Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer
nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer
Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer
Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer
Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!
Gentseweg 5, 2803 PC, Gouda, Nederland
- +31 (0)85 0043855
- klantenservice@123vloerkleed.nl
- 123vloerkleed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
waar blijft kleed
op 7 mei vloerkleed besteld en nu nog niets binnen is nu 13 mei duurt wel heel lang ben benieuwd of we hem nog wel krijgen. heb niet zo'n grote pet op van dit bedrijf . Kreeg na het plaatsen van deze revieuw dat kleed niet meer leverbaar was nou lekker vlot maar niet heus.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Vloerkleed valt tegen. De kleur althans.
Het vloerkleed heeft een andere kleur dan verwacht. Ik had een beige kleed besteld, maar de kleur lijkt licht oranje.
Pas bij het uitrollen en neerleggen viel en valt dat me erg op.
Wat nu? Ik had foto's gestuurd.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Snelle service en goed product
Snelle service, mooi kleed precies wat ik had gedacht 😊
Super snelle levering
Super snelle levering en mooi vloerkleed. Helemaal Top
Hele slechte kwaliteit
Peper duur vloerkleed gekocht bij hun. Binnen 2 maanden is het vloerkleed al niet meer mooi en heel grof. GEEN AANRADER. Ze helpen je niet in de mail. Ze komen elke keer met " vloerkleed omdraaien 1x in de zoveel tijd" echt dikke onzin! 2 maanden geduurd weg vloerkleed.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Super service en heel erg correct !!
Groot aanbod
Groot aanbod, snelle levering, helder bestelproces en afleveren goed te volgen
123 in de kliko.nl
Zelden zo snel een mat kunnen afschrijven die boven de 200 euro kost.. Dit bedrijf verdiend de bijnaam 123 in de kliko want zo snel slijten hun vloerkleden... Stiksels waren al gaar, overal naden, zonder er maar overheen te zijn gelopen.. de mat valt al uit elkaar van ellende..
Bovendien, NIET DUURZAAM.
M'm partner en ik bestelden beide dezelfde mat, ze werd afgewimpeld met een cadeaubon.. Maar ik wil helemaal niets meer kopen bij een bedrijf wat zulke flut kwaliteit verkoopt. Want de kans is groot dat je ze weer moet wijzen op je garantie rechten als consument..
2 matten die nog binnen een half jaar al kunnen worden afgeschreven.
Reactie van 123vloerkleed expertise afwimpel afdeling: "staan er toevallig stoelen op het kleed???"
Of ik er misschien overheen loop? Nee ik heb beide kleden gelijk in een stofvrije klimaat gecontroleerde vitrine gehangen om te zorgen dat ze in goede staat blijven..
Ik wil m'n geld terug, geen bonnen. En we hebben er recht op.
Er is geen andere optie geboden dan een kortingsbon om een volgende aankoop te doen die ik helemaal niet wil doen.
Het zijn niet de jute weefsels. De stiksels zijn van een bedroevende kwaliteit!!!!!! Dit heeft niks met een stoelpoot te maken. Beide matten liggen op andere plekken en stikken van de gapende gaten. Er blijven maar gaten bijkomen. Waarom zou ik gaan shoppen met stoptegoed! En dit tegoed kwam niet eens vanzelf.
Keer het tegoed maar uit.

O wow
O wow. Waar vloerkledenloods.nl dankzij packs.nl zijn hele order terugkreeg omdat zij samen enorm verzaakten, eerst contact gelegd met 123vloerkleed met vraag met wie zij verzenden. Nog zo'n drama zat ik niet op te wachten.
Erg snel reactie, uitgezocht adhv het kleed. Dpd werd het.
Kleed 2 mei in de middag besteld.
3 mei om 12 uur ligt mijn kleed op de vloer
Ge wel dig. Kon precies zien waar dpd was, kon neerzettoestemming geven mocht het later worden
123Vloerkleed zeer behulpzaam, belachelijk snel en te betalen
Ben uiteindelijk de helft kwijt tov die andere.
Kleed zelf is super. Kleur en materiaal volledig naar verwachting
Bies andere kleur maar kan ik mee leven.
Jammer dat ik niet nog 25 kleden nodig heb zeg. Wel mijn zus gelijk gesommeerd een nieuwe te kopen bij hen hahaha
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en het gekochte kleed is boven onze verwachting. Het is zeer mooi en lekker zacht. Gelijk een 2e kleed gekocht. Hier ga ik voortaan mijn vloerkleden kopen!

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Na bestelling supersnel geleverd via…
Na bestelling supersnel geleverd via bezorgdienst die het zelfs op de verdieping kwam brengen. Top

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Snelle levering. Kleed ziet er mooi uit.
Een groot nadeel het is spekglad.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Onjuiste informatie op de website
Verduistering tot 90%
Materiaal 100% Polyester
Bevestiging Haken of Ringen
Soort Gordijn Verduisterend en Isolerend
Thuis de gordijnen opgehangen en deze zijn gewoon lichtdoorlatend en absoluut niet tot 90% verduisterd. Im zie overdag als de gordijnen dicht zitten mensen over straat lopen door het gordijn heen.
Ik moet zelf de retourkosten betalen bij het terugzenden. Eerste en laatste keer dat ik hier iets gekocht heb.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
levering liet beetje op zich wachten
levering liet beetje op zich wachten, maar uiteindelijk wel snel geleverd. mooi kleed

Kwaliteit gegarandeerd.
123Vloerkleed heeft keurig de vloerkleden bezorgd en ze zijn van goede Kwaliteit!

Toppie…
2 artikelen besteld welke op 2 momenten geleverd zijn. Dit was via mail aangekocht. Beide leveringen op de hoogte gehouden en snel en netjes bezorgd. De artikelen zijn zoals omschreven.

Prachtig
Perfect geleverd en is echt een mooi kleed. Zeer tevreden mee tot nu toe. Ziet er in werkelijkheid nog mooier uit dan op de site