123 Car Rental Bonaire Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Service zoals dit bedoeld is! Keurig alles via mail en Whatsapp zoals besproken. Gehaald en gebracht van en naar het hotel. Tips voor trekpleisters, locaties eten en drinken met coupons en zelfs route... Toon meer

AUTO GEHUURD WAARVAN DE NAVIGATIE NIET GOED SAMEN WERKTE MET ONZE I PHONE. DE VOLGENDE DAG EEN ANDERE AUTO GEKREGEN EN DE KM OP DE EERSTE DAG WERDEN ONS GESCHONKEN. GEHOLPEN DOOR HEEL VRIENDELIJK PERS... Toon meer

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Opgehaald bij hotel. Bij hun kantoor alles snel en duidelijk geregeld. Geen borg, nieuwe auto. Volledige dekking. Wij hebben zorgeloos rond gereden op dit prachtig... Toon meer

Friendly and knowledgeable people. A good, relatively new car at a reasonable price. I will recommand this.👍

1. Autoverhuur

Verken Bonaire zonder zorgen — dat is wat onze klanten steeds weer terugbrengt. Bij 123 Car Rental staat jouw vakantie centraal. Je wordt opgehaald waar jij bent, rijdt in een nieuwe Toyota en betaalt precies wat je afgesproken hebt — geen verrassingen achteraf. Met ons 100% Dekkingspakket hoef je je geen moment druk te maken over schade of borg. En als je plannen veranderen? Geen probleem: volledig flexibel annuleren is altijd mogelijk. Onze gasten omschrijven ons als meer dan een autoverhuurbedrijf — van lokale tips tot hulp op zondag als je accu leeg is. Wij zijn er voor je, van aankomst tot vertrek.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisch geregeld

Fantastisch geregeld. Zonder wachten opgehaald op het vliegveld. Een all-in prijs. Geen extra opties en verzekeringen. Meteen rijden en het eiland ontdekken. Na inleveren weer naar AirPort gebracht zonder gedoe.

22 augustus 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dank je wel Jan! Fijn om te horen dat alles zo soepel en zonder gedoe is verlopen. Precies zo willen we dat onze gasten hun vakantie beginnen: instappen en genieten. Graag tot een volgende keer op Bonaire!

Zorgeloos huren

Onze eerste keer Bonaire en wat een geluk dat wij een auto hebben gehuurd bij 123 car rental. Een half uur na het telefoontje of er een auto beschikbaar was voor de komende 9 dagen stond Rubin bij ons hotel om ons op te halen. Rubin is erg vriendelijk en communiceert duidelijk.
Onderweg naar het kantoor alles al doorgesproken. Op kantoor was alles snel geregeld en konden wij op pad. De auto die wij meekregen was heel netjes! Buitenkant keurig, binnenkant als nieuw. Zo fijn! Terugbrengen ging even snel. Rubin heeft ons weer teruggebracht naar ons hotel. Zo ontspannen en gezellig! Echt een top bedrijf waar fantastische mensen werken!

14 augustus 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dank je wel, Noes, voor deze prachtige review! Wat leuk om te horen dat jullie eerste ervaring op Bonaire zo zorgeloos en ontspannen is verlopen. Rubin en ons hele team doen er alles aan om het onze gasten zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. We hopen jullie graag weer te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan het eiland!

Prima geregeld allemaal

Prima geregeld allemaal. Geen gezeur maar top communicate, duidelijkheid en de nieuwste auto's.
Dank jullie wel en de volgende keer weer.

9 juli 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank, meneer Kroep, voor het delen van uw ervaring! Fijn dat onze werkwijze — duidelijke communicatie en nette, nieuwe auto's — u zo goed bevallen is. We doen ons best om het huren van een auto op Bonaire zo soepel mogelijk te maken. We zien u graag weer terug bij een volgend bezoek aan het eiland!

Beste ervaring

Beste ervaring, vriendelijke medewerkers die je helpen.

29 juni 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dank je wel Shuwen! Fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat ons team je goed heeft kunnen helpen. Graag tot een volgende keer op Bonaire!

Perfect geregeld allemaal goede auto’s…

Perfect geregeld allemaal goede auto’s en weer thuisgebracht

20 juni 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dank je wel Sanne! Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en je tevreden was over de auto én de service. We hopen je een volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Hele goede ervaring

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met dit bedrijf , even na het online boeken van een middenklasse auto waar je ook mee door het washington / slagbaai park mag rijden ( staat al vermeld bij boeken of de auto daar wel of niet geschikt voor is ) werd er al contact met ons opgenomen via whatsApp om de afspraak te bevestigen en af te spreken waar we afgehaald wilde worden om naar het kantoor gebracht te worden , daar goede uitleg gekregen en bij inleveren ook netjes weer terug naar ons vakantie appartement gebracht , ik zou deze maatschappij zeker aan raden en er zelf ook weer voor kiezen een volgende keer

14 juni 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel en prettig verlopen is! We vinden het belangrijk dat onze gasten precies weten waar ze aan toe zijn en dat het hele proces – van ophalen tot terugbrengen – ontspannen en duidelijk is. Dank voor je aanbeveling, we kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Kwaliteit & klantvriendelijk

Erg prettig en klantvriendelijke ontvangst. Pickup bij vliegveld met sleutelkluisje is echt fijn als je na een lange vlucht naar je verblijfplaats wil gaan! We komen zeker weer terug!!

2 juni 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dank je wel, Arthur! Fijn om te horen dat de sleutelkluis bij aankomst zo goed bevallen is na een lange vlucht. We waarderen je vertrouwen en zien je graag weer terug bij een volgend bezoek aan Bonaire!

Prima auto’s en goede service

Prima auto’s en goede service. Onbezorgd autorijden op Bonaire 👍👍

1 mei 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dankjewel voor je fijne review, Ad! Geweldig om te horen dat je hebt genoten van onbezorgd autorijden op Bonaire en tevreden was over zowel de auto als onze service. Dat is precies waar we het voor doen. Graag tot een volgende keer bij 123 Car Rental!

Tevreden klanten

Supergoede ervaring! Snelle, duidelijke én vriendelijke communicatie, zowel vooraf bij de boeking als bij het ophalen en terugbrengen van de wagen. Onze aankomst én vertrek vielen buiten de openingsuren maar dat vormde geen enkel probleem. Wagen (pick up) zelf was ook tiptop in orde en ideaal om het eiland mee rond te rijden. Wij namen een Drive&Dive pakket, zeker aan te raden voor duikers. Kortom, wij zijn erg tevreden klanten!

5 april 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review, Rachelle! Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad met onze communicatie én met de pick-up. We doen ons best om ook buiten de reguliere openingstijden flexibel te zijn, dus het is fijn dat dat goed voor jullie werkte. Geweldig dat de wagen tiptop in orde was en het Drive & Dive pakket goed is bevallen – perfect voor een duikvakantie op Bonaire. We waarderen jullie vertrouwen en zien jullie graag terug bij 123 Car Rental!

Fijn bedrijf met uitstekende…

Fijn bedrijf met uitstekende communicatie en duidelijke spelregels. Supervriendelijk geholpen door Rubin!

13 april 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Dankjewel voor je mooie review, Arjan! Geweldig om te horen dat je onze communicatie en duidelijke afspraken zo waardeert. En natuurlijk extra leuk dat Rubin zo goed geholpen heeft – we geven het compliment zeker aan hem door. We hopen je bij een volgend bezoek aan Bonaire weer te mogen verwelkomen bij 123 Car Rental!

Top bedrijf

Top bedrijf! Duidelijke communicatie. Zeer behulpzaam tijdens boeken van het voertuig. Onze aankomsttijd was buiten openingstijd, dit was geen probleem. Auto stond netjes bij vliegveld geparkeerd. Zeer fijn! Ga zo door!

6 april 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je onze communicatie duidelijk vond en het boeken van het voertuig soepel verliep. We doen er alles aan om flexibel te zijn, dus super om te horen dat de late aankomsttijd geen probleem was en dat de auto netjes klaarstond bij het vliegveld. Bedankt voor je complimenten — we gaan zeker zo door! Hopelijk tot snel weer bij 123 Car Rental!

Prima auto en fijne service.

Goede informatie vooraf over de ophaalprocedure. We werden keurig opgehaald na ontvangst van onze koffers. Fijne auto en goede uitleg ontvangen. Prima auto verhuurbedrijf

17 maart 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je mooie review, Peter! Wat fijn om te horen dat je tevreden was met de auto én de service. We vinden het belangrijk dat onze gasten vooraf duidelijk geïnformeerd worden, dus het doet ons goed dat je de ophaalprocedure als prettig hebt ervaren. Ook fijn dat de uitleg en de auto zelf naar wens waren. We hopen je bij een volgend bezoek aan Bonaire weer te mogen verwelkomen bij 123 Car Rental!

Een super aanrader

Vriendelijk personeel dat ons kwam ophalen op het resort. Onderweg kregen we duidelijke uitleg over de auto en het verkeer op Bonaire. Ook de tips (via WhatsApp) over routes, restaurants en andere bezienswaardigheden waren uitstekend. Kortom een echte aanrader. Volgende keer weer een auto huren bij 123 Car Rental.

19 maart 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je enthousiaste review, Boyd! We zijn blij te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren, van het ophalen bij het resort tot de duidelijke uitleg onderweg over de auto en het verkeer op Bonaire. Fijn dat je ook de tips via WhatsApp over routes, restaurants en andere bezienswaardigheden nuttig vond. We streven ernaar om elke ervaring met 123 Car Rental zo aangenaam en informatief mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn. Bedankt voor het kiezen van ons en tot ziens!

Niets negatiefs te melden!

Niets negatiefs te melden!
Perfecte service, flexibel, prima auto tegen nette prijs!
Heel graag tot een volgende keer!

19 maart 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je geweldige review, Annemarie! Het doet ons goed te horen dat je volledig tevreden bent en niets negatiefs te melden hebt. We zijn blij dat je onze service perfect en flexibel vond en dat de auto en de prijs naar wens waren. Bij 123 Car Rental streven we ernaar om onze gasten de beste ervaring te bieden. We kijken uit naar je volgende bezoek en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Tot de volgende keer!

Auto was in zeer nette staat en was…

Auto was in zeer nette staat en was gemakkelijk te vinden. Het kinderstoeltjes was veilig en netjes. De dames van 123 rentals waren heel behulpzaam en hadden goede tips. Het maakte al met al ons verblijf gemakkelijker.

15 februari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je review, Nienke! We zijn blij te horen dat de auto in zeer nette staat was en gemakkelijk te vinden. Fijn dat het kinderstoeltje veilig en netjes was en dat je onze service en de tips van onze medewerkers als behulpzaam hebt ervaren. Bij 123 Car Rental streven we ernaar om elk aspect van ons serviceaanbod zo comfortabel en handig mogelijk te maken, waardoor je verblijf op Bonaire gemakkelijker wordt. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Tot de volgende keer!

Wat een service

Wat een service! Beste autoverhuurbedrijf wat we ooit hebben gehad! Heel persoonlijk, veel tips, routes etc. Heel duidelijk, geen verborgen onkosten.

20 februari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je enthousiaste review, Mariella! We zijn ontzettend blij te horen dat je ons als het beste autoverhuurbedrijf beschouwt dat je ooit hebt ervaren. Het doet ons goed dat je onze persoonlijke benadering, de vele tips en routes, en de duidelijkheid over de kosten zo waardeert. We streven ernaar om transparant te zijn in al onze communicatie, zonder verborgen onkosten. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn bij 123 Car Rental.

Top service!

De auto konden we ophalen nabij de luchthaven. De volgende dag zijn we rustig naar het verhuurkantoor gegaan om e.e.a. door te nemen. Hele fijne en duidelijke service!

5 februari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze service als top hebt ervaren en dat het ophalen van de auto nabij de luchthaven soepel verliep. Fijn dat de afhandeling de volgende dag bij ons verhuurkantoor naar wens was en je onze service als fijn en duidelijk hebt ervaren. We streven ernaar om het proces zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn bij 123 Car Rental.

Meer dan waargemaakt

Alles wat ze hadden beloofd nog waargemaakt ook
All in is ook all in
Volle tank
Autopechrond 2000uur maar in 15 minuten vervanging van de auto
Kon bij aankomst niet juist betalen waardoor afgerekend na de verhuur
Extra chauffeur geen probleem

23 januari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterren review, Olivier! We zijn erg blij te horen dat we aan al je verwachtingen hebben voldaan en zelfs meer. Dat "all-in ook echt all-in is" bij ons is iets waar we trots op zijn, en het doet ons goed dat dit ook jouw ervaring was. Het spijt ons te horen van het autopech incident, maar we zijn blij dat we snel een vervanging konden regelen. Fijn dat de flexibiliteit met betalen en het toevoegen van een extra chauffeur voor jou goed uitkwamen. We streven ernaar om onze service zo probleemloos en klantvriendelijk mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn bij je volgende bezoek aan Bonaire. Tot ziens bij 123 Car Rental!

Snel en eenvoudig geregeld

Snel en eenvoudig geregeld, fijn dat voor ca. 10 euro extra per dag alle risico’s konden worden afgekocht, niet nodig gehad maar zeker gezien het zeer slechte wegdek in het national park en naar de mangrove toch een prettig gevoel. Zeer vriendelijke ontvangst, fijn dat we bij de locatie werden opgehaald, snelle overdracht van een keurige en fijne auto inclusief routes en leuke kortingscoupons en nog snellere inlevering van de auto (sleutel geven en klaar) en weer keurig afgezet bij de accommodatie. Top ervaring!

22 januari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor je geweldige review, Ilja! We zijn blij te horen dat alles snel en eenvoudig geregeld was en dat je de optie om alle risico's af te kopen voor een extra bedrag per dag waardeerde. Vooral in gebieden met slecht wegdek, zoals het nationaal park en naar de mangrove, biedt dit inderdaad een prettig gevoel van zekerheid. Fijn dat je de vriendelijke ontvangst, het ophalen bij de locatie, en de snelle en efficiënte overdracht van de auto als positief hebt ervaren. Het doet ons goed dat de inclusieve routes en kortingscoupons goed van pas kwamen en dat de inlevering van de auto vlot verliep. We streven ernaar om elke ervaring bij 123 Car Rental top te maken, en we zijn blij dat dit bij jou ook het geval was. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Zeer prettig verhuur bedrijf

Reserveren van de auto was super eenvoudig. Ook de communicatie daarna over hoe de auto kon worden opgehaald e.d was snel en helder. De auto zelf was zo goed als nieuw en voldeed prima. Het ophalen en weer inleveren op de luchthaven ging zonder problemen. Wij moesten helaas de auto een paar dagen eerder inleveren omdat we eerder naar huis moesten vanwege persoonlijke omstandigheden en kregen zonder dat we er om vroegen ons geld terug voor de niet gebruikte huurdagen. Hulde!!. Wij kunnen 123 car rental warm aanbevelen.

13 januari 2025

Antwoord van 123 Car Rental Bonaire

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review! We zijn blij te horen dat het reserveren van de auto super eenvoudig was en dat de communicatie over het ophalen helder en snel verliep. Fijn dat de auto aan jullie verwachtingen voldeed. We streven ernaar om het ophalen en inleveren zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is goed om te horen dat dit gelukt is. We betreuren de persoonlijke omstandigheden die een vervroegd vertrek noodzakelijk maakten, maar zijn blij dat we jullie konden ondersteunen door de kosten voor de niet gebruikte huurdagen terug te geven.

Bedankt voor jullie aanbeveling en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn onder betere omstandigheden. Hopelijk tot ziens bij 123 Car Rental!