Ik had een oude postcode ingevoerd dus onvolledig voor ups. Dit was op vrijdagmiddag, direct mail gestuurd. Op vrijdag avond nog een reactie op mijn mail gekregen en zaterdag geleverd. Dat is servic... Toon meer
De klantenservice is echt om door een ringetje te halen, ookal zat UPS fout, hebben ze hoogstpersoonlijk geprobeerd mij verder te helpen, kosten wat het kost. Altijd een tevreden klant geweest van hen... Toon meer
Goede service en snelle levering, na een klein probleem te hebben met Postnl ben ik gebeld door het bedrijf die mij vervolgens een na levering heeft gestuurd waardoor ik toch snel mijn pakket heb... Toon meer
Bestel nu al een paar maanden hier mijn snus en altijd naar tevredenheid. Ik heb een keer telefonisch contact gehad omdat ik wat vragen had over het product en ene Joey heeft de tijd genomen om al mi... Toon meer
Ik had een oude postcode ingevoerd dus…
Op vrijdag avond nog een reactie op mijn mail gekregen en zaterdag geleverd.
Dat is service 👍🏻
De klantenservice is fantastisch
De klantenservice is echt om door een ringetje te halen, ookal zat UPS fout, hebben ze hoogstpersoonlijk geprobeerd mij verder te helpen, kosten wat het kost. Altijd een tevreden klant geweest van hen!
Goede zaak
Goede zaak, snelle reacties wanneer je een vraag stelt via de mail binnen no time antwoord en ook telefonisch bereikbaar!
Super service en altijd snel verzonden
Super service en altijd snel verzonden
Prima nicotine vrije producten, aanrader.
2 keer nicotine vrije snus besteld en alles snel geleverd. Nu bij de 3e bestelling klein issue omdat een product niet op voorraad was maar perfect opgelost door de klantenservice.
Afrader.
Na 19 dagen pakket ontvangen.
Zelf alles met GLS geregeld, klantenservice reageert laat (met een antwoord naast de vraag) of helemaal niet.
ALLE rollen over THT en uitgedroogd.) = dus niet gekoeld bewaard.
Dubieus bedrijf dat waarschijnlijk op de ferry naar Zweden met bulkkorting aankoopt en het dan door een tussenpersoon in Denemarken richting de Belgische of Nederlandse consument verstuurt.
Er zijn betrouwbare alternatieven, weliswaar ietsje hoger in prijs maar nog steeds goedkoper dan op het Scandinavische vasteland.

Antwoord van Zweedsesnus
Laattijdige levering en producten overdatum
Twee keer besteld; eerste keer verliep goed, tweede keer slecht. Ik heb 10(!) dagen moeten wachten vooraleer ik mijn pakketje toegestuurd kreeg, eens ik mijn bestelling ontving bleken dat 3 van de 10 potjes overdatum waren. 1 potje blijkt al langer dan een jaar overtijd te zijn... Ik bestel hier niet meer

Antwoord van Zweedsesnus
Vriendelijke service
Bij deze bewerk ik even mijn review. Vandaag een zeer vriendelijke man aan de telefoon gehad die mijn probleem direct opgelost heeft. Dikke pluim!
Na twee weken is de bestelling nog niet…
Na twee weken is de bestelling nog niet verzonden vanuit zweedsesnus. Na 3 mailpogingen antwoord gekregen van eigenaars en zij leggen de schuld bij ups. Via mail moet ik een week op een antwoord wachten dus misschien lukt het via publieke weg
Had 2 besteld en 1 was nog maar 4 dagen…
Had 2 besteld en 1 was nog maar 4 dagen goed voor het buiten datum was houdbaarheid mag wel langer
Snelle levering.
Netjes op tijd en goed verpakt geleverd
Dank voor de snelle verzending.
Goede site
Goede site, leuke prijzen en ondanks veranderende wetswijziging in Nederland snelle levering!
Netjes verpakt en altijd snel geleverd.
Netjes verpakt en altijd snel geleverd.
Dankjewel voor jullie mooie service😉.
Is goed toegekomen zeer tevreden klant
Prima 👍
Goede kwaliteit, vlot geleverd en een toegewijd team! (Ik werd gebeld nadat ik me zorgen had gemaakt - onterecht - over levertijd)
Snelle levering goede track and trace…
Snelle levering goede track and trace product in orde !!
Goed en zeker betrouwbaar