Hele snelle levering 1 november langs geweest en 1 december panelen op het dak ook een nieuwe troepenmacht geplaatst,daar was een draadje van de inductie plaat niet goed aan gesloten volgende ochtend... Toon meer
Vanaf advies t/m het plaatsen van het laatste zonnepaneel werd alles soepel en snel geregeld. Helder in afspraken en technisch advies. Leveren van kwaliteit en goede garantievoorwaarden Meedenkend in... Toon meer
Zondak geeft een goed en eerlijk advies, konden snel leveren en het systeem werkt uitstekend! Bij vragen zijn ze prima bereikbaar en geven duidelijk uitleg. Zondak heeft tevens bij nog 3 buren prima... Toon meer
Wij zijn een Schiedams bedrijf gespecialiseerd in energiebeheer. Met trots bieden wij een breed scala aan diensten aan, variërend van het compleet verzorgen van PV-installaties (zonnepanelen), energieopslag, warmtepompen en isolatieoplossingen. Daarnaast verzorgen wij inspecties op PV-installaties en kunt u terecht voor periodiek onderhoud. Onze energieke collega’s zijn ervaren en hebben expertise in het werken met diverse soorten daken, elektrische installaties en werkomstandigheden. Bovendien zijn wij bedreven in technische uitdagingen en laten u daarbij niet in de kou staan. Bij Zondak zijn we er trots op dat we u volledige oplossingen bieden voor uw duurzame energiebehoeften.
Buitenhavenweg 80, 3113 BD, Schiedam, Nederland
- 010-8082019
- info@zondak.nl
- zondak.nu
Goed
Snel, betrouwbaar en goede service. Wij als school zijn erg tevreden over de samenwerking voor het plaatsen van 166 zonnepanelen.
Zondak levert kwaliteit
Zeer prettige intake, alles was meteen duidelijk. Zondak comunceert niet alleen prettig ze doen ook wat ze vertellen. De panelen zijn erg netjes gelegd en de afwerking is kundig. Snelle levering en plaatsing. Aanrader!
Goed werk geleverd netjes gewerkt…
Goed werk geleverd netjes gewerkt beleefd en kundige vakmensen. Luisteren naar je wensen en geven ook advies. Denken mee voor oplossingen. En redelijk goedkoop vergeleken bij andere zonnepanelen leveranciers.
snel kunnen leveren en plaatsen…
snel kunnen leveren en plaatsen redelijke goede prijs kwaliteit verhouding alleen aftersale was iets waar nog aan gewerkt kan worden maar voor de rest goed geregeld
Zondak scoort byna alle 5 sterren
Zondak scoort op nagenoeg alle punten 5 sterren. Doen wat en wanneer is afgesproken in goede afstemming & plezierige communicatie. Zyn pas tevreden als àlles werkt zoals het moet. Prima! Enige puntje: moet leverancier of klant in de gaten hebben of er al eerder btw was terug gevraagd op zonnenpanelen
Flexibel en snelle montage
Snelle levering en installatie.
De levering en installatie was snel en goed. Na een probleempje stond er binnen een half uur iemand om dit op te lossen. De installatie werkt nu ruim een half jaar tot tevredenheid.
Top service
Super beleefd, behulpzaam, vriendelijk en goede service. Alles netjes afgewerkt , uitgelegd en opgeruimd.
Wij kregen een goed advies en een…
Wij kregen een goed advies en een duidelijke uitleg. Verder is het contact uitstekend en konden wij goede afspraken maken.
Kortom zeer tevreden
Alles werkt goed
Goed advies en snel gelegd
Zondak is een goed en professioneel bedrijf dat een goed advies heeft gegeven voor zonnepanelen en dat bovendien supersnel heeft uitgevoerd.
Verduurzaming
Perfect werk geleverd conform offerte. Prima opgeleverd en goede uitleg. Zeer correcte medewerkers van Zondak!
Alles werkt nog prima.