Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
!! OPGELICHT !!
Zoals iedereen hieronder...OPGELICHT!
Wacht sinds 7 juli op 4 ligstoelen. Zouden volgens de e-mail opgestuurd zijn, daarna niets vernomen, niets ontvangen en ZILLINGO is niet bereikbaar.
NIKS BESTELLEN DUS BIJ DIT MEGA OPLICHTBEDRIJF
PAS OP, HET ZIJN OPLICHTERS
Het zijn gewoon oplichters.
PAS OP voor deze OPLICHTERS.
Gewoon schandalig
Gewoon schandalig. Onmiddellijk betaald en na weken nog steeds niets ontvangen. Afzetters ik breng de FOD financiën hier van op de hoogte
Ik had koffers en een fiets besteld…
Ik had koffers en een fiets besteld maar nog niks geleverd, hoe kan dat nou? Ik heb het betaald en niks gekregen!! Dat is niet eerlijk jullie zijn echt oneerlijk!! Ongelofelijk!!
Had iets besteld niets geleverd
Had iets besteld niets geleverd
En als je een mail wil sturen bestaat die niet
Grote oplichters
Betaald maar niets geleverd!
Betaald maar niets geleverd!! Pas op dit zijn oplichters
4 Sets reiskoffers besteld,139,80€…
4 Sets reiskoffers besteld,139,80€ overgeschreven,,,al 3 weken en nog niks,,,welke smeerlappen zijn dat daar??? ik laat het niet zo,ga desnoods zelf mijn geld halen in Nederland,met of zonder politie!!!
Dieven die producten goedkoop…
Dieven die producten goedkoop aanbieden. Na de bestelling verdwijnt alles.. Ziekelijk
Oplichting
Oplichting. Valstrik via social media. Enkel uit op geld, geen levering van artikelen. E-mail is onbestaande. Geen website. BE-NL
100% OPLICHTERS
OPLICHTERS : ga niet in op de verkoop van hun artikelen.
Bestelde kinderbedje, betaalde correct maar kinderbedje werd niet geleverd.
Ze zijn van facebook verdwenen maar ook met ons geld.
LAAT U NIET VANGEN DOOR DEZE OPLICHTERS ZONDER GEWETEN.
ik heb iets besteld en nooit aan…
ik heb iets besteld en nooit aan gekomen .het geld is weg het zijn grote oplichters .hoe mensen zijn hopelijk god gaan hunne straffen .fake mensen .
Pas op oplichters
Pas op, oplichters ! Bieden heel goedkoop producten aan, als je die koopt hoor je niets meer en verdwijnt de website van internet, onvindbaar en je geld weg. Niet intrappen ( zoals ik helaas wel)