Zonnepaneel Gelderland Reviews

4,3

Top ervaring met de airco platen! Vanaf het eerste contact tot de installatie alles netjes geregeld. De monteurs werkten schoon en precies. De airco plafondplaten zijn mooi weggewerkt en koelen de... Toon meer

Ik ben geholpen door Jorg en dat was een hele prettige ervaring. Hij dacht goed met mij mee, gaf duidelijke en eerlijke uitleg en luisterde echt naar mijn wensen en financiële mogelijkheden. Geen... Toon meer

Zeer vriendelijke en nette mensen, we zijn erg goed geholpen. Kantoor dacht mee met oplossingen/ideeën. Vlotte afspraken kunnen maken. Goed bereikbaar. Dus hetgeen waar ik ze voor heb ingehuurd... Toon meer

Weinig overleg over installatie gehad .Zomaar dingen verplaats zonder overleg .Ook extra kosten voor mij tot het gevolg. Ook de service monteurs kan beter worden . Weinig ervaring over de systemen di... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf

Zonnepaneel Gelderland is een uiterst professionele en betrouwbare aanbieder van zonnepanelen. Wij zijn compleet onafhankelijk van andere aanbieders en tussenpersonen. Alle panelen en omvormers worden direct geleverd vanuit onze eigen voorraad. Wij hebben onze eigen installateurs in dienst, zo voorkomen we vertragingen gedurende het installatie proces.

Uitstekend

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top bedrijf die zich aan hun afspraken houd.

We hebben gekozen voor zonnepaneel Gelderland omdat ze meedachten met de wensen die wij hadden. na de schouwing die wat stroef liep ivm wat zieke personeelsleden waarvan we goed op de hoogte gehouden werden overigens is de afspraak voor montage heel snel gegaan. de monteurs waren heel vriendelijk en werken heel netjes. we hadden net een nieuw dak en daar waren ze heel voorzichtig mee. alles super verlopen en netjes achter gelaten.

22 september 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij waarderen uw positieve feedback over onze dienstverlening aan Zonnepaneel Gelderland ten zeerste. Het verheugt ons om te horen dat u tevreden bent met uw keuze en de ervaring met ons bedrijf.

Zonnige Groet,
Zonnepaneel Gelderland

top contact en confom afspraak

Vriendelijke mensen, leveren goed werk conform afspraken en duidelijke uitleg over waarom er wat wordt gedaan.

21 september 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Onze teamleden staan bekend om hun vriendelijke houding en leveren consequent hoogwaardig werk volgens de gemaakte afspraken. Ze verschaffen tevens duidelijke toelichting op de redenen achter hun acties.

heel erg bedankt voor uw positieve review.

We zijn in zee gegaan met Zonnepaneel…

We zijn in zee gegaan met Zonnepaneel Gelderland en hebben subsidie aangevraagd via het warmte fonds.
Contact persoon was Jorg. Naast een goede offerte een prima begeleiding gehad door het woud van regeltjes, haken en ogen. Eenmaal de subsidie gekregen is onze verwachting overtroffen. Nog dezelfde week zijn de panelen geplaatst door vakkundige vriendelijke mensen. Ook de nazorg was prima, ik kon met al mijn vragen terecht bij Jorg, hij dacht goed mee.
Eindelijk eens een super positieve ervaring meegemaakt. Nogmaals dank.

9 september 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

"Dank je wel voor het delen van jullie positieve ervaring met Zonnepaneel Gelderland en Jorg. Het is geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de offerte, begeleiding, installatie en nazorg. Als jullie nog meer vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van jullie nieuwe zonnepanelen en de voordelen ervan!"

In een woord perfect

Nadat wij bij een paar andere aanbieders voor zonnepanelen een vrijblijvende offerte hadden aangevraagd, reageerde ook Zonnepaneel Gelderland.
Na het eerste telefonisch contact werden wij uitvoerig en deskundig geadviseerd en werden onze vragen, wensen en mogelijkheden zeer deskundig in kaart gebracht.
De offerte volgde snel, waarbij er 'top of the bill' panelen, etc. geplaatst zouden worden en ook de prijs kwaliteit was prima in orde. De keuze voor dit bedrijf was gezien het totaalplaatje dan ook snel gemaakt.
Nadat wij de offerte geaccordeerd hadden, werd diezelfde dag nog contact met ons opgenomen en een datum geprikt.
Slechts acht dagen daarna zouden de installateurs al komen. Er kwamen drie uiterst sympathieke en deskundige installateurs de panelen plaatsen.
Ook de verdere afhandeling, zoals bijv. bij de uitleg van de app werd gewoon perfect uitgevoerd.
Van ons dus een dikke verdiende 10

22 augustus 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met Zonnepaneel Gelderland te delen. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wat een geduld en ervaren bedrijf

Ondanks dat ik elke week weer nieuwe vragen had, bleef Levi van zonnepaneel Gelderland mij keurig opnieuw informeren. Toen ik eindelijk de keuze gemaakt had, lagen er binnen 3 weken keurig zonnepanelen op het dak. Romano heeft keurig uitleg gegeven en zonnepanelen opgeleverd. Amir jij ook bedankt voor het plannen.

31 juli 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij zullen altijd alle vragen zsm beantwoorden, ook al zijn er dat elke keer meer een meer. De installatie is een investering voor het leven, daarom hebben wij alles tot in de puntjes goed geregeld voor u.

Top bedrijf met aandacht voor de klant.

Na mijn gegevens te hebben ingevuld op zonnepanelenvergelijker.net werd ik al snel benaderd door vier bedrijven, waarvan alleen Amir van Zonnepaneel Gelderland de moeite wilde nemen om op locatie te komen kijken. Kortom Een goed en duidelijk advies, duidelijke uitleg en snelle levering en installatie.
Top. Eén kleine tip: neem nog even een stofzuiger mee om het gruis van het boren op te ruimen.
Laat de zon nu maar schijnen.

3 juli 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Erg fijn om te horen dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren. Wij willen u bedanken voor de opdracht en het vertrouwen in ons.

Zeer professioneel

Zeer professioneel, snelle service en plaatsing. vriendelijk personeel en zal Zonnepaneel Gelderland zeker aanbevelen.

28 juni 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wat leuk dat u ons aanbeveelt, Wij werken elke dag aan onze professionaliteit en service, fijn dat u het goed ervaren heeft
En omdat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we ook snel plaatsen.

Zonnige groet, Zonnepaneel Gelderland

Goede prijs
Goede installateurs
Snelle plaatsing

26 juni 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Fijn om te lezen dat alles goed is.
Wij werken constant om alles perfect te laten verlopen, fijn dat u dat ook zo ondervindt.

Na aanvraag offerte werden we meteen de…

Na aanvraag offerte werden we meteen de andere dag terug gebeld. Het was een goed en gezellig telefoongesprek met uitstekende uitleg. Na enkele dagen kwam de schouwer al kijken en na 14 dagen lagen de panelen al op ons dak. Waren ook vriendelijke monteurs en alles ging netjes in overleg. Dus ik kan zonnepaneelgelderland echt aanraden. Groetjes Wil van Hunen en bedankt voor de snelle service en uitleg

27 juni 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen in Zonnepaneel Gelderland.

Zonnige Groet.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, aardige monteurs. Vrijdag opdracht geplaats en de week erop al op ons huis!

26 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

we hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we zo kort schakelen.
En we doen er hier alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren.
Leuk om te horen dat u zo blij bent met ons.

Professioneel bedrijf

Er was vanaf het begin een correct en plezierig contact en Zonnepaneel Gelderland bracht een prima offerte uit. De plaatsing van de installatie verliep professioneel. Zeer tevreden!

8 juni 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij proberen het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en streven naar een professionele en duidelijk samenwerking.

Fijn dat u dit zo heeft mogen ervaren!

Top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Duidelijke communicatie, goed telefonisch bereikbaar. Offerte werd netjes doorgenomen.
We hebben niet het makkelijkste dak voor zonnepanelen. Maar ze namen alle tijd om het allemaal op te lossen.
Alles werd netjes uitgelegd en besproken. Nu super blij met de panelen en met de duidelijke app ook te zien hoe goed de panelen het doen!
Ik raad zonnepaneel gelderland echt aan!

23 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Geen een constructie is onmogelijk bij Zonnepaneel Gelderland.
Fijn dat u onze service en dienstverlening als prettig heeft ervaren.

Laat de zon betalen.

Professioneel, snel en vriendelijk

Vriendelijk en goed initieel contact & advies. Na het bekijken van de woning en het bekijken van de mogelijkheden, enkele weken later een snelle en probleemloze installatie.

3 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij doen ons uiterste best om alle mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Prettig om te horen dat u installatie geslaagd is.

De installateurs waren zeer…

De installateurs waren zeer professionele bekwaam en vriendelijk. Eigenlijk liep het geheel proces soepel en perfect. Van telefonisch contact tot het installeren van de panelen. Zonnepanelen Gelderland Chapeau en bedankt.
Familie Serrai te Almere

1 juni 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Al onze monteurs, schouwers en elektriciens zijn gecertificeerd en staan altijd voor onze klanten klaar.
Veel plezier met uw geslaagde installatie.

Zonnige groet,

Heel net bedrijf ,vriendelijk personeel, werken netjes

Snelle en zeer goede service we hadden binnen 3 weken de panelen op het dak liggen zeer vriendelijk personeel werken zeer netjes en snel.

17 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij staan voor onze snelle en goede service, goed om te horen, dat u dit ook zo ervaren heeft. Zonnige groet Zonnepaneel Gelderland.

Een betrouwbare firma die doet wat ze beloven

Vanaf het eerste contact met Jorg tot en met de uiteindelijke plaatsing van onze 8 panelen is er over en weer contact geweest en konden de panelen, zoals toegezegd binnen een aantal weken geplaatst worden, daar waar andere firma’s in de regel met (vele) maanden komen.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en het installatieteam werkte keurig en snel. Alles werd prima uitgelegd en momenteel draaien de panelen als een zonnetje.
Zeer tevreden over onze uiteindelijke keuze voor Zonnepaneel Gelderland, die ook nog eens alles voor een concurrerende prijs verzorgd hebben. Hulde!

17 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Fijn dat u tevrede bent over onze service, wij wensen u zeer veel zon uren toe, bedankt voor de leuke review.

Ik heb alleen maar goede ervaring met…

Ik heb alleen maar goede ervaring met dit bedrijf ,het eerste contact was met Jorg deze was zeer vriendelijk en professioneel en heeft de offerte gemaakt. Hij zij dat het ongeveer 4 weken zou duren dat de zonnepanelen geplaatst werden. Na ongeveer 3 weken werd er een datum geprikt. De nette monteurs waren er op de afgesproken tijd en hebben alles netjes geplaatst en afgewerkt. Gr André Dorenbusch

1 mei 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wat leuk om te lezen dat u te vrede bent.
Wij zetten ons altijd 100% in voor de klant, en dit lukt ook altijd, bedankt voor het vertrouwen in ons

Bedrijf komt afspraken na..

Eerste contact was met jorg,goedgesprek mee gehad vertelde over de mogelijkheden met zonnepanelen.......binnen de 4 weken waren de zonnepanelen geplaatst.(top).....monteurs vakkundig en werkten netjes......zeer tevreden over dit bedrijf.

5 april 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij vinden het centraal stellen van de behoeftes en wensen onze klanten erg belangrijk. Ook erg fijn dat het opgemerkt wordt. Dank voor de reactie.

Vriendelijk,snel en bekwaam

Na een aanvraag om informatie werd ik snel gebeld. Binnen een week kwamen monteurs voor een inspectie Dit waren mensen die veel ervaring hadden want binnen de kortste keren was duidelijk hoe de kabels, panelen etc. gemonteerd moesten worden. Al 3 weken na de inspectie volgde de montering Die verliep vlekkeloos. Binnen een paar uur was alles geregeld en een app op mijn computer geïnstalleerd. Een aanrader en laat de zon nu maar schijnen!

1 april 2023

Antwoord van Zonnepaneel Gelderland

Wij hebben alles in eigen beheer vandaar dat we zo snel en kort kunnen schakelen.
Super leuk om te lezen dat alles het goed doet.

Bedankt voor de positieve reactie, laat de zon maar schijnen nu jaa!