Echt onbeschofte verkopers. liegen je keihard voor. Willen dat je een koopcontract tekent om hierna te langst te komen om e.e.a door te nemen. Prijzen worden nergens vermeld alleen opbrengsten. D... Toon meer

Oplichters!! In samenwerking met BATTEROO!! Ze smeren consumenten die in wanhoop zijn door de zonnepanelen ellende oplossingen aan van wonderbatterijen voor 13.000,- met allemaal mooie praatjes. Als z... Toon meer

Zeer agressieve verkooppraatjes voor een thuisbatterij van Batteroo. Ga niet in op hun praatjes en breek het gesprek onmiddellijk af. Ze bedriegen je waar je bij staat. Nu blijft Batteroo mij wekel... Toon meer

Oplichters! Ze dringen er bij je op aan om een contract te ondertekenen en geen enkel argument dringt tot hen door. Waar halen ze al onze gegevens vandaan? We hebben nergens een aanvraag gedaan voor z... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Dreigement

Op 21 maart je werd ik gebeld door een verkoper voor een thuisbatterij hij had mij overgehaald voor een contract te tekenen bij nader inzien zag ik er toch vanaf en de klantenservice van batteroo gehaald dat ik het contract wou annuleren in tussen belde een medewerker van batteroo dat de adviseur ziek was en niet kon komen dus ik hem verteld dat ik van alles afzagen en dat was volgens die medewerker geen punt hij vertelde xolsng er geen adviseur aan huis was geweest kon ik alles annuleren zonder kosten maar wel ff een mail sturen dit heb ik nog een keer gedaan maar dan aangetekend
Kreeg na een paar dagen een bericht terug dat alles geannuleerd was met de afspraken die gemaakt zijn
Tot mijn verbazing kreeg ik vanmorgen een telefoontje van een of andere verkoper waarom ik geannuleerd had weer het hele verhaal verteld en nu komt het ik had bij batteroo geannuleerd maar niet bij hun fus moet kosten betalen waarop ik ik zei dat ik een mail heb gekregen dat alles is geannuleerd deze man werd vervelend en toen zei ik dat het gewoon oplichterij is en toen dreigde hij met de deurwaarder waarop ik de telefoon neerlegde en gelik met batteroo ging bellen en daar werd mij verzekerd dat ik niks hoefde te betalen en dat dit een extern bedrijf was batteroo heel behulpzaam maar dit bedrijf is zeer agressief en houden niet op met bellen wil aangifte gaan doen en contact opnemen met rechtsbijstand
Een goeie raad sta deze mensen niet te woord

26 juni 2025

Misleidende agressieve verkoop van thuisbatterij

Onder het mom van dat je klant bij ze bent (geweest) haalt de verkoper je over om te luisteren naar de hoge opbrengst die zonnepanelen je kunnen geven in combinatie met een thuisbatterij als de saldering vervalt. Hij is vervolgens heel slinks in het verzamelen van gegevens zoals het aantal zonnepanelen dat je hebt en de jaarlijkse opbrengst ervan zodat hij je een mooi rekensommetje kan uitleggen en dat zou betekenen dat de opbrengst van het speculeren met de teruglevering van je stroom met die thuisbatterij meer is dan je huidige energierekening. Toen ik zei dat ik Zonnexis niet kende en vroeg hoe ze mij dan kenden (of als klant hadden gehad) zei hij zelfs dat ze vroeger de energievergelijker.nl heetten en dat ik daar dus klant geweest zou zijn. Uiteindelijk ging ik niet mee in de druk om een offerte te tekenen die tijdens het telefoongesprek werd gestuurd. Ik zei ik ga niet tekenen, bel me over 2 uur of zo maar terug als ik het er met mijn partner over gehad heb. Toen bleek al gauw dat het gewoon om de aanschaf van een thuisbatterij van Batteroo bv gaat ter waarde van € 14.999,-. Ik heb toen Trustpilot gecheckt en mij bleek al snel dat deze manier van verkopen niet acceptabel is en ik heb toen hun nummer geblokkeerd. Hij belde me doodleuk met een 06 nummer terug en ik heb toen gezegd dat ik niet van zijn agressieve verkoopmethode gediend ben en de offerte niet zou tekenen. Hij reageerde dat ik dat niet kon maken en grote problemen zou krijgen. Ik heb opgehangen en het 06 nummer ook geblokkeerd. Pas op met deze mensen!!!!

16 mei 2025

Dreigementen

Inderdaad zeer agressief zeker wanneer je alsnog van de aankoop af wilt zien. Schermen met hun algemene voorwaarden en dreigen met incassobureau ook al hebben ze niets geleverd. Beschuldigen je van onheus taalgebruik terwijl zij het net zijn die hier gebruik van maken. zodra je het aanbod hebt aanvaard met o.a. de terugverdientijd, is dit document niet meer te raadplegen. Blijven je telefonisch benaderen.

13 mei 2025

Agressieve tel. verkoop

Agressieve telefonische verkooppraatjes. Willen je een offerte laten tekenen, welke onherroepelijk is. Medewerkster is onprofessioneel, brutaal, agressief wanneer ze haar zin niet krijgt. Een bedrijf welke ik ga melden bij ACM, omdat ze blijft terugbellen nadat we hebben aangegeven niet bij ze te willen kopen.

14 mei 2025

Niet op ingaan beller Zonnexis en Batteroo

22 april jl. Zeer misleidend doen zich voor als een bekend bedrijf meneer blijft maar door zeuren over oplaadbare batterij en laat je amper aan het woord ook al heb je tegen argumenten tevens hebben ze veel gegevens van je en steeds maar zeggen dat ik ze een soort subsidie hebben en eerst een offerte kreeg en heb deze toen getekend (maar lees goed voor je tekend) want daar staat dat het contract onherroepbaar en ook staat nergens wat de kosten zijn ,later werd ik door verbonden met mevrouw deze is waarschijnlijk van batteroo deze vroeg om onze bankrekening toen heb ik gezegd dat er geen sprake was dat we iets zouden voorschieten en heb daarna direct een mail naar hun gestuurd dat ik van de offerte afzag wat helemaal geen offerte was maar een contract, ben toen later gebeld door een zeer brutaal iemand met dit telefoonnummer +31658017745 en ook met dit nummer bellen ze +31307125772 of ik wel wist waar voor ik getekend had en op een gegeven moment wordt er met een boete van €7000 gedreigd en met een deurwaarder heb toen opgehangen want hij werd steeds grofer maar van af die tijd wordt erop de gekste tijden dagelijks gebeld maar heb deze nummers geblokkeerd maar kan wel zien dat ze bellen heb ook bij de ACM om info gevraagd wat ik hieraan kan doen en gelijk aangifte gedaan bij de Politie voor bedreiging en het dagelijks lastig vallen met bellen. ACM en Tros Radar zij komen er nog op terug.

Na weer een mail gestuurd te hebben we eindelijk de bevestiging gekregen van batteroo dat de overeenkomst toch op 22-04-2025 was beeindigd maar toch ook vandaag al weer 5x gebeld door bovenstaande nr's het is gewoon een plaag.

22 april 2025

Oplichters

Oplichters. Zogenaamd even een handtekening zetten zodat ze "langskomen voor een gesprek". Blijkt gewoon een verkoopovereenkomst...

Oude mensen oplichten met criminele verkooptactieken.

Walgelijk volk.

13 mei 2025

Oplichters

Oplichters! Als je hebt getekend doe dan gelijk aangifte, er zijn al meerdere die dit hebben gedaan, laat je niet misleiden

9 mei 2025

Judassen

Inderdaad weer hetzelfde groepje batterij criminelen. Op zoek naar geld. Ze storten lachend mensen in de problemen maar het komt goed hoor. Inmiddels ook aangifte gedaan tegen de vertegenwoordiger die hier was. Eerst kon dat niet, maar nu kennelijk wel. Adres ook weten te achterhalen in Almere. Kijken of zijn familie wat aandacht van justitie kan waarderen. Ook radar inmiddels op zijn. Spoor gezet. Niemand heeft waardering voor dit soort oplichters. Geld stelen van oudjes, dementen en ze in de problemen storten.

10 mei 2025

Zeer agressieve verkooppraatjes…

Zeer agressieve verkooppraatjes voor een thuisbatterij van Batteroo.
Nu blijft Batteroo mij wekelijks bellen. Omdat ik geannuleerd heb (binnen de WETTELIJKE termijn van twee weken) waarvan een bevestiging ontvangen, moet ik € 1500 aan hun betalen.
Mooi niet!

28 maart 2025

Wat een trieste en onzuivere bedoeling …

Ook wij hebben meerdere malen aangegeven geen batterij te willen totdat we goede en juiste informatie zouden hebben. Daar zou dan iemand voor langs komen maar dan moesten we eerst de afspraak ‘bevestigen’. Met deze bevestiging voor de afspraak zaten we ineens met een financieel adviseur aan tafel en konden we zogenaamd niet onder de overeenkomst uit en wacht ons een boete van €4000,00. De ‘financieel adviseur’ die tevens in het complot zit dreigde nog met; dit ga je niet van ze winnen, je hebt getekend en daarmee afgezien van je herroepingsplicht. We hebben dezelfde avond een e-mail gestuurd voor de annulering maar tot op heden niks van ze gehoord.. wij gaan niet betalen maar vonden het wel schokkend te lezen dat dit bedrijf op deze manier mensen aan een batterij wil helpen. Dus wees gewaarschuwd!

6 mei 2025

Grote oplichters.

Grote oplichters die letterlijk zeggen; "Ik stuur u nu een email en die moet u gelijk openen en ondertekenen" en " binnen een paar jaar wordt iedereen met zonnepanelen gedwongen door de overheid om een thuisaccu te hebben."
Als je aangeeft dat in hun eigen mail staat het eerst goed door te lezen zegt de gladjakker " u moet alleen tekenen, want we hebben al een contract met u".
TRAP ER NIET IN

7 mei 2025

Misleiding en oplichterij

Misleiding en oplichterij

Misleiding en oplichterij. Blijf maar ver weg. Ze bellen ongevraagd meerdere malen per dag net zolang totdat je opneemt, zelfs met 06 nummers. Ze zijn opdringerig en geven je verkeerde informatie. Teken maar niet. Ik werd verteld dat dat alleen was om een adviesgesprek thuis met een adviseur en dat tekenen mij aan niets binden zou. Nou, in de kleine lettertjes blijkt dat er annuleringskosten aan verbonden zijn als je je bedenkt. Het ene bedrijf legt de schuld bij een ander bedrijf dat de verkoop doet, maar je weet dat ze natuurlijk allemaal onderdeel zijn van het grotere geheel en dat ze allemaal hun slaatje slaan uit misinformatie. Ik ben er uiteindelijk wel aan ontkomen, maar alleen omdat blijkt dat mijn huis niet voldoet aan de eisen. Maar de mensen bij dit bedrijf zijn een stelletje boeven. Ik vraag me af hoe ze 's avonds slapen.

6 mei 2025

Bellen ongevraagd zonder dat ik klant…

Bellen ongevraagd zonder dat ik klant ben en zonder dat ik toestemming heb gegeven. Dit is verboden in de wet sinds
1 juli 2021. Zeer opdringerig, brutaal zelfs.
Ook twijfel ik of ze deze naam mogen voeren. Man van Zonexis, Ivo Visser, sprak het uit als Onexis! Lijkt erg veel op Enexis.
Klacht ingediend over Zonexis bij Consuwijzer.

30 april 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Het zijn 3 bedrijven die samen werken en allemaal namen hebben die op een betrouwbaar bedrijf lijken. Zonnexis (ipv Enexis) belt mensen op om ze een batterij van Batteroo aan te smeren voor veel te veel geld. Als je een krabbel zet, schrijven ze 2500 euro af via Hi tronic (i.p.v. Hitronic). Als je annuleert, wat gewoon kan bij colportatie, verkoop aan de deur, binnen 14 weken, dan geven ze aan dat dit niet kan en blijven herinneringen sturen. Trap hier niet in, er wordt niets op maat gemaakt bij een standaard batterij, een incassobureau kan niets anders dan ook dreigen, en als ze zo slim zijn om je voor de kantonrechter te dagen, dan kan je aangeven hoe het is gegaan en je geld terug eisen, maar dat gaan ze niet doen. Het blijft bij dreigen en proberen geld binnen te harken, dus laat je niet gek maken. Niets betalen!

23 april 2025

Agressieve verkooppraktijken

Ik ben vandaag gebeld door Zonnexis en eerlijk gezegd: het voelde meteen helemaal fout. De manier waarop ze praten deed me direct denken aan eerdere ervaringen die ik heb gehad met Batterijnet – en ook bedrijven als Solaar en Zonnepaneelmeester. Allemaal hetzelfde patroon: ze praten over je heen, luisteren totaal niet en blijven maar pushen, zelfs als je heel duidelijk zegt dat je geen interesse hebt.

Het hele gesprek was gewoon opdringerig en irritant. Je merkt aan alles dat ze koste wat het kost iets willen verkopen, zonder ook maar enige interesse in wat jij eigenlijk wil of nodig hebt. Uiteindelijk heb ik de telefoon opgehangen en het nummer geblokkeerd. Ik ben er echt klaar mee.

Wat me ook stoort: ze doen alsof je een fantastische deal krijgt, maar als je een beetje onderzoek doet zie je al snel dat hun prijzen veel te hoog zijn. Het voelt voor mij als pure misleiding.

Wil je weten hoe dit soort bedrijven te werk gaan? Kijk dan de aflevering van AVROTROS Radar van 10 maart 2025 terug. Daar laten ze precies zien hoe dit soort agressieve verkooppraktijken werken – van mooie praatjes tot dreigementen met boetes als je van de "deal" af wilt.

Mijn advies: trap er niet in. Luister naar je gevoel, zeg gewoon nee, en blokkeer dat nummer. Je bespaart jezelf een hoop frustratie én geld.

29 april 2025

Is dit jouw bedrijf?