Zoomfuny

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Didn't ship what they advertised

Didn't ship what they advertised. Cheap and alternate version of what they said I would get. Followed up with email saying I got what I was supposed to get, despite an image in their receipt email that says otherwise. Do not trust this company.

22 december 2020

Zoomfuny.com very bad company

Zoomfuny.com very bad company. I order July 27th 2020 electric jet body cost me 34.99 plus $5.00 shipping those company never sent me nothing. I lose my money for nothing.. make me pass off..
I think it is SCAM!
PLEASE DO NOT ORDER THAT ONLINE WILL STEAL UR MONEY..

28 augustus 2020

Zoomfuny SUCKS ASSERY

I’m just reiterating what others have said. I ordered from them on 7/16... it’s 8/18 and have not received order. Website shutdown. These fudgers suck major ASSERY. FU YOU ZOOMFUNY FOR BEING A PIECE OF SHIZ (multiple) HUMAN BEING. Good day.

18 augustus 2020

Scammers

Scammers, advertise items at knock down prices to lure people in and then close website down and send nothing!
Luckily I got my money back from my bank

24 juli 2020

SHAME ON YOU ZOOMFUNY

If i can give zero stars i would! Plz do not buy from zoomfuny they are a scam. I bought 2 self cleaning kitty litter that totaled to 70 dollars. Never got any product it never shipped and now the website is unavailable. STAY AWAY FROM THIS SITE ITS A SCAM.

22 juli 2020

Scam

Same as Mario- i ordered over a month ago, nothing shipped and no response whatsoever from customer service !!

25 juni 2020

This website is a scam

This website is a scam, i ordered a baby chair on it but I never received the item, I tried to contact them but I got no response. Do not use this site it's a scam.

23 juni 2020