Zooo Nutrition Reviews

4,7

de lekkerste gummybeertjes ooit, ze zijn lekker zacht en hebben veel smaak, een nadeel 😆 ze zijn verslavend lekker 😋 heb ondertussen al 6 zakken op voorraad!

Super klanten service van zooo nutrition. Ik ontving een geplette doos (waarschijnlijk tijdend transport gebeurd ). Na een klacht te schrijven naar zooo nutrition werd ik enorm snel en vriendelijk ben... Toon meer

Iets te veel suiker, maar het smaakt wel lekker, blueberry flavor. Gemakkelijk om in te nemen! Maar er is een suikervrij variant beschikbaar minder suikervrije variant.

Ik ben over het algemeen erg tevreden over dit product. De creatine beertjes zijn echt top en de smaak is heerlijk! Ook heb ik tot nu toe altijd hele goede ervaringen gehad met de klantenservice... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice

Sterk(er) worden, door te snoepen, dit kan bij Zooo Nutrition! Ontdek een lekkerder en makkelijker pad in je fitnessreis met onze 'Beargymmies' (creatine gummybeertjes). Je houdt nou eenmaal dingen makkelijker vol als deze makkelijk, lekker en leuk zijn! Deze innovatieve supplementen zijn dus een gamechanger voor iedereen die zijn sportdoelen wil bereiken zonder in te leveren op smaak en plezier. Onze stijlvolle fitnesskleding, ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit, om jouw workout in stijl af te leggen. Bij Zooo Nutrition combineren we dus kwalitatieve fitnessproducten met een leuke draai, waardoor je fitnesservaring niet alleen effectiever, maar belangrijker nog, leuker wordt! Verrijk je sportregime met Zooo Nutrition's unieke aanbod, en ontdek hoe onze 'Beargymmies' en trendy fitnesskleding en supplementen jouw weg naar fysieke kracht, energie en welzijn kunnen transformeren. Nu weet je wat ons bedrijf inhoud. Daarnaast zitten wij op social media zoals: TikTok, Instagram en Facebook , hier delen wij waardevolle inzichten over fitness, supplementen, voeding en natuurlijk creatine. Wij kijken en luisteren naar de mensen die ons volgen, want als 1 iemand een vraag heeft, is de kans groot dat iemand anders deze ook heeft! Wij hopen hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen en/of ondersteunen in zijn of haar fitnessreis! Groeien, doen wij samen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lekker

Lekkere manier om creatine in te nemen. Goede prijs (met promo) en vlotte levering.

25 november 2024

Beste Gilles,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je onze Beargymmies® een lekkere manier vindt om creatine in te nemen. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs (met promo!) en dat de levering vlot is verlopen.

Bij Zooo Nutrition streven we ernaar om producten aan te bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook plezierig en betaalbaar. Jouw tevredenheid motiveert ons om deze hoge standaard te blijven waarmaken.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Goed

De creatine snoepjes waren zeer lekker. De levering verliep snel en zonder problemen.

2 december 2024

Beste Britt,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je onze Beargymmies® zo lekker vindt en dat de levering soepel en vlot is verlopen. Bij Zooo Nutrition doen we er alles aan om producten te leveren die niet alleen effectief zijn, maar ook heerlijk smaken, en het is geweldig dat deze aan jouw verwachtingen voldoen.

We waarderen je vertrouwen in ons merk en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je Beargymmies®!

Klantenserviceteam

Black Friday sale

Ik heb eerder al een uitgebreide review gegeven :-). Zie vorige review.

De Black Friday sale was geweldig, de prijzen van alle producten in de zoo waren in de aanbieding.
Ik had echter alleen de beargummies nodig, dus samen met mijn eerste bestelling heb ik nu 12 zakken... genoeg voor een heel jaar.

Tot de volgende bestelling!

29 november 2024

Hey Cj,

Wat ontzettend leuk dat je weer een review hebt geplaatst – dat waarderen we echt enorm! 🙌 We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met de Black Friday sale en dat je nu een jaarvoorraad Beargymmies in huis hebt. 12 zakken… daar kun je lekker mee vooruit! 💪🐻

We hopen dat je er mooie resultaten mee behaalt en lekker van geniet! En als je tegen die tijd weer een bestelling wilt plaatsen of nog een suggestie hebt, weet je ons te vinden! 😊

Nogmaals bedankt voor je enthousiasme en support – het betekent veel voor ons! Tot de volgende bestelling!

Met sportieve groeten,

Richard & Damian

Prima

Prima
Goed geleverd

10 november 2024

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering van je bestelling. Bij Zooo Nutrition doen we ons best om onze klanten snel en betrouwbaar van dienst te zijn.

Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we waarderen je vertrouwen in ons merk. Mocht je in de toekomst vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Lekker en snel in huis

Lekker en snel in huis!
Aantal marketing en shipping mails mogen wel wat minder maar dat doet niets af aan de lekkere gummies!

19 november 2024

Beste Sjors,

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de smaak van onze producten en de snelle levering. We streven er altijd naar om kwaliteit en service te combineren voor een optimale klantervaring.

Wat betreft de marketingmails, we begrijpen dat dit soms te veel kan worden. Je kunt je eenvoudig uitschrijven voor onze mails door onderaan een van onze e-mails op de uitschrijf-link te klikken. Hiermee zorgen we ervoor dat je geen verdere mails ontvangt.

Nogmaals bedankt voor je opmerkingen en je vertrouwen in Zooo Nutrition. Mocht je nog vragen of andere feedback hebben, laat het ons gerust weten!

Zooo Nutrition

Lekkere snoepjes nu bijna week aan het…

Lekkere snoepjes nu bijna week aan het nemen

11 oktober 2024

Beste Janssen,

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te horen dat je al bijna een week geniet van onze lekkere snoepjes. Bij Zooo Nutrition is het ons doel om supplementen aan te bieden die niet alleen effectief, maar ook aangenaam zijn om in te nemen. Lekker dus!

Het is geweldig om te weten dat onze producten je bevallen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Snelle reactie en service

Snelle reactie en service

10 oktober 2024

Beste Jean,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reactie en service. Bij Zooo Nutrition streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een uitstekende klantenservice.

Jouw tevredenheid motiveert ons om door te gaan met het leveren van snelle en betrouwbare service. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Berelekkere creatine snoepjes

Berelekkere creatine snoepjes.
Sterke organisatie en vlotte levering.
Nu ook fraaie kledinglijn 👌💪👊

15 september 2024

Beste Jan Hein,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je zo geniet van onze "berelekkere" creatine snoepjes. Het doet ons ook goed om te weten dat je onze organisatie sterk vindt en de vlotte levering waardeert.

Wat leuk dat je ook enthousiast bent over onze nieuwe kledinglijn! We blijven ons inzetten om niet alleen topkwaliteit supplementen te bieden, maar ook stijlvolle en functionele kleding die past bij een actieve levensstijl.

Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Zooo Nutrition. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Top product

Top product !

Geen chemische bij smaken zoals bij andere merken

1 september 2024

Hey Wouter,

Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en vooral dat je waardeert dat ze geen chemische bijsmaken hebben, zoals je soms bij andere merken tegenkomt.

Bij Zooo Nutrition streven we ernaar om alleen de beste en puurste ingrediënten te gebruiken, zodat onze klanten kunnen genieten van een product dat niet alleen effectief is, maar ook lekker smaakt.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons en het delen van je ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Goed product en heel snelle levering

Goed product en heel snelle levering

23 augustus 2024

Hey Herman,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van ons product als de snelle levering. Bij Zooo Nutrition streven we er altijd naar om topkwaliteit te combineren met een snelle en betrouwbare service.

Jouw tevredenheid betekent veel voor ons en we waarderen je vertrouwen in ons merk. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn, en net zo snel natuurlijk!

Zooo Nutrition

Laatst een zak beren gekocht bij zooo

Onlangs een zak met beren gekocht bij Zooo en ik ben er super tevreden over! Ik zou ze zeker aanbevelen

30 augustus 2024

Hey Bram,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de beren van Zooo Nutrition. Het is altijd geweldig om te weten dat onze klanten genieten van onze producten.

Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige supplementen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Beste Des,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten én onze service bij Zooo Nutrition. Jouw complimenten betekenen veel voor ons, en het is fantastisch om te weten dat je onze producten net zo waardeert als wij het waarderen om ze voor je te maken.

We blijven ons inzetten om hoogwaardige supplementen te bieden die passen bij jouw actieve levensstijl, en het is geweldig om klanten zoals jij te hebben die onze passie delen.

Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Zooo Nutrition!

Met sportieve groet,

Zooo Nutrition

Heb ze nu 2 weken ,en geen klachten …

Heb ze nu 2 weken ,en geen klachten met buikkrampen. Of hoofdpijn ,had ik altijd van poedervorm. Dus super product, en nog lekker bij .

20 augustus 2024

Beste Guy,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je na twee weken gebruik van onze producten geen last hebt gehad van buikkrampen of hoofdpijn, iets waar je bij poedervormige supplementen wel last van had. Het is geweldig dat je onze supplementen zowel effectief als lekker vindt.

Bij Zooo Nutrition willen we supplementen aanbieden die niet alleen goed werken, maar ook comfortabel en aangenaam zijn om te gebruiken. Jouw ervaring bevestigt dat we hierin slagen, en we waarderen je vertrouwen in ons.

Nogmaals bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wat een topproduct

Wat een topproduct! Moet oppassen dat ik niet teveel neem. En super vriendelijke en snelle service!

20 augustus 2024

Beste Frank,

Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons product. Het is geweldig dat je ervan geniet, en we waarderen je complimenten over onze vriendelijke en snelle service.

Bij Zooo Nutrition zetten we ons in voor zowel de kwaliteit van onze producten als voor de klanttevredenheid. Jouw feedback motiveert ons om deze hoge standaard te blijven waarmaken.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Zooo Nutrition

Zo als belooft de volgende dag…

Zo als belooft de volgende dag geleverd. Super snel

8 augustus 2024

Beste Harold,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling zoals beloofd de volgende dag is geleverd. Bij Zooo Nutrition streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige supplementen aan te bieden, maar ook een snelle en betrouwbare service.

Het is geweldig om te weten dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Lekkere en schone supplementen! 😋😍

Ik ben iemand die veel gymed en na de gym werk ik, ik moet dan snel wat hebben na werk en hun supplementen zijn echt de beste en de schoonste, het vetste vind ik toch wel de bears, want na mijn training eet ik de bears waardoor ik mijn dagelijkse behoefte aan creatine al binnen heb, en inplaats van al dat droge creatine poeder kan ik nu er lekker van genieten! 😋

13 augustus 2024

Beste Amin,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review over onze supplementen bij Zooo Nutrition! Het doet ons goed om te horen dat onze producten, en vooral de beargymmies, perfect aansluiten bij jouw drukke schema en actieve levensstijl. We zijn blij dat je de smaak en kwaliteit van onze supplementen waardeert, en dat ze je helpen om je dagelijkse creatinebehoefte op een lekkere manier binnen te krijgen. Genieten!

Jouw positieve ervaring, vooral met onze beargymmies, bevestigt ons streven naar het ontwikkelen van schone en smakelijke supplementen die gemakkelijk in te nemen zijn, zelfs na een intensieve training. We zijn trots dat we een verschil kunnen maken in je routine en dat je nu kunt genieten van creatine zonder het gedoe van droog poeder.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in Zooo Nutrition. We zijn blij dat we je kunnen ondersteunen in je fitnessreis!

Met sportieve groet,

Zooo Nutrition

Geweldige snoepjes met de juiste…

Geweldige snoepjes met de juiste dosering creatine! Zeker een aanrader!

5 augustus 2024

Beste Davy,

Bedankt voor je geweldige feedback over onze creatine snoepjes (beargymmies! :D) bij Zooo Nutrition! We zijn blij te horen dat je de dosering en kwaliteit van onze producten waardeert. Het is ons doel om effectieve en smakelijke supplementen te bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en inspireert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten. We waarderen je vertrouwen en steun enorm.

Lekkere snoepjes

21 juni 2024

Heey Kristof,

Hartelijk dank voor je review over onze snoepjes bij Zooo Nutrition! We zijn blij te horen dat je ze lekker vindt. Het is ons doel om smakelijke en gezonde alternatieven te bieden die bijdragen aan een actieve en gezonde levensstijl.

Jouw tevredenheid betekent veel voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige producten. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Zooo Nutrition

Erg te vreden over de lekkere smaak van…

Erg te vreden over de lekkere smaak van de beertjes. Ook de klantenservice heeft mij goed geholpen met alle vragen die ik had.

31 maart 2024

Hey Jasper,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback!

Bij Zooo Nutrition streven we ernaar om onze tevreden klanten smakelijke en leuke opties te bieden, die passen bij een actieve en gezonde levensstijl!

Jouw tevredenheid met onze klantenservice is eveneens belangrijk voor ons. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat alle vragen en zorgen snel en effectief worden aangepakt, en het is fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen.

Bedankt voor het kiezen van Zooo Nutrition en het delen van je positieve ervaring!

Team