Van 123verkopen kreeg ik het beste aanbod voor mijn Samsung Galaxy S9. Echter was ik door de gemixte reviews huiverig om hier mijn telefoon naar op te sturen. Preventief heb ik foto's gemaakt van het... Toon meer
Heb telefoon opgestuurd. Kreeg te horen dat er een onderzoek was gestart want phone was niet aangekomen. Communicatie is in eerste instantie goed. Er werd aangegeven dat ik per 19 september 2021... Toon meer
Geweldig bedrijf! Komt alle afspraken na, zoals beloofd. Wordt alles goed duidelijk op de website aangegeven. Ik ben jaren klant van Zalando en Bol.com en deze 2 bedrijven zijn supersnel, maar dit bed... Toon meer
Niet te vertrouwen. Afgesproken prijs van 190,-euro werd ineens 40,- vanwege ingebrand scherm.... Dat gebruiken ze denk ik als smoes. Later naar een ander bedrijf opgestuurd voor beoordeling, waaruit... Toon meer
Ze doen precies wat ze beloven
Ze doen precies wat ze beloven. Communicatie was goed en keurig binnen een dag mijn geld. Top!
Goede communicatie via mail
Goede communicatie via mail.
Geld inderdaad binnen 24 uur na ontvangst en beoordeling telefoon op de rekening zoals afgesproken.
Fijn
Fijn! Snelle afhandeling, telefoon is perfect beoordeeld :D goede en betrouwbare service
Snelle afwikkeling redelijke vergoeding
Super snel een antwoord gekregen
Super snel een antwoord gekregen na het opsturen. Ook een net aanbod gekregen voor mijn telefoon!
Prima ervaring
Prima ervaring. Oude ipad verkocht, ging allemaal heel vlot. Snelle uitbetaling.
Simpel en snel
Duidelijke beschrijving op de website, snelle afhandeling. Ook de vergoeding voor het toestel is in mijn ogen reëel. Op zondag het pakket verstuurd, op maandag binnen bij 123verkopen en zelfde dag nog beoordeeld en uitbetaald. Top
Zeer tevreden
Al het 3e toestel wat ik heb opgestuurd. Duidelijk, snel, mooie prijs. Nog steeds zeer tevreden!
Tevreden klant
Alles goed geregeld,kreeg meteen een mail dat ze mijn telefoon ontvangen hadden en het geld stond de dag erna al op de rekening.
Snel en prima prijs
Prima adres om je oude telefoons in te leveren. Verzendlabel in je mail, opsturen en binnen 3 dagen het geld op je rekening.
Ik blijf een Nederlander dus de betaalde prijs kon iets beter maar voordeel is geen gedoe met marktplaats advertenties en verkoop.
Kortom wil je snel je toestel inleveren en er toch nog een redelijk nette prijs ervoor bij een betrouwbare partij dan is 123 verkopen zeker een aanrader
Gewoon doen wat men belooft
Duidelijke website
Duidelijke website, reëele prijs en snelle reactie/afhandeling.
Werkt prima
Telefoon opgestuurd en binnen 2 dagen mooi bedrag op mijn rekening gestort.
Snel en netjes afgehandeld
Doorgebrand?!
Huh? Opeens is mijn scherm doorgebrand? Nooit last van gehad, toen ik mijn toestel verstuurde deed hij het nog. En nu is t opeens maar 35 euro waard? Ongelooflijk! Ik verkoop mn telefoon zelf wel...
goede klantenservice en goede prijs
Makkelijke site en aanwijzingen
Makkelijke site en aanwijzingen. Snelle beoordeling van mijn 3 toestellen. En idd binnen 24uur uitbetaald!
Goede prijs en geld stond binnen 24 uur…
Goede prijs en geld stond binnen 24 uur op mijn rekening!
Reageren ook snel en vriendelijk op emails.
Top! Goed geregeld.
Top!
Goede website, duideijke prijzen. Binnen 2 dagen een mail met waardebepaling; morgen staat het op de rekening. Super!