2 slaapkussens voor de kids gehaald, was al een tijdje opzoek maar kon niks vinden wat echte paste en natuurlijk lekker sliep. Tot ik terecht kwam bij zooby comfort en style hebben ze beide me zoontje... Toon meer

Mijn zoontje is heel blij met het kussen. Sinds de aanschaf hebben we afgesproken dat ik niet meer bij hem in bed zou gaan slapen omdat hij zijn nieuwe kussen heeft en ik er niet meer bij kan liggen.... Toon meer

Voordat wij de Kid Pillows van Zooby hadden, kwam onze peutertweeling ‘s nachts nog iedere nacht naar ons toe om vervolgens bij ons in bed te kruipen. Sinds wij de Kid Pillows gebruiken, slapen ze vee... Toon meer

Super service! Dino kussen besteld voor ons jarig zoontje. Helaas was bij DHL flinke vertraging waardoor het een beetje stressig was als het wel optijd geleverd zou worden. Na een mail contact, tel... Toon meer

1. Kinderwinkel
  2. Beddengoedwinkel

ZOOBY is opgericht met de missie om duurzame, leuke en veilige producten voor kinderen te ontwikkelen. Vanuit ons hoofdkantoor bedienen we ouders en kinderen met ons productassortiment en bieden we elk kind een geheel nieuwe ervaring.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Dankjewel voor zooby kussen

Dankjewel voor zooby kussen, kinderen zijn er blij mee. Snelle levering

28 januari 2024

Hi Yassine,

Fantastisch om te horen dat de kinderen blij zijn met de Kid Pillow. Fijne en zachte nachten toe gewenst.

Top kussen

Onze zoon vind het heerlijk om zo geborgen te slapen. Maar ook bij film kijken of boekjes lezen pakt die hem graag wij zijn fan !

24 januari 2024

Hi Cindy,

Wat geweldig dat jullie zoontje de Kid Pillow zo fijn vindt! Wij wensen jullie nog vele fijne en zachte nachten toe. Bedankt voor jullie support!

Een must voor elk kind!

Zo blij met dit kussen! Mijn dochter valt niet meer uit bed en slaapt de hele nacht door. Stiekem vind ik het ook heerlijk om in het kussen te liggen. Daarnaast heb ik een hele goede ervaring met de service van ZOOBY. Al mijn vragen waren binnen een paar uur beantwoord.

14 december 2023

Hi Aichae,

Wat geweldig dat het kussen zowel jou als je dochter bevalt! We zijn blij dat het voor een goede nachtrust zorgt. Dank voor je positieve feedback!

Adam van ZOOBY

Ik ben ontzettend blij met de Pillow

Ik ben ontzettend blij met de kids pillow van Zooby! Mijn zoontje is er dol op en slaapt nu als een roosje. De kwaliteit van de kussens is uitstekend, en de leuke ontwerpen maken bedtijd extra speciaal voor hem. De bestelling verliep vlot en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Een absolute aanrader voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en schattige kussens voor hun kleintjes. Dank je wel, Zooby, voor het toevoegen van wat extra vreugde aan onze bedtijd!

8 januari 2024

Hi Yasz,

Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Kid Pillow! Fijn dat jouw zoontje nu als een roosje slaapt. Bedankt voor je enthousiaste aanbeveling en veel plezier met de schattige kussens!

Adam van ZOOBY

Reviews in alle talen tonen. (67 reviews)