Leuke producten, alleen jammer van de bagger klantenservice. Het bad wat wij hadden, zou van duurzaam materiaal zijn. Na 1x opvouwen, zaten er al gaatjes in. Niet eens vouwen, maar dichtslaan zonden v... Toon meer
Bestelling kwijt Post nl zegt bezorgt maar niets ontvangen. Netjes mail ontvangen dat het wordt opgelost. "Wij moeten dus even het antwoord afwachten en als het artikel nogmaals heeft besteld... Toon meer
De Intex Spa is niet bestand tegen de zon. Aan buitenkant grote lucht bult precies boven de ‘Intex’ sticker, explosiegevaar. Afvoeren dus naar gemeentelijke afval.
26 april onze Intex pure spa bubble en deluxe voor zes personen geïnstalleerd. Een week nadien een E97 code. (Foutmelding om droogwerking tegen te gaan) Na alles gedaan te hebben om het zelf op te los... Toon meer
Over Intex zwembadgigant
Oostpolderweg 15, 4413NN, Krabbendijke, Nederland
- 0851044334
- info@mundo-recreatie.nl
- zwembadgigant.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer goede prijs en snelle levering
Snelle levering belooft en gekregen.
Snelle levering belooft en gekregen.
Komt daardoor zeer betrouwbaar over.
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, prima contact, spijtig dat het moeilijk is om grote zaken af te halen met de auto
Super snelle levering.
Bedriegerij en oplichterij
Bedriegerij en oplichterij. Weigeren elke samenwerking. Na een slecht review staat ineens de bestelling als verzonden. Nu is ze ineens verdwenen. Mensen denk goed na voordat je er iets koopt

Antwoord van Intex zwembadgigant
bestelling was op voorraad en werd…
bestelling was op voorraad en werd geleverd binnen de afgesproken tijd.
en dan nog voor een goede prijs :)
Goede en snelle levering!
Super snelle levering
Super snelle levering
Hopelijk gaat alles naar wens op het strand met waterspeelgoed walvis & zwembrillen onder water!
Snelle bezorging
Ik bestel vaker bij de zwembadgigant en…
Ik bestel vaker bij de zwembadgigant en het gaat altijd snel en goed.
Voor 17u besteld dag nadien geleverd??
Voor 17u besteld dag nadien geleverd. Is ook niet waar. Ik heb besteld woensdag avond na 17, dus zou de bestelling donderdag doorgaan en vrijdag gekeverd worden. Vrijdag heb ik naar mijn bestelling moeten vragen. Blijkbaar was er iets mis met mijn bestelling en werd niet zelf op de hoogte gebracht. Maandag zou deze zeker geleverd worden. Maandag bericht van de leverancier met een keuze dag waarop geleverd. Ik ben speciaal 2 dagen thuis gebleven en toch konden ze pas nadien leveren. Alle geluk is er toch iemand kunnen komen om het in ontvangst te nemen. De leverancier was zeer brutaal en sprak geen woord Nederlands. Heeft de bestelling gedropt en is zonder boe of ba weer vertrokken.
alles dikke prima
goed product, precies zoals omschreven, snelle en correcte levering. Blij met service en product.
Bij een vraag of bestelling
Bij een vraag of bestelling, snelle reactie of antwoorden, en zijn niet duur
Bestelling en Zending was oké.
Bestelling en Zending was oké.
Maar de skimmer werkt niet .