Twee truien besteld. De geleverde truien lijken niet eens op wat ik besteld heb. Retourneren kost bijna meer dan het aankoopbedrag. Wat een oplichters. Ik ga aangifte doen van oplichting.

Mooi jurkje gekocht, ben er blij mee alleen jammer dat ik bijna 2 weken erop heb moeten wachten terwijl er stond levering binnen 2 a 3 dagen.

Eigenlijk ben ik niet zo content,heb mijn sandalen nog niet gekregen het is al 14 dagen geleden dat ze besteld heb,wanneer mag ik ze verwachten dat is mijn vraag

Niets ontvangen.... Geïnformeerd, wanneer komt mijn bestelling: geen antwoord. Nu de vraag : Hoe hebben we het gedaan? Nou, niet! Excuus. Wel antwoord gekregen. Laarzen zijn onderweg! Dus:... Toon meer

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Twee truien besteld

10 februari 2024

Opgelicht??

3 weken geleden al een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niks geleverd. Vorige week heb ik hun gemaild, ook daar geen reactie op gehad.

3 juni 2023

Opgelicht

Nou ik heb de jas binnen gekregen, maar hij lijkt de helemaal niet op wat ik besteld had ,en het was andere vlut stof en ook nog te klein, volgende dag retour willen doen ,nou daar kreeg ik te horen dat het een prijzige bedoeling werd,had ff een pilletje nodig onder de tong,dat gaan we dus niet doen.de jas heeft voor mij niet de waarde waar hun hem voor verkochten 59,euro,voor mij ongeveer 20 euro waarde ,ga wel kijken of ik er iemand anders blij mee kan maken, was een prijzige vlut aankoop.

6 oktober 2022

Niets ontvangen....

Niets ontvangen....
Geïnformeerd, wanneer komt mijn bestelling: geen antwoord.
Nu de vraag : Hoe hebben we het gedaan?
Nou, niet!

Excuus. Wel antwoord gekregen. Laarzen zijn onderweg!
Dus: goed gegaan!
Update: laarzen voldoen geheel aan de verwachtingen!

29 september 2022

Ik heb 3 weken terug laarzen besteld

Teleurgesteld,.. Ik heb 3 weken terug laarzen besteld. En heb ze helaas nog niet binnen.. het lukt nu ook niet meer om op de site de bestelling te volgen. Ik heb een mail gestuurd, maar nog geen antwoord. Ik hoop de laarzen snel te mogen ontvangen!

24 september 2022

Retourneren kost meer dan het dubbel van de aankoop. Gekocht in Nederland en terugzenden is naar China. OPGEPAST!!!!!!!!koop.

Een kleedje willen retourneren omdat het te klein was. Nochtans stond ik op het punt om een nieuw te bestellen in een maatje groter.
Toen ik naar het postkantoor ging om het te verzenden ging mij dat 67 euro kosten + een doos om het in te steken. ( Zoals vermeld op de retourinstructies, alhoewel we het zelf ontvangen hebben in een plastieken zakje..) Het kleedje zelf kostte 39.90 euro. Zéér ontgoocheld!

7 september 2022

Het duurde even

Het duurde even, maar dan was mijn jurkje er. Het is okee, de stof voelt vrij dun en goedkoop. In een winkel had ik het nooit genomen. Omdat de kleurstelling goed overeenkomt met de afbeelding en ik het model leuk vind heb ik het gehouden.

16 september 2022

Retourneren moet naar adres in China

Retourneren moet naar adres in China. Track en Trace verplicht. In veel gevallen is dit duurder dan het aankoopbedrag. Kosten retourzending worden niet vergoed. Dat de kosten retour niet vergoed worden staat op de site maar retouradres China staat niet duidelijk vermeld bij retouren.

7 september 2022

Afschuwelijk/awful

Afschuwelijk. wat een troep, ik ben erin gestonken. op de site mooi maar het lijkt in niets op wat je krijgt. Schoenen zijn enorm kunsstof en stof is heel dun en je besteld een lange witte blouse en krijgt een korte., De kleding en schoenen die je op de website ziet zijn van andere kwaliteit en dat zie je meteen als je een ransig zakje opendoet. Het duurt ook nog lang voordat je spullen krijgt en het kost veel geld om terug te sturen maar daar is het de bedrijven om te doen. Wat een troep, dat het mag joh!

Awful. what a mess, I stunk in it. nice on the site but it looks nothing like what you get. Shoes are huge plastic and the fabric is very thin and you order a long white blouse and get a short one. It also takes a long time before you get stuff and it costs a lot of money to send back, but that's what the companies are about. What a mess, that's allowed!

1 september 2022

Ik voel mij belazerd !!

Ik voel mij belazerd !!! Je besteld bij een Nederlandse webshop en als de kleding niet past moet je die op eigen kosten terugsturen en wel naar China met track en trace welke je dan moet doorgeven aan hun. Kost een hoop geld wat het niet waard is. KOOP GEEN KLEDING OF WAT DAN OOK BIJ ZHORA MODE !!!

30 augustus 2022