Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook vragen worden snel beantwoord, echter hebben we hier te maken met dropshipping. Retourneren kan uitsluitend naar het magazi... Toon meer
bestelling nr; 9234 orthopedische pantoffels. aanbieding via Facebook; Dietens Franciscus, Kustlaan 176, 8300 Knokke Heist. Belgiê. Kreeg mail als zou dit pakket geleverd zijn naar meer dan een maand... Toon meer
ruim aanbod, scherpe prijzen en degelijke koopwaar. Het duurde wel een beetje lang, hoewel dat vrij relatief is, verwend als we zijn een deze "volgende dag levering"-maatschappij... Een goed en veilig... Toon meer
Waardeloze service! Jas besteld maar is totaal verkeerde kleur. Zoetzonnetje wil niet meewerken en weigert fout toe te geven. Retour is ontzettend duur aangezien deze producten terug naar China m... Toon meer
Zoetzonnetje is een uitgebreide online winkel die voornamelijk modieuze schoenen en kleding, praktische huishoudelijke artikelen, gadgets en uniek en nieuw speelgoed en geschenken verkoopt. ☀️
Leidse Schouw 2, 2408 AE, Alphen aan den Rijn, Nederland
- +31 85 004 8329
- info@zoetzonnetje.nl
- zoetzonnetje.nl
Schoenen
Schoenen zijn van dubieuze kwaliteit, veel te duur betaald, ruiken naar goedkoop plastic.
service verleend terug betaling
Wandelschoenen.
Schoenen besteld en binnen 8 dagen geleverd. Eerst had ik de verkeerde maat besteld maar werden keurig omgeruild
Mijn bestelling 10499 is nooit…
Mijn bestelling 10499 is nooit toegekomen, ook geen deftige oplossing aangeboden door jullie, ook niet na verscheiden emails te hebben gestuurd naar jullie!!!!
Waar blijven mijn betaalde schoenen
Waar blijven mijn betaalde schoenen? Of geef mijn geld terug!
Alles verliep normaal en goed
Het is Chineese troep
Het is Chineese troep, ik dacht op een Nederlandse site te zitten. Kleren zijn lelijk en niet mooi van kwaliteit
Teleurstellend
Teleurstellend,
Comfort schoenen zijn van heel lage kwaliteit.
Na 1 maal aandoen reed voor de vuilnisbak.
De reclames beloofde meer als dat de…
De reclames beloofde meer als dat de schoen in werkelijkheid is. Is geen stevige wandelschoen. Is van een synthetisch materiaal en het stinkt. Gelijk eerste dag na ontvangst teruggestuurd. Moet alleen naar China en kost 19 euro. Moet nu nog dag of 10 wachten tot ze geld terugstorten. Ben benieuwd.
Gr. Frank
Dikke chinese brol
Dikke chinese brol
Stinkt naar plastic
Niks stevige schoen
Grote rommel
Kost ginder 15 euro
Voor mij is dit oplichting
Schoenen gekocht en nooit ontvangen!
de schoenen voldoen niet aan mijn…
de schoenen voldoen niet aan mijn verwachting, en daarnaast zijn bij terugzending de verzendkosten van dien aard wat abnormaal is
tussen de € 30 en € 40 verzendkosten
De kwaliteid viel tegen. Ze waren echt geen 49 euro waard.
De schoenen durde veel te lang voor ik ze had.
Ook klopte de prijs niet met de kwaliteit. Ze waren van 80 euro waard en ook niet voor 49 euro maar het zijn niet meer dan 20 euro waard. ook zijn het geen orothopedische schoenen want het zijn gewoon ordinaire plastic schoenen.
Bewust bij een Nederlandse website…
Bewust bij een Nederlandse website bestelt, op de site staat: vóór 23.30 bestelt, dezelfde dag verzonden. Vervolgens moet je 14 dagen op je bestelling wachten. Eens maar nooit meer.
Als een artikel niet naar wens is
Als een artikel niet naar wens is, moet je deze retour zenden naar China. Kosten minimaal € 30,00. Niet klantvriendelijk.
schoenen zijn erg slag ...
Een bende oplichters
Een bende oplichters, artikel komt niet overeen met de reklame en retourneren gaat enkel op eigen kosten en dit naar China. Het artikel dar zogezegd 100€ kost en waar je 50% korting op krijgt kost in werkelijkheid 17€.
Wat jullie aanbieden is de grootste…
Wat jullie aanbieden is de grootste rommel wat bestaat. Puur bedrog over de hele lijn😡😡
Zeer teleurgesteld over het ontvangen…
Zeer teleurgesteld over het ontvangen pakket is zeker de benoeming van beste wandelschoen 2023 niet waard is nog minder of een waterschoen het is beschamend en misleidend om zo te adverteren
Publiciteit is één grote leugen!!!
Schoenen zijn NIET wat men heeft voorgesteld.
Bij eerste wandeling gewoon natte voeten en zeker niet het loopcomfort dat men heeft voorgesteld!