Misleiding ten top! Grote letters in de advertentie over een kattenspeeltje dat fladdert en geluid maakt, blijkt alleen geluid te zijn, stond er in heeeele kleine lettertjes onderaan. Daarnaast is... Toon meer

Ik heb een bankbeschermer besteld, zeer zacht en goede prijs, beter dan bij andere en ik had gratis verzending. Ik bestel zeker opniuew

1. Dierenwinkel

THE PERFECT CHOICE FOR YOUR PET'S EVERY NEED At ZooSelect, we craft an exquisite range of pet products with innovative features designed to enhance the joy and comfort of your beloved pets. With our unique toys and top-tier grooming products, every item ensures a perfect match for your pet's lively spirit and distinct personality. TEMPORARY SPECIAL DISCOUNTS For a limited time, enjoy spectacular discounts across our entire range. It’s the perfect opportunity to discover the high quality and innovation that set our products apart — at unbeatable prices. 24/7 CUSTOMER SUPPORT Our dedication to your satisfaction is unwavering. With our round-the-clock customer service, we’re always here to assist with any inquiries or needs, ensuring a hassle-free experience for you and your pets.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

oplichters

oplichters. de spullen die ze verkopen zijn rotzooi en het is onmogelijk om je geld terug te krijgen. ben nu al een half jaar bezig en het lukt gewoon niet.

30 juni 2025

Onmogelijk om een product retour te…

Onmogelijk om een product retour te sturen. Krijg allerlei alternatieven aangeboden terwijl ik gewoonweg niet tevreden bent met het product en deze wil retourneren. Na enkele mailtjes ontvang je ook geen reactie meer van dit bedrijf. Ze negeren je en je blijft zitten met een product wat je niet wil hebben en je krijgt geen centjes terug om een product mee te kopen wat je wel wil hebben. Ik zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf. Schandalig hoe ze zich niet aan de rechten van de consument houden.

30 april 2025

Bestelling is nog steeds onderweg

Bestelling is nog steeds onderweg, al drie weken. Zelfs al van post nl bericht dat het eraan komt maar dat is alweer 5 dagen geleden en nog niets ontvangen. Helaas te laat gedacht aan de revieuws. Ben er bang voor als ik alles zo lees.

13 maart 2025

Nep bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Op de site
Staat nergens dat het om dropshipping gaat. Komt uit china goedkope rotzooi wat door zooSelect duur wordt verkocht! Je betaalt meer dan 50% dan de werkelijke prijs. Op hun site stond 2-7 dagen bezorg tijd nou dat is bijna twee weken. Diverse malen om geld terug gevraagd maar dat willen ze niet. Omdat het product al onderweg is. Maar dat is het al twee weken. Inmiddels heb ik het niet meer nodig. Vandaag nog steeds biets ontvangen. Ik denk dat ik maar een klacht moet indienen. Want zelfs met slechte reviews wordt niets gedaan. KOOP niets meer bij ZooSelect jongens!!

21 februari 2025

Ik heb een mand besteld voor de hond

Ik heb een mand besteld voor de hond, 11 x gebeld zonder succes, 70 euro betaald en kan naar mijn geld fluiten. nog altijd geen antwoord en geen mail terug, die site moeten ze eraf halen, SCHANDALIG EN GROTE OPLICHTERIJ.
ONBESCHOFTHEID OM NOG NIET EENS TE REAGEREN OP MIJN BESTELLING.

13 januari 2025

Waardeloze onderneming

Waardeloze onderneming. Eerst 2 maanden wachten op een product uit China van erbarmelijke kwaliteit en vervolgens dit niet terug willen nemen omdat ik niet meteen contact heb opgenomen. Terwijl ik binnen de 2 weken zit. Pure oplichterij.

29 januari 2025

Koop hier aub niks.

Koop hier aub niks.
Wat een zooi!!
Knuffel besteld en binnen 1 minuut kapot.
Oplichters!!!

27 januari 2025

de slechte bedrijf ooit !! oplichterij. En gevaarlijke product voor honden verkocht

Ongelooflijke service! Ik bestel, ik betaal, ik ontvang niets, ik moet zelf contact opnemen met JOUW vervoerder en als zij antwoorden dat het pakket zoek is, zie post, is het nog steeds aan mij om te bewijzen dat ik het toch niet ontvangen heb!

Ik HEB NOOIT GEKOCHT bij een bedrijf met zo'n slechte klantenservice.

Gezien de artikels in de Belgische pers over jullie en het feit dat hun producten gevaarlijk zijn voor honden, begin ik de oplichterij echt te begrijpen.

18 januari 2025

Misleiding ten top!

Misleiding ten top!
Daarnaast is het artikel gewoon van AliExpress! Zelfde verpakking, zelfde levertijd!
Bieden 0 tegemoetkoming.
€25 betaald, op AliExpress €5! En waarde nog geen €0,50! Trap niet in deze oplichters!

1 januari 2025

Wat een ontzettende troep

Wat een ontzettende troep zeg. “Sterk”speelgoed besteld en de eerste was na 11 minuten al kapot en de 2de na 6 minuten. Je kan dit geen kwaliteit noemen. Komt allemaal uit china. Ik zal hier zeker nooit meer bestellen.

25 december 2024