Top klantenservice!
Was op zoek naar de nodige spullen om comfortabel in koud water te kunnen zwemmen. Raakte alleen in de war van de verschillende maattabellen op alle websites en zat hier en daar tussen maten in.
Daarom contact op genomen met Zone3 klantenservice. En Adam was super behulpzaam. Reageerde meestal binnen een of twee uur. Veel gediscusseerd over de juiste maten en wat te kiezen qua handschoenen, wanten, sokken, vest, short en omkleedjas. Uiteindelijk de order geplaatst, en spullen waren in een paar dagen keurig geleverd. Ook fijn dat ze een hub hebben op het Europeese vaste land; dat scheelt gedoe met importbelasting. Vest toch wat te groot en de changing robe wat te klein. Weer een prettig contact gehad met Adam, wat foto's gedeeld en hij heeft vervolgens voor mij de exchange geregeld.
Dan de spullen zelf. De Thermo-Tech sokken en handschoenen heb ik de dag na ontvangst getest en zijn echt super. Watertemperatuur was ongeveer 13 graden Celsius. Waar ik bij mij huidige handschoenen na 1 km koude vingers begon te krijgen (Raynaud), waren de Zone3 handschoenen na 2 km nog steeds comfortabel. Ook de schoenen waren prima. Beiden nauw gesloten maar comfortabel en heel veel grip. Ze gaan wat lastiger aan en uit dan sommige andere merken, maar deze zijn daarintegen dus echt warm. Had ook de Thermo-Tech wanten gekocht, en die zijn echt absurd. Mijn handen bleven gewoon droog! Behalve dan van het zweten, dus die bewaar ik even voor als het echt heel koud is.
De broek was precies de juiste maat, maar moet ik nog in het water proberen. De temperaturen gaan langzaam wel die kant op. Kan dan meteen met het vest als ik de vervanging binnen heb.
Lang verhaal kort. Super tevreden met de klantenservice! En de maattabellen op de Zone3 website kloppen. Maar mocht je toch twijfelen, gewoon even mailen.

Antwoord van ZONE3