Nadat er bij de pakketdienst iets mis was gedaan waardoor mijn pakket niet geleverd was en retour afzender ging per mail contact opgenomen met zipster. Uitermate goed geholpen en te woord gestaan,... Toon meer

We houden echt van de Zipsters pyjama's, we gebruiken wasbare luiers met een wolbroek in de nacht, dat is een heel dik pakket maar deze pyjama gaat er heel mooi overheen! Heerlijk rekbaar dus, op wasb... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooie pyjama's maar dunne stof

De pyjama's zijn echt heel mooi maar helaas van een waardeloze dunne stof. De kerst pyjama's zijn echt flinter dun, had verwacht dat die wat dikker en warmer gingen zijn. Mijn bestelling blijft dan ook eenmalig.

11 februari 2026

Super synthetische borstvoedingstrui

Een borstvoedingstrui van €89 aangeschaft waarvan de rits bij de eerste keer openen al stuk ging. Daarnaast was de trui super synthetisch. Het werd me ook bijzonder moeilijk gemaakt de trui terug te sturen: ik moest 3x mailen om een retourlabel te krijgen en moest er zelf achteraan dat de terugbetaling werd gedaan. Slechte trui en slechte service.

28 januari 2026

Echt goede kwaliteit en super service van Zipster

Ik had voor mijn kleinkinderen twee matchting pyjamaatjes besteld, maar deze kwamen niet aan. Superfijn geholpen door de mensen van Zipster, er werd snel gereageerd op mijn mail en ik kreeg alsnog mijn bestelling toegestuurd. De pyjamaatjes zijn superzacht en meteen de favoriet van mijn kleinkinderen. Toen bleek dat het eerste pakket toch bij een van de buren was bezorgd, heb ik dat gemeld en kreeg ik te horen dat ik het mocht houden. Wat een goede service! En wat een mooie spullen verkopen jullie!

5 januari 2026

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je fijne woorden! Wat goed om te horen dat onze klantenservice je zo snel heeft kunnen helpen en dat de pyjama’s nu favoriet zijn bij je kleinkinderen. En natuurlijk mocht je het eerste pakketje houden, dat doen we graag. 😊

Ik koop al een tijdje producten bij…

Ik koop al een tijdje producten bij Zipster en ik ben hier altijd heel tevreden over. Heerlijke materialen en ook mooi uitziende items. Nu was een van de items na korte tijd stuk gegaan. Dus een mail gestuurd waar ik dezelfde dag nog reactie op kreeg. Alles is super snel en netjes afgehandeld en ik krijg vandaag al een nieuw item bezorgd! Erg goede service dus. Ik blijf klant!

1 oktober 2025

Antwoord van Zipster

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én onze service. Heel fijn dat we het probleem snel voor je konden oplossen. We kijken ernaar uit om je nog vaak als klant te mogen verwelkomen! 😊

Slecht retourneren!!!

!!! Niet meer kopen hoor mensen!! Italiaanse site je kan niet retourneren!!! Dure pakjes gekocht, en 1 is niet goed, kan mooi niet retourneren!! Nooit kopen hier!!! , ! Na veel Italiaanse gesprek stof,en moeilijk gedoe, 6 euro weer betalen, eindelijk na heel veel moeite een retour label, nou niet aan te raden dus!! Hema of Prenatal beter!! Ik heb nog een pakje liggen maat 62, volgende jaar kan mijn achterkleinzoon hem wel aan veel teveel stretch, nee jammer nooit meer Alice

28 september 2025

(English Below)

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen graag wel even iets toelichten voor anderen die deze review lezen: deze klant heeft op Trustpilot inmiddels 74 (!) andere negatieve reviews geplaatst over verschillende bedrijven. Dit patroon suggereert helaas dat we hier mogelijk niet te maken hebben met een objectieve of eerlijke beoordeling.

In dit geval hebben we — ondanks dat de retouraanvraag buiten onze voorwaarden viel — alsnog een retourlabel verstrekt en geprobeerd te helpen waar mogelijk. We zijn een Nederlands bedrijf, geen Italiaanse site, en we staan altijd open voor eerlijke feedback en hulp bij echte problemen.

We raden toekomstige klanten aan om ook de honderden andere positieve beoordelingen te bekijken van échte tevreden klanten die onze producten en service wél op prijs stellen.

---

Thank you for your feedback, though we’d like to clarify a few things for others reading this.

First, we are a Dutch-based brand — not an Italian site — and we do accept returns in line with our return policy. In this case, although the request fell outside our policy, we still went out of our way to provide a return label and support where possible.

It’s also worth noting that this reviewer has posted over 70 negative reviews on other companies. This recurring pattern raises questions about the objectivity of the feedback and does not reflect the overwhelmingly positive experiences of the thousands of families who love and trust Zipster.

We always welcome honest feedback, but we also believe it’s important to present the full picture.

Review

Waardeloos, borstvoedingskleding kost te veel geld voor de kwaliteit die je krijgt.
3keer gedragen en gewassen super pillerig en een gaatje.
Contact gehad met klantenservice die warend niet helpend en niet vriendelijk.
Ook geen oplossing geboden.

Na review contact gehad met klantenservice, goede passende oplossing geboden!

16 augustus 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je ervaring met onze borstvoedingskleding in eerste instantie tegenviel. We nemen meldingen over kwaliteit altijd serieus. Fijn dat we na je review alsnog contact hadden en samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar! 💛

Slechte maatvoering en onduidelijk retourproces

De maten van borstvoedingkleding lopen enorm uiteen. Shirts in zelfde maten lijken wel een verschil van xs tot xl te hebben. Zou bijna denken dat ik verkeerde maten had besteld. Ook zijn de shirts niet gemaakt voor meer dan aan A of B cup, groter past er niet eens in. Echt enorm balen, snap niet dat een merk zich aanprijst om borstvoedingskleding maar kennelijk alleen gericht is op hele kleine cups. Ik heb een normale cupmaat en dat paste al amper.

Retourproces is heel onduidelijk met een retourformulier waar niet het juiste adres op staat. Mijn pakket is uiteindelijk ‘zoek’ geraakt maar men wilde niet bij het andere adres kijken. Vervelende ervaring helaas.

1 shirt paste wel en die ook veel gedragen dankzij de fijne rits. Had graag een positieve review geschreven maar kan dit helaas echt niet aanraden.

1 juli 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je ervaring niet naar verwachting was. We waarderen je opmerkingen over pasvorm en cupmaten en nemen dit mee in toekomstige collecties.

Stop met de irritante after sale marketing

Heb herhaaldelijk gevraagd uitgeschreven te worden van CRM mailings en campagnes van 3e partijen. Doen ze niet, dus vandaar 1 ster.

Product was prima, aggressieve en zinloze digitale marketing mag zsm de bijl in.

18 juni 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak.

We begrijpen dat ongewenste e-mails vervelend zijn en hebben je inmiddels direct uitgeschreven van al onze marketingcampagnes en communicatie.

Bedankt dat je ons hierop hebt gewezen – we nemen dit serieus en zorgen dat het niet opnieuw gebeurt.

Mooie matchende kleding en goede service

Erg leuk aanbod matchende kleding voor moeder en dochter! Kwaliteit is erg goed en het stofje is heel fijn. Helaas een maat te groot besteld en door omstandigheden pas na 14 dagen retour aangevraagd. Dit was mits ongedragen en ongewassen geen enkel probleem. Ik kreeg na retourzending een kleinere maat meteen opgestuurd.
Naar ons idee valt de maat iets groter.

Top service met snel antwoord op de mail. Wij zullen hier zeker nog eens bestellen.

12 mei 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de matchende kleding en onze service. Goed om te weten dat de maat iets groter valt, en fijn dat we snel een passende oplossing konden bieden. We kijken ernaar uit om jullie weer terug te zien! 😊

Goede klantenservice

Uitermate goed geholpen en te woord gestaan, zij hebben een onderzoek ingesteld en binnen een paar dagen een nieuw pakket mogen ontvangen.
Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van het onderzoek.
Blij met de artikelen! Goede kwaliteit.

27 januari 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je pakket snel opnieuw is verstuurd. We waarderen je geduld en zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de artikelen. Veel plezier ermee! 😊

Geweldig!

We hebben ondertussen al 6 verschillende zipsters, waarvan 5 zelf gekocht en 1 cadeau gekregen. Mooie motiefjes, zachte stof en vooral super handig door de dubbele rits!
Ook de mogelijkheid om de handjes van de baby te bedekken is top!

19 januari 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat jullie zoveel Zipsters hebben en ze zo handig vinden, vooral de dubbele rits en de omvouwbare handjes. We waarderen je steun en wensen jullie nog veel plezier met de Zipsters! 😊

Supersnelle goede service

Ik heb al een paar keer een bestelling gedaan waar alles voorspoedig ging. Nu voor het eerst dat er iets mis was met mijn bestelling. Ik ben onwijs snel en goed geholpen.

18 januari 2025

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat eerdere bestellingen soepel verliepen en dat we je snel en goed hebben kunnen helpen bij dit probleem. We waarderen je vertrouwen en staan altijd voor je klaar! 😊

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service.
Ik had een te grote maat besteld, mijn fout. Ze hielpen mij meedenken voor een oplossing. Ik heb nu wel de juiste maat👍🏼
Nogmaals bedankt👌🏼

29 november 2024

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we je konden helpen met het vinden van de juiste maat. Veel plezier ermee, en dankjewel voor je vertrouwen! 👍🏼😊

Super goede ervaring met Zipster

Super goede ervaring met Zipster. Snelle levering, goede service en mooie producten. Wij dragen met veel plezier onze baby in de zandkleurige rekbare draagdoek. Ik raad Zipster bij iedereen aan!

18 oktober 2024

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met Zipster. We waarderen je aanbeveling enorm! 😊

Top klantenservice en producten

Heel goede klantenservice en geweldig leuke zipsters!

15 oktober 2024

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je fijne feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de leuke Zipsters. We waarderen je steun! 😊

Ik zou hier geen spullen meer kopen

Ik zou hier geen spullen meer kopen. Vriendelijke mensen, maar slechte service en slechte kwaliteit.

Boxpakje besteld. Op website staat voor betreffende model maat groter kopen, wat op zich al gek is. Voor 3 maanden oude baby dus maat 6-12 maanden gekocht. Dat was bij aankomst veel te lang (mouwen en pijpen). Nu met 4 maanden weer geprobeerd, maar nu zit het pakje veel te strak en zijn de mouwen en pijpen nog steeds veel te lang. De verhouding klopt voor geen meter. Klantenservice gecontacteerd maar ik kan niet ruilen omdat de termijn verlopen is. Duur geintje voor iets dat we niet kunnen gebruiken. Zal het pakje inkorten met naaimachine en doneren.

Bij geen enkel merk zulke gekke maatvoering meegemaakt. Zeer ontevreden.

10 juli 2024

Hé Marc,
Bedankt voor je feedback, en we vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring.
Zoals eerder besproken, hebben we in juli contact met je gehad over de maatvoering en boden we toen de mogelijkheid aan om het pakje te ruilen of te retourneren, zolang het ongedragen en met labels was. We begrijpen je frustratie en zouden graag willen helpen, maar we hanteren een retourtermijn van 14 dagen.
We waarderen je begrip destijds en willen altijd open blijven staan voor verdere ondersteuning. Mocht je in de toekomst vragen hebben, staan we klaar om te helpen!

Bedrijf claimt retour (nog) niet te…

Bedrijf claimt retour (nog) niet te hebben ontvangen terwijl de tracking code aangeeft al weken geleden bezorgd te zijn. Al veel gezeur met dit bedrijf gehad en nu ook nog eens gezeur om mijn geld terug.

Edit: inmiddels van hogerop mail ontvangen. Echter claimen ze dat mijn creditcard maatschappij het geld heeft ingenomen, wat niet zo is. Creditcard maatschappij heeft ook contact met hun opgenomen en ze blijven claimen dat ze mij nog niet terug kunnen betalen. Inmiddels is de retour al ruim 6 weken bij hun. Creditcard maatschappij moest hun 15 dagen de tijd geven en kan mij na dit termijn gelukkig helpen en het geld terug vorderen. Wel jammer dat dit bedrijf zelf mijn geld niet terug geeft. Ik moet me aan hun policy willen houden betreft de klacht over hun kwaliteit maar zelf houden ze zich totaal niet aan hun eigen policy.

4 juni 2024

slechte kwaliteit

1xkoud gewassen en kleur vaag en ziet eruit of het al heel oud is. Superjammer want het zijn hele leuke en fijne pakjes maar kwalitatief waardeloos en vooral voor dat geld

22 mei 2024

Antwoord van Zipster

Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze producten. Dit is zeker niet de kwaliteit die we willen bieden. Zou je contact met ons willen opnemen? We helpen je graag verder om dit op te lossen. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop!

Wisselende kwaliteit.

Wisselende kwaliteit.
Mijn eerste bestelling van newborn pakjes was prima, fijne soepele zachte stof, en bleef erg mooi.
Daarna heb ik ook een pakket in grotere maten besteld, maar 3 van de 5 rompers/pakjes zijn giga snel lelijk geworden. Bij 1 ervan zelfs al tijdens de eerste keer dragen. Nog niet eens 1 keer gewassen. De andere 2 na de eerste keer wassen.
Na contact wel een soort tegemoetkoming, maar niet in verhouding met 3 dure pakjes die de vuilnisbak in kunnen na 2 keer dragen.
Antwoord was dat bamboe nou eenmaal kwetsbaar is. Maar ik heb ook van andere merken bamboe producten en die blijven wel mooi.
Het lijkt wel of er iets veranderd is in het productieproces waardoor de kwaliteit achteruit is gegaan. Voor dit soort grapjes zijn die pakjes echt veel te duur.

22 april 2024