1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zor vous propose l'impression d'images sur les supports tel que l'aluminium, le plexiglass et le Forex. Zor propose les prix les plus compétitifs du marché

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mensen keken ook naar

Bestel hier zeker niet !!!!!

Ik heb begin september een bestelling geplaatst voor een tentoonstelling. Na meermaals vragen rond de levering hebben we samen besloten de bestelling te annuleren.
Ik heb hiervoor een creditnota ontvangen, echter de centen zijn tot op vandaag nog niet teruggestort ondanks herhaalde aanmaningen, telefonisch contact en een aangetekend schrijven.
Dit zijn praktijken die niet door de beugel kunnen. Mijn advies is om ondanks het aanlokkelijke van de lage prijs, hier zeker niet bestellen

5 september 2024

bedrijf is niet te bereiken

Op 29 juni heb ik een bestelling geplaatst. Tot op heden (24 juli) geen bestelling ontvangen. Paar keer geprobeerd te bellen, er wordt niet opgenomen, of door een dame die alleen Frans spreekt (ik niet). Zelfs Engels is geen optie. Heb een aantal mails gestuurd, geen reactie ontvangen. Ik vrees dat deze bestelling op niets uitloopt, terwijl ik wel betaald heb... Zeer teleurstellend!

22 juli 2024

Missende foto; radiostilte

20 Foto's besteld, kwaliteit op zich goed voor de prijs die je betaald. Foto's wat donkerder uitgekomen dan bedoeld; heb er 2 ergens anders opnieuw moeten bestellen. Er miste één foto. Mail na mail gestuurd, bellen maar nooit iemand die op neemt en ik ben nu ongeveer een anderhalve week verder en heb 2 verschillende mails gekregen: "we gaan het met spoed versturen" en "kunt u de foto per wetransfer sturen"?? Dit laatste is al vreemd, ik heb het toch net als alle andere opgeladen tijdens het bestellen? Goed, foto verstuurd en inmiddels 4 emails meer gestuurd en het is radiostilte. Natuurlijk de grootste en duurste foto die mist en ontzettend belangrijk is om mijn expositie deze week compleet te maken. Foto zal ik wel nooit meer op tijd krijgen dus, bedankt, expositie verpest.

11 juni 2024

Slechte klantendienst

Eerste bestelling verliep goed.
10 werken.

Tweede bestelling 30 werken klopten geafficheerde prijzen op site niet meer met bestelling.
De werken kwamen 3 maanden te laat toe met hier en daar krassen of beschadigingen van metaalspaantjes in de verpakking.
Meer dan 3 weken klantendienst op allerlei manieren contacteren om tot een Oplossing te komen, kreeg ik naast drie standaard antwoorden niks meer van reply s.
Nu alles moeten terugzenden zonder enige feedback, hopen op een refund maar krijg geen reactie meer. Na 15 dagen is het via bank met visa aanvechten…
Klantendienst trekt op niks. Ik wou de goede werken houden en de slechte opsturen. Nu heb ik bij gebrek aan antwoord alles moeten terugsturen.
Resultaat werken kwijt en geld kwijt.
Klanten na drie maand wachten moeten meedelen dat ze na nog een maand schrijven niet weten hoe of wat ze hun besteld werk kunnen krijgen.
Ongeveer 16 mails later niks noppes reactie

22 mei 2024

Meest waardeloze foto print service ever!

Dit is het allerslechtste foto print bedrijf dat ik ken. Het behandelingsproces duurt waanzinnig lang (meer dan 3 volle weken) en de bereikbaarheid is om te lachen. Het klinkt misschien gek maar de desinteresse voor hun klanten straalt overal vanaf omdat niets is zoals het wordt voorgesteld. Mocht je toch fotoos hier willen bestellen houd er dan rekening mee dat je je geld kwijt bent en niets geleverd krijgt.

3 mei 2024

Onduidelijkheid over prijs en levertermijnen

Omdat ik 4 jaar geleden tevreden was over de service, had ik voor een tentoonstelling opnieuw 13 foto's laten afdrukken op alu-dibond. Hun website is in 4 talen beschikbaar, maar bij nazicht blijkt dat voor hun enkel de franstalige tekst telt. Raar maar waar, enkel in die taal is de prijs per stuk hoger en de levertermijn langer dan in de 3 andere talen. Mailen met de klantendienst, contactformulier invullen vergt veel geduld. Hun telefonisch bereiken is helemaal onmogelijk, ofwel krijg je een eindeloos durend bandje te horen (weer enkel in het Frans) ofwel krijg je zelfs helemaal geen verbinding. Uiteindelijk is de levering wel aangekomen en van goede kwaliteit, maar het is toch de laatste keer geweest dat ik bij hun een bestelling zet. Op mijn vraag over het verschil in prijzen (4 euro per print ! , voor mijn bestelling een prijsverschil van 61 euro) heb ik zefs helemaal geen reactie gehad.

15 januari 2024

Niet twijfelen, want prima kwaliteit en service

Met enige scepsis een drietal producties bij dit bedrijf besteld en niet teleurgesteld. Alles degelijk verpakt mogen ontvangen. Prima kwaliteit (FOREX) en voor een acceptabele prijs geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen, want waarom duur als het voordeliger kan met een prima kwaliteit. Bovendien ontvang ik een tweede exemplaar van één product vanwege een val van de muur met schade. Het bedrijf vervangt dit product uit coulance, terwijl zij er geen deel aan hebben. Waar vind je dit nog?

7 december 2023
Toon reviews in alle talen. (334 reviews)