zovina.nl Reviews

1,3

Grote oplichters nooit hier iets kopen!!! Zodra je je geld terug wilt omdat ze niet geleverd hebben volgens afspraak, geven ze niet meer thuis en is de site ' plotseling' under construction Daar ga... Toon meer

Na lang wachten bestelling gekregen, maar was helaas stuk en ook niet de volledige bestelling. OPLICHTERS!!!!!

Ik heb precies dezelfde ervaring als wat mensen hieronder beschrijven. Ze leveren niet waarmee ze adviseren daarna volgt rare mailwisseling van maanden. Ben al vanaf december bezig mijn geld terug t... Toon meer

Bestelling erg laat binnen gekregen. Wel constant standaard mail dat het onderweg is. Echter de levertijden wil ik Zovina niet kwalijk nemen maar wél de belofte van snelle levertijden. Dat kan niet... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nog niet eens een 0 ster waardig…

Nog niet eens een 0 ster waardig oplichters. Mails worden niet beantwoord retour label kwam maar niet. Opsturen naar buitenland voor je eigen rekening. Echt dit bedrijf moeten ze aanpakken. Ze worden over een ander zijn rug rijk.

5 januari 2023

Een grote NUL voorr dat oplichters…

Een grote NUL voor dat oplichters bedrijf. Nadat ik dus die ledlampen heb besteld, en geen gehoor kreeg, heb ik meerdere mails verstuurd. Zonder resultaat. Nu krijg ik ook geen spam berichten van ze meer. Dus ze doen nu net of ze nooit zaken met je gedaan heb. En ik was dus op zoek na dat malafide bedrijf, en drukte op een link, en nu krijg ik iedere keer waarschuwingen dat mijn telefoon niet langer beschermd is. Hackers dus.

19 januari 2023

Pure oplichting

Goederen bestelt en (helaas) betaald.
Tot heden geen bestelbevestiging, geen betalingsbevestiging en , je raad het al, ook geen levering.
Telefonisch niet bereikbaar, geen respons op formulier via website en email.
Ronduit bedrog. Een aangifte zal volgen en juridische stappen.

Wil bestelling retour sturen

Wil bestelling retour sturen. Ben dagen aan mailen maar er komt maar geen retourlabel. Via contactformulier reageren ze nauwelijks en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Product moet wel binnen 14 dagen retour. Wat een bedrijf. Zal hier nooit meer iets bestellen.

9 januari 2023

1 ster nog te veel

1 ster nog te veel
Geen reactie van op mail al 4 mails gestuurd
Als je belt krijg je een bandje met volle mailbox
Schandalig dat je zo behandeld wordt
Ik heb een rechtsbijstandverzekering ga kijken wat ze met zo’n “bedrijf “ als Zovina kunnen doen en ik ga hier de klachten verzamelen kan ik zo niet tegen oplichting !

11 januari 2023

Te laat reviews gelezen..

Te laat de reviews hier gelezen.
Ik dacht achteraf betalen met Klarna dus dat zit wel oke. Mis!
Wel betaalverzoek van Klarna maar nog altijd niets ontvangen.
Stapel mails "uw bestelling is verzonden".
E-mail gestuurd naar Zovina.. geen antwoord. Flut bedrijfje en oplichters naar mijn mening.
De enkele positieve reactie bij Trust zal wel van familie of vrienden zijn.
Zoals bijna iedereen hier al aangeeft,
BESTEL HIER NIETS!!!
Ik ga nu met Klarna in contact om het betaalverzoek te annuleren.
Hopelijk levert dat iets op.

En zo,inmiddels geheel buiten mijn verwachting,staat er een bezorger aan de deur met een pakketje welke de bestelling bij Zovina bevat.
Zowaar werkt het product zoals in de beschrijving vermeld.
Dit "bedrijfje" besteld hetgeen je wenst bij Ali express of soort gelijk en laat het pakketje bij jou bezorgen. (Naar mijn idee althans) Dit kan je ook zelf doen en dat scheelt wat buikpijn.
Ik kreeg na er om te vragen de Track&Trace link maar geen ordernummer om het pakketje te vinden. Dus mijn mening blijft onveranderd en bestel zelf bij Wish of Ali...

12 januari 2023

Op 1 dec

Op 1 dec. Een bestelling gedaan later navraag gedaan toen was er zoveel aanvraag dat ik over 10 dagen de bestelling zou krijgen.
Ik heb een poos gewacht en weer navraag gedaan toen was het verstuurd volgens hen.
Ik heb nooit iets ontvangen dus wil ik mijn geld terug nu wil men mij de helft terug betalen en krijg ik bij de volgende bestelling 50% korting net of ze dan wel leveren.
Ik wil nu gewoon mijn geld terug.

11 januari 2023

Gevalletje dropshipping

Gevalletje dropshipping. Niet geleverd, automatische berichten over de status van levering en een fake kantooradres in Engeland. Ze zijn ook niet KvK ingeschreven en hebben een Duits rekeningnummer.

Led lampen

Led lampen besteld voor in de keuken en na twee dagen moet je ze weer opladen ter wel er staat dat de lampen 30 dagen mee gaan dus niet. Heb ook 4 weken moeten wachten op mijn bestelling, je betaald veel en krijg gewoon AliExpress producten.

5 januari 2023

Slechte service, hier niet bestellen!

Na een order te hebben geplaatst besliste ik toch anders en mailde met het bedrijf om de order te annuleren.
Ik kreeg geen reactie op de mail en het telefoonnummer werkt niet, 2e dag weer een mail en geen reactie. Wel elke dag spam dat mijn order onderweg is etc. Zag te laat de negatieve reviews op Truspilot anders had ik hier nooit besteld. Heb er recht op de order te kunnen annuleren! Wat een ballentent!!

SLECHTZEER ONTEVREDEN

Slecht! Niets bestellen! 6 weken gelden besteld, niets ontvangen. Telefonisch geen contact te maken en via mail alleen automatisch antwoord! OPLICHTERS!

6 januari 2023

Ontevreden

Een ster omdat nul geen optie is. Ontevreden. Kledij besteld. Na 3 weken geleverd en leek helemaal niet op gevraagde. Dikke trui besteld, dunne bijna doorzichtige trui ontvangen. Ik wil deze nu terugsturen en heb hiervoor al drie mails gestuurd, maar krijg geen retourticket. Wel voorstel voor voucher met korting op volgende aankoop, maar die zal er nooit komen. Op deze manier verloopt de 14 dagen retour periode natuurlijk bijzonder snel. Nu een bericht via de website gestuurd. Wie weet?? Ondertussen zou een retourticket voor gratis verzending wel het minimum zijn dat men kan doen...

Led verlichting

Maand geleden led verlichting besteld. Duurde erg lang. Gebeld geen gehoor. Mail gestuurd geen reactie. Vele dagen later toch een mail. Artikel was niet op voorraad. Toch vandaag onverwachts geleverd. Top bedrijf. Ik dacht er eerst anders over

4 januari 2023

Bestelling is wel verstuurd maar door…

Bestelling is wel verstuurd maar door een beschadigd label ligt dit bij PostNL in Amsterdam. Alleen de leverancier mag een onderzoek bij PostNL opstarten. Zelf gebeld met PostNL en pakket ligt ook in Amsterdam al vanaf 9/12. Vraag naar zovina per mail en Messenger om dit op te starten wordt niet op gereageerd. Heel frustrerend omdat je het zelf niet kan opstarten ondanks dat je bestelbewijs hebt met daarop de track en tracé.

27 december 2022

Zeer tevreden !

Ik had de led lampen besteld en kreeg ze sneller aan dan verwacht. Een van de lampen kwam beschadigd aan, maar nadat ik contact opnam met de klantendienst, kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Bedankt voor de goede service Zovina!

14 december 2022

wel mails geen lampen

Sturen alleen maar mails dat het proces helemaal naar wens verloopt maar de bestelde artikelen sturen? Ho maar. Smoesjes : het is zooo druk, er zijn zoveel ziek.. enz.

26 december 2022
Logo zovina.nl

Antwoord van zovina.nl

Hallo! Onze levertijd duurt gemiddeld 10-12 dagen door de enorme kerstdrukte. Dit is zeker geen smoesje:)

Ik begrijp je frustratie en we doen ons best om elke klant goed op de hoogte te houden over hun bestellingen! Mocht je je bestelling niet hebben ontvangen na deze periode of als je nog andere vragen hebt, kan je ons altijd bereiken via info@zovina.nl! Groetjes Maria

NOOIT KOPEN HIER ALEEN MAAR ZWARE…

NOOIT KOPEN HIER ALEEN MAAR ZWARE ELLENDE

8 december 2022
Logo zovina.nl

Antwoord van zovina.nl

Hallo! Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent? Ik hoor heel graag van je wat er exact mis is gegaan. Kan je je verhaal mailen naar me via info@zovina.nl? Dan help ik je zsm verder! Groetjes Maria