Ziff finder vejen ind - og går intuitivt og undersøgende til værks. Kroppen husker, og det er dejligt at få hjælp til at også den giver slip. Det synes jeg Ziff er formidabel til at hjælpe mig med.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har besøgt mange kropsbehandlere, massører, bodysds, manuvision, gået på glødende kul og siddet i svedehytter. INTET slår Ziffs behandlinger. Er dit nervesystem i alarmberedskab? Føler du dig stre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For seks dage siden fik jeg en helt fantastisk shiatsu massage behandling hos Ziff. Jeg var generelt spændt i kroppen og havde især muskelspændinger i den øverste del af ryggen og ved venstre skulderb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ziff Aubert, stifter af Ziffiatzu, tilbyder unikke kropsterapeutiske behandlinger der integrerer det bedste fra Shiatsu, healing og massage. Hendes behandlinger hjælper med at balancere nervesystemet og skabe en dyb følelse af indre ro. Ziff har mere end 20 års erfaring med kropsterapeutisk arbejde efter en lang karriere som professionel danser.
Yogamood/Kbh Yoga, Østerbrogade 56E, 2100, København Ø, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Helt igennem fantastisk oplevelse for krop og sind - jeg kommer helt sikkert igen!
Hendes behandlinger skaber ro og en ny balance - men også en fornyet energi.

Antwoord van Ziffiatzu
This was one of the best massages I've ever experienced ❤️ I'm of course coming back for more!

Antwoord van Ziffiatzu
“Min behandling hos Ziff var et helt særligt møde med krop og ro. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med varme, nærvær og ro – og det føltes som om, at alt blev afbalanceret indefra. Ziff har et intuitivt greb om kropsterapien, og selvom jeg ikke helt kan sætte ord på behandlingen jeg fik, kunne jeg mærke, at noget skubbede til spændinger, som havde siddet fast længe. Jeg gik derfra med lethed, mere klarhed og en følelse af at have været i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale Ziffiatzu til alle, der ønsker en omsorgsfuld og helhedsorienteret kropsterapeutisk oplevelse.

Antwoord van Ziffiatzu
Jeg har gået hos Ziff igennem flere år, og både hendes person og hendes måde at arbejde på er noget jeg, og min krop for den sags skyld, respekterer dybt. Det er ikke bare selvforkælelse, det er essentielt i en travl hverdag - ihvertilfald for mig.

Antwoord van Ziffiatzu
Jeg bruger Ziff da hendes behandlinger går dybt på mange planer. Hun starter altid med at lægge hånden præcist der, hvor jeg har spændinger før vi når at tale om det. Jeg oplever altid en kæmpe lettelse efter en behandling og jeg kan på det allervarmeste anbefale Ziffs behandlinger som har en dyb resonans og virkning

Antwoord van Ziffiatzu
Super kompetent og empatisk behandling.
Følte mig i trygge hænder og mine lænd smerter forsvandt.

Antwoord van Ziffiatzu
Ziff er nærværende og ved intuitivt hvilke muskler er spændte og hvordan de løsnes. Krop og sind bliver et igen når nervesystemet beroliges og det er igen muligt at træffe de rigtige beslutninger. Det er en process Ziff gør mulig med sine kropsbehandlinger.

Antwoord van Ziffiatzu
Enestående massage - den bedste jeg har fået og jeg har prøvet mange behandlinger som tidligere danser.
💫

Antwoord van Ziffiatzu
Ziff mestre noget som få kan. Det er den bedste massage jeg nogensinde har fået. Når man går derfra har man fået opløst sine spændinger på en helt speciel og behagelig måde.
Signaturen behandlingen er min favorit og den vælger jeg hver gang.
Gør noget godt for dig selv og prøv den. Ren selvforkælelse.

Antwoord van Ziffiatzu
Altid den bedste behandling hos Ziff, jeg føler mig altid i trygge hænder hos hende.

Antwoord van Ziffiatzu
Ziff er en fantastisk behandler, som altid formår at hjælpe min krop til at få det bedre både med sin kropsterapi og sin massage. Jeg kan på alle måder anbefale hende.

Antwoord van Ziffiatzu
Lees meer over geverifieerde reviews.