Had binnen 1 week wijntassen en wijnhangers nodig met onze logo vanwege jubileum feest. Had al meer dan 15 bedrijven benadert maar helaas geen succes. 123drukken gebeld en was geen enkel probleem. Hee... Toon meer
Speelkaarten met kartonnen doosje besteld. Van te voren gebeld voor advies over de grafische aanlevering. Medewerker die ik sprak was zeer kundig en bevlogen over het specialisme waarmee zij hun spee... Toon meer
123drukken.nl krijgt van mij vijf sterren omdat: - ze goed bereikbaar zijn voor vragen én de vragen worden professioneel beantwoord. - er goede begeleiding is bij in insturen van design voor de pro... Toon meer
123drukken.nl is uw professionele online drukker met 100% service. Met meer dan 35 jaar ervaring en de meest geavanceerde apparatuur, kunnen wij u verzekeren dat u de beste kwaliteit drukwerk geleverd krijgt tegen een scherpe prijs.
Postbus 9200, 3007 AE, Rotterdam, Nederland
Kwalitatieve representatieve cadeau's. Heel aardige en behulpzame personen.
Voor al je cadeau's en geschenken moet je hier zijn!
Behulpzame klantenservice, goed bereikbaar, fijne communicatie, helpen snel en goed! De banner was binnen twee dagen aangekomen, veel sneller dan verwacht. Hij ziet er mooi uit: mooie kleuren, stabiel, goede kwaliteit. Wij gaan zeker terugkeren!
Denken goed mee met je ontwerp. Via mail snel en duidelijk contact. Het duurde wel even voor we het ontvingen. Maar kwaliteit is top.
Jullie waren telefonisch goed bereikbaar en hielpen mee om het ontwerp goed op het kleed te krijgen. Top service.
123drukken heeft ons weer goed geholpen, de afmeting van de standaard afsprakenkaartjes waren voor ons te klein.
Het was geen probleem om een eigen formaat door te geven.
Drukwerk is netjes en snel geleverd.
Hele prettige partij om bij te bestellen. Vriendelijk, denken mee en de bestelling was er snel.
Snel geleverd, keurig verpakt, was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Ook heel fijn dat er telefonisch contact mogelijk was bij een vraag.
Snel antwoord, snelle levering! Prettig om een bestelling te plaatsen, duidelijk. Precies zoals verwacht de mappen ontvangen, voor herhaling vatbaar.
duidelijke website, makkelijk bestellen, hulp achteraf met template invullen.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met 123 drukken. Zeer goede communicatie en erg goed bereikbaar. Denken met je mee en zorgen dat je je bestelling op tijd ontvangt. Ik kan niet wachten tot ik weer een bestelling kan plaatsen bij 123 drukken. Mijn memory spel ziet er prachtig uit en is een topper dankzij 123 drukken