Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook vragen worden snel beantwoord, echter hebben we hier te maken met dropshipping. Retourneren kan uitsluitend naar het magazi... Toon meer
bestelling nr; 9234 orthopedische pantoffels. aanbieding via Facebook; Dietens Franciscus, Kustlaan 176, 8300 Knokke Heist. Belgiê. Kreeg mail als zou dit pakket geleverd zijn naar meer dan een maand... Toon meer
ruim aanbod, scherpe prijzen en degelijke koopwaar. Het duurde wel een beetje lang, hoewel dat vrij relatief is, verwend als we zijn een deze "volgende dag levering"-maatschappij... Een goed en veilig... Toon meer
Waardeloze service! Jas besteld maar is totaal verkeerde kleur. Zoetzonnetje wil niet meewerken en weigert fout toe te geven. Retour is ontzettend duur aangezien deze producten terug naar China m... Toon meer
Zoetzonnetje is een uitgebreide online winkel die voornamelijk modieuze schoenen en kleding, praktische huishoudelijke artikelen, gadgets en uniek en nieuw speelgoed en geschenken verkoopt. ☀️
Leidse Schouw 2, 2408 AE, Alphen aan den Rijn, Nederland
- +31 85 004 8329
- info@zoetzonnetje.nl
- zoetzonnetje.nl
NIET BETROUWBAAR
Ik had een broek besteld die ik telkens voorbij zag komen op Facebook, onder andere aangeboden via Zoetzonnetje.nl
Ik heb m daar uiteindelijk bij besteld.. maar ik kwam helaas bedrogen uit!! Ik kreeg een broek die er op leek, maar totaal niet naar wens zat, dus ik had helemaal niks aan die broek die heel goedkoop gemaakt was, en NIET de broek was van de advertentie op FB!!
Ik kon mijn geld ook niet terugkrijgen, na 3 mailtjes met een aanbod van 20, 30 en als laatste bod 50% korting op de broek, heb ik dat dan maar gedaan.. maar het heeft me nu dus 20 euro voor niks gekost, want die broek gaat gewoon weg in de kledingbak..
NIET INTRAPPEN DUS!!!
de laarsen die ik besteld had waren…
de laarsen die ik besteld had waren absoluut niet de laarsen waarmee geadverteerd werd.
Retourneren ging niet wel werd er steeds aangeboden de laarsen voor minder geld te houden.
Na een lange briefwisseling kreeg ik de keus de laarsen te houden,het geld werd dan teruggestort minus de verzendkosten a €8.95 !
Die keus heb ik maar genomen ,ondanks er nergens iets over verzendkosten stond in de advertentie!
Mijn advies is dan ook verkoop datgene wat je in de advertentie aanprijst en niet ee slap aftreksel ervan.
Ik vond het erg teleurstellend !
Vr gr Y van Woudenberg
De maeve jas
De maeve jas, die ik heb besteld voldeed niet aan de beschrijving en aan de foto. Het was een puur plastic jas. Ik was echt teleurgesteld. Voor het bedrag had ik ook niet al te hoog kwaliteit leer verwacht, maar dit zag er niet uit. Ik heb de jas direct teruggestuurd en moest ook nog eens 8 euro retour kosten betalen.
Ontevreden- geld terug: Alleen als je er 3 keer om vraagt
Ik wilde t pakketje terug sturen en mn geld terug krijgen en daar moest ik eerst 3 x voor mailen/onderhandelen.
20% terug krijgen
32% terug krijgen
En toen onder vermelding dat het echt heel uitzonderlijk en een eenmalig aanbod was in overleg met de manager, 50% terug krijgen.
Terwijl jullie gewoon een ´ontevreden- geld terug garantie hebben!
Pas toen ik zelf verwees naar jullie retourbeleid werd me gezegd dat ik kosteloos kon retourneren maar wel verzendkosten moest betalen.
Ik vind dit echt schofterig en niet klantvriendelijk. Het maakt dat ik bij jullie niet meer iets zal bestellen.
Zeer slechte kwaliteit kleding
Zeer slechte kwaliteit kleding, niet t product wat ze verkondigen.
Retour netjes afgehandeld
De broek paste niet, dit is netjes afgehandeld.
Een mail tussendoor was duidelijk en…
Een mail tussendoor was duidelijk en goed. Steeds even iets laten weten dus, prima ! En de levering was ook prima !
De schoenen zijn erg plastic achtig
De schoenen zijn erg plastic achtig. Veel minder mooi als ze er uit zagen op de foto
Ik heb mijn levering niet gekregen
Ik bestelde warme winterlaarzen
Ik bestelde warme winterlaarzen. De kwaliteit viel me erg tegen, dunne zolen en voering, dat ze waterdicht zijn betwijfel ik. Ook zijn ze te klein, in de lengte en de breeedte. Ik wil ze retourneren, zoetzonnetje zegt op hun website zoals het hoort “niet tevreden, geld terug.
Nou, vergeet dat maar. Eerst krijg ik 20% korting aangeboden, dan 32%, en vandaag als laatste aanbod 50%. Ze hoeven ze niet terug maar ik kan er niks mee, ze zijn sowieso te klein. Ik wil gewoon mijn geld terug. Is dat nou echt teveel gevraagd?
Edit: na het plaatsen van de review kreeg ik een mail dat ik het volledige bedrag terugkrijg, onder aftrek van retourkosten (€34,95 en daar dan €8,95 vanaf). En dan mag ik die laarzen weggeven aan iemand…
Zeer twijfelachtig, niet aan te bevelen, deze webwinkel. Ook stom van mij hoor, was veel te goedkoop natuurlijk, maar ze zagen er op de foto in de webshop mooi uit, in het echt niet dus… m’n lesje geleerd!
Ik moest € 7,65 betalen om retour te…
Ik moest € 7,65 betalen om retour te sturen. Bovendien heb ik geen bevestiging ontvangen dat mijn pakket retour is ontvangen.
Letterlijk waardeloos
Het product wat ik bestelde was van vreselijk slechte kwaliteit en kwam van ver weg. Ik moest eindeloos heen en weer mailen met de klantenservice voor een oplossing, er werd me steeds meer korting aangeboden terwijl ik al direct deelde de schoenen niet te willen houden. Uiteindelijk heb ik de schoenen mogen/moeten houden en betaal ik 8.95 voor de retourkosten(?!). Dit soort bedrijven maken me zo boos, massaproductie van troep. Ik schaam me dat ik erin ben getrapt.
Belazerd…
2 broeken besteld,gekregen maar veeeel te klein.Probeer retour te doen maar krijg iedere keer mail terug dat ik ze mag houden met korting.Telefonisch ook niet te bereiken!!
Wat moet ik met broeken die NIET passen!!!
Mensen niets bestellen via deze site!
Korte laarsjes met schapenwol
De levering was ok,echter het product valt echt heel erg tegen. Er zit totaal geen voetbed in de laarsjes, het leer is heel dun en de voering van schapenwol is nauwelijks aanwezig. Voor de prijs van bijna 35 euro vind ik het eigenlijk een miskoop. Een goedkoop Chinees product voor een te hoge prijs. Voldoet niet aan het getoonde product in de reclame.
Mijn pakje kwam helaas niet,heel…
Mijn pakje kwam helaas niet,heel vervelend,maar de snelle reactie en terugbetaling en verontschuldigen vond ik echt heel fijn!!
kreeg verkeerde schoenen
kreeg verkeerde schoenen. ze bleken van een dergelijke bedroevende kwaliteit te zijn dat ik er geen vertrouwen in had. daarna begon het tijdrekken... uiteindelijk wel geld terug na 5 mails dus 1 ster extra!
Reeds 5 maanden twee kniebraces besteld…
Reeds 5 maanden twee kniebraces besteld en nog steeds niks ontvangen en telkens afkomen met flauwe excuses! Eerste en laatste maal dat ik bij jullie iets bestel! Bedriegers!
Nep-organisatie, scammers
Ik.heb het niet ontvangen en nu moet er zogenaamd een onderzoek plaatsvinden, terwijl ik gewoon mijn geld terug wil.
0 sterren. Na bijna 3 weken nog steeds niks binnen. Waardeloos!
snelle service