN OCH…

MIN TELEFONSKÄRM ÄR SPRUKEN OCH BATTERIET DOG JUST NÄR JAG FÖRSÖKTE LOGGA IN PÅ ZF MARKETS FÖR ATT FÅ UT MINA PENGAR!!!! NU ÄR ALLT I EN RÖRA!!!! (。•́︿•̀。) LITA INTE PÅ ZF MARKETS!!!! DE ÄR GRUNDLÄGGANDE BEDRÄGGARE OCH LJUGNARE!!!! JAG SATT I KÖR I 14 TIMMAR OCH LYSSNADE PÅ DEN DEN DUMMANDE MUSIKEN OCH INGEN SVARADE!!!! JAG FÖRSÖKTE CHATTA OCH DEN LJUGNAREN RITT HÅLLDE SÄGA ATT MITT UTTAG SKULLE KOMMA MEN DET KOM ALDRIG!!!! TOTALT BEDRÄGERI!!!! VD:N SKRATTAR FÖRMODLIGEN MEDAN JAG INTE ENS KAN BETALA MIN HYRA!!!! DE STAL 5000 DOLLAR FRÅN MIG OCH NEKADE MIN UTTAGBEGÄRAN UTAN ANLEDNING!!!! Jag skickade ett meddelande till personalen på Instagram och de blockerade mig omedelbart!!!! Förlorare!!!! ZF Markets är ett svart hål för era pengar!!!! Jag grät och skrek tills jag hittade Wealth-Security LLC!!!! De är de enda som faktiskt hjälpte mig att få tillbaka mina pengar från dessa tjuvar!!!! Om du blev rånad av ZF Markets måste du gå till Wealth-Security LLC just nu, annars kommer du att förlora allt!!!! Vänta inte på att supporten ska maila dig för det kommer de aldrig att göra!!!! Ritt är en orm!!!! Få tillbaka dina pengar innan de rymmer för gott!!!! Använd Wealth-Security LLC innan det är för sent!!!! Dumma bedragare kommer att ruttna i helvetet!!!! (。•́︿•̀。)!!!!

4 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I början gav plattformen ett väldigt…

I början gav plattformen ett väldigt övertygande intryck eftersom allt fungerade exakt som förväntat, sidan laddade snabbt, kontot uppdaterades direkt efter transaktioner och det fanns en tydlig känsla av struktur och stabilitet som gjorde att jag kände mig trygg med att använda den regelbundet, även när jag testade mindre uttag kom pengarna in utan några förseningar vilket förstärkt förtroendet ytterligare och fick hela systemet att kännas pålitligt och välorganiserat, under den första perioden fanns det egentligen inga tecken på problem och allt verkade fungera smidigt utan störningar vilket gjorde att jag ökade min aktivitet och såg det som en stabil tjänst att fortsätta med, men efter ett tag började små förändringar dyka upp som till en början inte verkade särskilt allvarliga, det kunde handla om korta fördröjningar i laddningstider eller att vissa funktioner ibland svarade långsammare än tidigare men inget som direkt väckte misstanke, dock blev dessa små avvikelser mer frekventa med tiden och det började påverka helhetsupplevelsen mer än vad jag först trodde, särskilt märkbart blev det när uttag började ta längre tid än vanligt och status ofta stod kvar som väntande utan tydlig information om varför, i början försökte jag ha tålamod och tänkte att det kunde vara tillfälliga tekniska justeringar eller uppdateringar i systemet men situationen fortsatte istället att försämras gradvis, fler steg började läggas till i verifieringsprocessen och det som tidigare varit en enkel och snabb process blev plötsligt mer komplicerat och otydligt, samtidigt blev kommunikationen från kundsupporten mindre hjälpsam eftersom svaren ofta var generella och inte gav någon konkret lösning på de problem jag upplevde, jag kontaktade supporten vid flera tillfällen i hopp om att få en tydlig förklaring och en snabb lösning men problemen kvarstod och i vissa fall tog det lång tid innan jag ens fick svar, vilket skapade en växande frustration och en känsla av osäkerhet kring hela plattformens tillförlitlighet, efter en längre period utan förbättring blev det tydligt att problemen inte var tillfälliga utan snarare en del av ett större mönster där saker sakta men säkert blev sämre, när jag till slut inte kunde få någon effektiv hjälp genom de vanliga kanalerna valde jag att söka extern assistans och kom i kontakt med 𝗚zk𝐞x som gick igenom min situation och hjälpte mig att återfå mina medel, vilket var en stor lättnad efter en lång och stressande process där jag känt mig fast utan tydliga svar, när jag ser tillbaka på hela upplevelsen är det tydligt att förändringen från en stabil och fungerande plattform till en problemfylld och osäker miljö skedde stegvis vilket gjorde det svårt att reagera i tid eftersom förtroendet redan var etablerat från början, den gradvisa försämringen tillsammans med bristande support gjorde att situationen till slut blev ohanterlig och mycket frustrerande, helhetsintrycket är därför att detta var en negativ erfarenhet där löften om stabilitet inte motsvarade verkligheten över tid och där användarupplevelsen successivt försämrades tills det inte längre gick att lita på systemet vilket gör att jag betraktar detta som en tydlig varning och en dålig upplevelse i sin helhet.

8 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I början upplevdes plattformen som…

I början upplevdes plattformen som väldigt stabil och professionell, allt fungerade utan problem och det fanns en tydlig känsla av att systemet var välbyggt och pålitligt, insättningar gick igenom direkt och kontot uppdaterades som förväntat, vilket skapade ett starkt förtroende redan från start, även mindre uttag behandlades snabbt och utan komplikationer, vilket gjorde att jag kände mig trygg med att fortsätta använda tjänsten, under en längre period fanns det inga tydliga varningssignaler och allt verkade fungera som det skulle, men efter hand började saker förändras på ett sätt som först var lätt att missa, små förseningar i behandlingen av transaktioner dök upp och vissa funktioner svarade inte lika snabbt som tidigare, i början tänkte jag inte mycket på det eftersom det kunde handla om uppdateringar eller tillfälliga störningar, men problemen började gradvis bli mer återkommande och tydliga, särskilt när det gällde uttag där processen som tidigare varit enkel plötsligt blev långsammare och mer komplicerad, nya steg och verifieringskrav började dyka upp utan tydlig förklaring och väntetiderna ökade successivt, detta skapade en känsla av osäkerhet eftersom det inte längre var lika förutsägbart hur lång tid något skulle ta, jag kontaktade kundsupport vid flera tillfällen för att få hjälp och klarhet men svaren var ofta otydliga eller kom med förseningar, och problemen förblev olösta trots upprepade försök, efter en tid blev det tydligt att situationen inte förbättrades utan snarare fortsatte åt fel håll, vilket gjorde hela upplevelsen mer stressande och frustrerande, när jag till slut inte fick någon lösning via de vanliga kanalerna sökte jag extern hjälp och kom i kontakt med 𝗚zk𝐞x som gick igenom ärendet och hjälpte mig att återfå mina medel, vilket blev en avgörande vändpunkt efter en lång period av osäkerhet, när jag ser tillbaka var förändringen från en stabil och fungerande plattform till en problemfylld upplevelse gradvis men tydlig, det som först kändes tryggt visade sig senare vara mindre stabilt än det verkade, och bristen på effektiv support gjorde situationen ännu svårare, allt sammantaget ledde det till en mycket negativ erfarenhet och en tydlig varning om att vara försiktig med denna typ av plattform eftersom förtroendet kan förändras över tid och då blir konsekvenserna stora.

19 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I början gav plattformen ett väldigt…

I början gav plattformen ett väldigt stabilt och pålitligt intryck, allt fungerade smidigt utan några märkbara problem, insättningar gick igenom direkt, kontot visade aktivitet korrekt och även mindre uttag behandlades snabbt, vilket skapade en känsla av trygghet och fick mig att lita på systemet under en längre tid, det verkade som en modern och välorganiserad tjänst där allt var under kontroll och jag såg inga tecken på problem i början, därför blev jag mer aktiv och fortsatte använda den regelbundet, men efter en tid började små förändringar dyka upp som först inte kändes allvarliga, det kunde vara kortare förseningar i bearbetningen av vissa funktioner eller tillfälliga driftstörningar som förklarades som uppdateringar, men dessa händelser började ske oftare och det blev tydligt att något hade förändrats i systemets stabilitet, särskilt när det kom till uttag, där processen som tidigare varit snabb plötsligt började ta längre tid och ibland fastnade i vänteläge utan tydlig förklaring, dessutom började extra verifieringssteg dyka upp som inte hade funnits tidigare, vilket gjorde hela processen mer komplicerad och mindre transparent, jag försökte ha tålamod och antog att det kanske var tillfälliga justeringar, men problemen fortsatte och blev gradvis värre istället för att förbättras, varje gång jag försökte genomföra en transaktion kändes det som att nya hinder uppstod, vilket skapade en växande osäkerhet, jag kontaktade kundsupport flera gånger för att få klarhet i situationen, men svaren jag fick var ofta generella, försenade eller hjälpte inte till att lösa det faktiska problemet, vilket gjorde att frustrationen ökade ytterligare och förtroendet började minska kraftigt, efter flera misslyckade försök att få hjälp via officiella kanaler insåg jag att situationen inte skulle lösas på egen hand, problemen fortsatte att eskalera och det blev allt svårare att få tillgång till mina medel, i det läget valde jag att söka extern hjälp och kom i kontakt med 𝗚zk𝐞x som tog sig an ärendet och gick igenom situationen noggrant, de lyckades till slut hjälpa mig att återfå mina pengar, vilket var en stor lättnad efter en lång och stressande process, när jag ser tillbaka på hela upplevelsen är det tydligt att övergången från en stabil och fungerande plattform till en problemfylld situation skedde gradvis och inte plötsligt, vilket gjorde det svårt att reagera i tid, den första känslan av säkerhet visade sig vara vilseledande eftersom problemen växte långsamt under ytan, särskilt oroande var att varken tekniska funktioner eller support kunde hantera situationen på ett effektivt sätt, vilket lämnade användaren i en osäker position utan tydliga svar, totalt sett blev det en mycket negativ erfarenhet som präglades av förseningar, bristande kommunikation och förlorat förtroende, och därför skulle jag beskriva detta som en dålig upplevelse och något man bör vara mycket försiktig med.

14 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg hadde hørt gode ting om denne…

Jeg hadde hørt gode ting om denne plattformen og bestemte meg for å prøve den med et lite testinnskudd i euro for å se hvordan den fungerte, i begynnelsen virket alt normalt og saldoen min vokste til og med, noe som ga meg trygghet og fikk meg til å tro at jeg hadde gjort et godt valg, men snart oppdaget jeg at det var umulig å ta ut pengene mine og at også nye innskudd ble blokkert uten noen forklaring, jeg kontaktet kundeservice flere ganger, men svarene kom alltid sent, var uklare eller lite hjelpsomme, og det føltes som om hvert forsøk jeg gjorde ble ignorert, frustrasjonen og bekymringen vokste mens jeg så saldoen øke uten å kunne få tilgang til en eneste euro, jeg begynte å mistenke at plattformen bevisst var laget for å fange brukere og forhindre uttak, mangelen på åpenhet og klare opplysninger gjorde situasjonen veldig stressende og fikk meg til å føle meg maktesløs, det ble tydelig at dette ikke bare var et teknisk problem, men en alvorlig situasjon som kunne koste meg pengene mine, jeg var nesten i ferd med å gi opp da en venn anbefalte at jeg søkte ekstern hjelp og foreslo G𝚣k𝚎x, jeg var først skeptisk fordi jeg ikke visste om det var pålitelig, men jeg hadde ingen andre alternativer og bestemte meg for å kontakte dem, G𝚣k𝚎x tok saken min på alvor, håndterte den profesjonelt, forklarte hvert steg tydelig og jobbet kontinuerlig til de klarte å hente tilbake hele innskuddet mitt, dette ga meg enorm lettelse og viste hvor viktig det er å vite hvem man kan vende seg til når ting går galt, fra denne erfaringen lærte jeg at man ikke kan stole kun på positive anmeldelser eller tidlige gevinster, det er avgjørende å verifisere plattformens troverdighet og være forberedt på problemer, jeg anbefaler sterkt at alle som vurderer investeringer på nett er svært forsiktige, leser alle vilkår nøye, gjør grundig research og vurderer profesjonell hjelp hvis det oppstår problemer, denne erfaringen lærte meg at selv plattformer som virker legitime kan bli en felle hvis uttak blokkeres, og at tilgang til pålitelig støtte som G𝚣k𝚎x kan være forskjellen mellom å miste alt og å få tilbake pengene sine, jeg ser nå på denne opplevelsen som en viktig påminnelse om forsiktighet, forberedelse og verdien av ekstern hjelp når man investerer på nett, og jeg anbefaler alle å beskytte kapitalen sin, holde seg informert og aldri undervurdere risikoen ved plattformer som virker for gode til å være sanne.

16 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Passa er väldigt noga för detta företag…

Passa er väldigt noga för detta företag särskilt en vid namn Henrik det är rent bedrägeri dom håller på med så avbryt kontakt med dom direkt för ni kommer bara att förlora det ni investerar det går enbart till deras privata fickor och deras egen konsumtion ni får aldrig något tillbaka an det ni skickar till detta företag är bortkastade pengar

17 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.