Heb telefoon opgestuurd. Kreeg te horen dat er een onderzoek was gestart want phone was niet aangekomen. Communicatie is in eerste instantie goed. Er werd aangegeven dat ik per 19 september 2021... Toon meer

Geweldig bedrijf! Komt alle afspraken na, zoals beloofd. Wordt alles goed duidelijk op de website aangegeven. Ik ben jaren klant van Zalando en Bol.com en deze 2 bedrijven zijn supersnel, maar dit bed... Toon meer

Niet te vertrouwen. Afgesproken prijs van 190,-euro werd ineens 40,- vanwege ingebrand scherm.... Dat gebruiken ze denk ik als smoes. Later naar een ander bedrijf opgestuurd voor beoordeling, waaruit... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goede ervaring met 123verkopen

Van 123verkopen kreeg ik het beste aanbod voor mijn Samsung Galaxy S9. Echter was ik door de gemixte reviews huiverig om hier mijn telefoon naar op te sturen. Preventief heb ik foto's gemaakt van het toestel zodat zij mij niet zouden kunnen pakken op eventueel een ingebrande scherm. Achteraf was dit allemaal niet nodig, toestel is binnen een dag door hun beoordeeld en kreeg het bedrag dat we hadden afgesproken meteen uitgekeerd. Ben dus zeer tevreden.

7 december 2022

Verkeerde beoordeling gsm

Gsm opgestuurd naar 123verkopen, kreeg binnen een dag bericht dat het scherm ingebrand zou zijn, nooit iets van gemerkt, bod 55,- van het oorspronkelijke bod van ruim 200,-. Het toestel terug laten sturen en opgestuurd naar rebuy. Kreeg bericht dat het toestel, op een paar gebruikssporen na, in perfecte staat is. Uitbetaling 313,59! Dat is wel een aardig verschil. Ik weet wel waar ik de volgende keer heen ga.

4 juli 2022

Werkt perfect

Werkt perfect! De telefoon die ik verkocht heb aangemeld en verzonden, de dag erna bericht ontvangen met een prima bod en uitbetaling de dag erna! Snelle afhandeling en duidelijke communicatie!

9 juni 2022

123verkopen komt niet de afspraak na

123verkopen komt niet de afspraak na welke vooraf afgesproken zijn. Bij het aanbieden van een telefoon krijg je twee opties: 1 verkopen tegen een variabel tarief afhankelijk van de beoordeelde staat, of 2 verkopen tegen een (lager) vast tarief.
Ik heb onlangs 5 telefoons aangeboden tegen een vast tarief, hier is ook wederzijds akkoord op.
Na opsturen krijg je een melding dat de telefoons beoordeeld worden tegen een veel lager bedrag, welke je kan accepteren of je hebt de optie om de telefoon(s) retour te laten sturen, wel tegen een onderzoek kosten tarief van €12,50 per telefoon.
Het retour sturen wordt naar een willekeurig homerr punt gestuurd zonder overleg wat praktisch is.
Ik raad het verkopen van recyclebare telefoons ten zeerste af via 123 verkopen.

7 juni 2022

Net als eerdere ervaringen was deze ook…

Net als eerdere ervaringen was deze ook weer zeer prettig. Snel e-mail contact, verzendbon op de doos en klaar.
Meteen reactie toen het pakket was ontvangen en dezelfde dag nog het resultaat van het technisch onderzoek. Alles volgens afspraak afgehandeld.

7 juni 2022

Dit werkt veel beter dan verwacht

Dit werkt veel beter dan verwacht. Kreeg een bandbreedte van 120 tot 150 euro voor iWatch. Opgestuurd. Dacht krijg je natuurlijk 120 euro. Mooie is dat ze gewoon eerlijk zijn het en 146 euro hebben overgemaakt voor een goede iWatch. Mooi deal en snel afgehandeld. Aanrader.

2 juni 2022

Aanrader

Aanrader! Op de 123verkopen-website meteen het koopbedrag kunnen bepalen van mijn oude iPhone, diezelfde dag opgestuurd en de volgende dag meteen al bericht over storting van het bedrag op mijn rekening. Vlot en efficiënt.

30 mei 2022

Oplichters eerste klas

Had ik maar research gedaan over dit bedrijf, want dan was ik nooit met hen in zee gegaan. Samsung S6 (oud toestel, maar perfecte staat) opgestuurd na een prijsindicatie van 29-44 euro. Bod na inspectie is een luttele 3 euro, wat een grap. Scherm zou doorgebrand zijn. Nooit wat van gemerkt, dus dit lijkt hun bedrijfsvoering te zijn.

27 mei 2022

Heel slecht

Heel slecht, op de site een bedrag aangeven en dan veel minder krijgen uiteindelijk? En als ik niet akkoord ga met een veel te laag bedrag moet ik wel €12,50 aan kosten betalen voor het testen? Zogenaamd iets met het scherm. Nooit weer dit!

20 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?