Hele goede ervaring met dit bedrijf. Opgehaald bij hotel. Bij hun kantoor alles snel en duidelijk geregeld. Geen borg, nieuwe auto. Volledige dekking. Wij hebben zorgeloos rond gereden op dit prachtig... Toon meer
Super fijne autoverhuur bedrijf! Auto’s worden gewoon als nieuw meegegeven en het maakt ze niet uit hoe laat je kom of ga dit word echt goed begeleid en duidelijk gecommuniceerd. Vrolijke spontane me... Toon meer
Verken Bonaire zonder zorgen — dat is wat onze klanten steeds weer terugbrengt. Bij 123 Car Rental staat jouw vakantie centraal. Je wordt opgehaald waar jij bent, rijdt in een nieuwe Toyota en betaalt precies wat je afgesproken hebt — geen verrassingen achteraf. Met ons 100% Dekkingspakket hoef je je geen moment druk te maken over schade of borg. En als je plannen veranderen? Geen probleem: volledig flexibel annuleren is altijd mogelijk. Onze gasten omschrijven ons als meer dan een autoverhuurbedrijf — van lokale tips tot hulp op zondag als je accu leeg is. Wij zijn er voor je, van aankomst tot vertrek.
Kaya Industria Pariba 35, 0000BQ, Kralendijk, Caribisch Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Service zoals dit bedoeld is! Keurig alles via mail en Whatsapp zoals besproken. Gehaald en gebracht van en naar het hotel. Tips voor trekpleisters, locaties eten en drinken met coupons en zelfs routes meegekregen. Keurige auto en nergens omkijken naar gehad. Géén borg en all risk verzekerd. Wij komen zeker terug ( met aanmaakblokjes” 😉)

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Super service, korte lijntjes en zeer vriendelijk! Je wordt gehaald en gebracht van en naar je hotel.

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Geweldige service en goede & snelle communicatie.
Vriendelijk personeel. Zou het zeker aanraden hier een auto te huren.

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Alkes top geregeld ophalen wegbrengen en niet geheel onbelangrijk erg vriendelijk

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Super bedrijf, nette prijzen en bij het inleveren brengen ze je weer netjes naar het hotel.

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
AUTO GEHUURD WAARVAN DE NAVIGATIE NIET GOED SAMEN WERKTE MET ONZE I PHONE. DE VOLGENDE DAG EEN ANDERE AUTO GEKREGEN EN DE KM OP DE EERSTE DAG WERDEN ONS GESCHONKEN. GEHOLPEN DOOR HEEL VRIENDELIJK PERSONEEL EN EEN RUIM AANBOD VAN BIJNA NIEUWE AUTO'S. VOLGENDE KEER GAAN WE ZEKER BIJ 123 CAR WEER HUREN. BEDANKT.

Top organisatie,
Beste keus in onze beleving om een auto te huren als je op
Bonaire verblijft l, haal en breng service is top geregeld,
Alles via Wats app hoe makkelijk kan het zijn
Echt een aanrader

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Ik huur regelmatig een auto voor vakantie of werken, maar ik heb zelden zo’n geweldig autoverhuurbedrijf meegemaakt. Uitstekende service, perfecte auto alles wat een mens wil voor een zorgeloze vakantie. Volgende keer weer.

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Vijf sterren is niet genoeg , aanrader dus . ;-)

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Wij huurden er voor een teeede keer een auto en waren weer net zo tevreden als de eerste keer. Alles supergoed geregeld, geen “gedoe”, hele aardige mensen en alles relaxed, een verademing in “autoverhuurlbusiness”.

Vrolijke spontane mensen bij 123 car Rental Bonaire

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Bijzonder vriendelijke mensen, persoonlijke service. Geen verborgen kosten. Auto zag er keurig uit en bij het inleveren wordt je naar de plek van bestemming gebracht. Service, kwaliteit, vriendelijkheid worden hier écht in de praktijk gebracht!

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.
De service is perfect en zij doen er alles aan om het naar je zin te maken.
Wij liepen tijdens onze vakantie tegen een vervelend privé akkefietje aan.
Rubin en Naphtaly hebben ons hierbij top geholpen!

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Wat een fijn bedrijf. De eigenaresse stond ons al bij aankomst op te wachten. Met een gezellige babbel bij de huur auto afgezet. Keurige nette 4 weeldrive. Bij vertrek de auto weer bij haar ingeleverd en ook weer keurig afgezet bij vliegveld. Ik raad iedereen deze keurige schone auto’s aan. Marco en Maaike Wokke

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Fijne, praktische pick-up! En vooral ook heel klantvriendelijke en warme ontvangst. Ongelooflijk luxe hoe één en ander was geregeld met de auto op de airport en het weer inleveren: echt top!

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Super all-inn service! Goede en heldere communicatie. Hartelijk dank ook voor jullie warm ontvangst!

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Snel, fijn en persoonlijk contact. Goede afstemming en tips voor tijdens de vakantie. Top team!

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Beste autoverhuurbedrijf van Bonaire.
Fijne medewerkers, prima service, transparant en meedenkend

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire
Als ik 10 sterren had kunnen geven, had ik dit 123 CAR Rental Bonaire zeker toegewezen.
1. Duidelijke all in prijs.
2. Geen “gedoe” maar duidelijke uitleg over de regels die zij hanteren.
3. De medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en komen als
Autoverhuurder eenvoudigweg zeer betrouwbaar over.
4. Ik reed de Toyota Raize. De mini SUV staat op het hele eiland prima zijn mannetje.
5. Absolute bonus is de instructie over 7 tochten die je kunt rijd op Bonaire. De routes zijn mooie tochten langs de kust die via Whats app gekoppeld worden in Google Maps. Doeltreffend dus!!
6. Met dank aan Rubin en collega’s die voor ons een zorgeloze week hebben gerealiseerd met de huurauto.
7. Voor mij is het duidelijk…. Volgend jaar (weer) op vakantie in Bonaire en dus weer gebruik maken van 123 Car Rental Bonaire!!!