Ook wij zijn voor de thuisbatterij gegaan, vind het achterlijk om te betalen voor teruglevering dus dat is nu in elk geval klaar. Jullie bedankt voor de snelle plaatsing!
Ik was even helemaal klaar met me zonnepanelen nu we moesten betalen voor terugleveren. Gelukkig nu opgelost met een thuisbatterij.
Staan je altijd vriendelijk te woord en ook na plaatsing zijn ze niet te beroerd om nog vragen te beantwoorden waarvoor ze ruim de tijd nemen.
De prijs voor zonnepanelen viel ons erg mee bij dit bedrijf. Inmiddels zijn de zonnepanelen ook geleverd dus kan bevestigen dat het een betrouwbaar bedrijf is.
ZonnepanelenAmersfoort.net is dé specialist in Amersfoort en omgeving voor al uw zonne-energiebehoeften. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepanelensystemen die niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Onze ervaren technici bieden uitgebreide diensten aan, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert. Bij ZonnepanelenAmersfoort.net staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun energiebehoeften en budget. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die alleen gebruikmaken van de nieuwste technologieën en de beste materialen om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. Wij zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Geen verborgen kosten, alleen duidelijke offertes en gedetailleerde uitleg over wat u kunt verwachten. Ons doel is om uw vertrouwen te winnen en te behouden door uitzonderlijke service en duurzame energieoplossingen te bieden. Kies voor ZonnepanelenAmersfoort.net en investeer in een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de kracht van de zon te benutten.
Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort Utrecht, Nederland
- +31333690358
- contact@zonnepanelenamersfoort.net
- zonnepanelenamersfoort.net
Vraagt klanten om een review
Professioneel bedrijf voor…
Professioneel bedrijf voor zonnepanelen. De installatie werd keurig uitgevoerd en alle instructies waren eenvoudig te volgen.
de eindfactuur voor de zonnepanelen was…
de eindfactuur voor de zonnepanelen was precies zoals afgesproken
was klaar in een dagje beetje druk maar…
was klaar in een dagje beetje druk maar ging wel goed, had wel iets netter gekund in de gang
Wat opvalt is dat de panelen meer…
Wat opvalt is dat de panelen meer energie opwekken dan we oorspronkelijk hadden ingeschat.
Wat fijn is dat alles op papier staat…
Wat fijn is dat alles op papier staat inclusief technische gegevens
De Combinatie Van Solar
De combinatie van solar en warmtepomp werd goed uitgelegd waardoor we nu snappen hoe we optimaal kunnen besparen.
ik snapte niks van ligging maar door…
ik snapte niks van ligging maar door haar uitleg over oost en west viel alles op zn plek
ik dacht nooit dat ik eigen stroom zou…
ik dacht nooit dat ik eigen stroom zou maken voelt echt goed beetje rare zin maar klopt
ze wisten precies hoe ze de panelen…
ze wisten precies hoe ze de panelen moesten plaatsen op ons hoekige dak
geen verkooppraatjes
geen verkooppraatjes, gewoon rustig uitgelegd wat het beste paste bij ons dak
ik was thuis aan het werk terwijl ze de…
ik was thuis aan het werk terwijl ze de panelen installeerden, ze deden hun ding zonder lawaai, super professioneel team
zag dat hij continu z'n helm en harnas…
zag dat hij continu z'n helm en harnas droeg, dat zie je niet bij iedereen
technique dingen zijn niet mijn ding…
technique dingen zijn niet mijn ding maar hij nam rustig de tijd om alles duidelijk te maken
netjes gewerkt en geen rommel op het…
netjes gewerkt en geen rommel op het pad of in de tuin
na mijn eerste bericht kreeg ik gelijk…
na mijn eerste bericht kreeg ik gelijk antwoord over de mogelijkheden met panelen
zonnepanelen laten leggen door…
zonnepanelen laten leggen door vriendelijke lui, scheelde flink in de portemonnee