Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer
nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer
Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer
Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer
Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!
Gentseweg 5, 2803 PC, Gouda, Nederland
- +31 (0)85 0043855
- klantenservice@123vloerkleed.nl
- 123vloerkleed.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
bestellen gaat makkelijk
bestellen gaat makkelijk, snelle levering

Heel mooi kleed!
Erg snel geleverd, goed verpakt en zeer betaalbaar. We hebben een faux fur vloerkleed gekocht en zijn zeer tevreden over de kwaliteit, structuur en kleur. Het staat geweldig in onze woonkamer.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Goede reclame/ aanbieding en supersnel…
Goede reclame/ aanbieding en supersnel geleverd. Top.

opgelost
Fout vloerkleed geleverd, maar uiteindelijk gratis weer afgehaald.

Prachtig kleed.
Prachtig kleed ontvangen,goed op de hoogte gehouden over de levering enz.
En zeker niet duur.Echte aanrader!

Fijne ervaring
In eerste instantie voor een andere vloerkleed gekozen die op de site stond. Al vrij snel kreeg ik een vriendelijke mail van Kimberley dat deze niet meer voorradig was en of ik een ander alternatief wilde uitzoeken met 10% korting. Inmiddels is het vloerkleed thuis bezorgd en zijn wij dik tevreden! Prima service.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Na het contact met de klantenservice…
Na het contact met de klantenservice over annuleren van het kleed, kon dat niet meer, dus moest ik weigeren bij GLS nadat ik het gedaan had 3 dagen geleden, was dat prima aangekomen bij GLS! Dacht ik!! Ivm overlijden ben ik niet thuis voor een maand, dus met 123 afgesproken retour, het is al verdrietig genoeg!! Nee hoor!!! Gisteren bericht op de mail, HOERA!! UW BESTELLING KOMT ER AAN!!! niet te geloven!!! Gewoon doorduwen, schijt eraan!! Inmiddels heeft mn dochter gemaild ik kan niet meer vreselijk om een kleedje! InmiddelsdoorGLS opgelost heeft het kleed weer mee genomen! Dank!

nooit meer
Recent 2 vloerkleden besteld, maar viel jammer genoeg erg tegen. Beide vloerkleden waren in werkelijkheid vele malen lichter dan te zien was op de website. dus retour.
Maar nu komt het; om de vloerkleden te retourneren is het alleen mogelijk om het bij je thuis op te laten halen door hun vooraf gekozen postbedrijf.
Het pakket afgeven bij een servicepoint of keuze uit vervoerders is er niet.
Dit ophalen kost je 25,- (!)
Verzendkosten levering : 14,99
Verzendkosten voor retour : 25,00
Als het vloerkleed dus niet aan je verwachtingen voldoet, ben je maar liefst 25 of 40,- kwijt voor leverings- en/of retourkosten .
Nooit meer!
—-
Na het lezen van onderstaande reactie wil ik er aan toevoegen, dat op de website te lezen is dat je als ‘klant’ kunt kiezen hoe je of met welke vervoerder je wilt retourneren.
Maar er was geen keuze.
En daar gaat het mis, want er zijn genoeg vervoersbedrijven die het voor minder doen dan 25,-.
Dat weet ik , dat weten jullie ook.
Ik had het ook kunnen afgeven bij een servicepunt. Zo zwaar is het niet.
En door het berekenen van deze hoge retourkosten wekt het de indruk dat ik als ‘klant’ uiteindelijk toch zelf grotendeels voor de leverings en retourkosten heb mogen betalen.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Hele mooie kleed ben erg tevreden
Hele mooie kleed ben erg tevreden. Snel bezorgt en keurig ingepakt. De kleur valt mooier uit dan op de site.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Snelle levering en super mooi kleed
Snelle levering en super mooi kleed. Goede kwaliteit

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Heeft een leuk assortiment met goede prijzen
Heeft een leuk assortiment, ook in wat ouderwetse kleden. Prijzen zijn goed. Helpdesk is vriendelijk en meewerkend.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Kleed ontvangen maar viel tegen even…
Kleed ontvangen maar viel tegen even gemailt en kan gewoon een andere uit zoeken of het geld terug toch een goede service

Alles prima verlopen
Alles prima verlopen! Mooi tapijt en goeie prijs!

Mooi vloerkleed
Mooi vloerkleed, ook snel bezorgd, vloerkleed comfy is wel heel glad , oppassen met kinderen dus ! Voor de rest heel mooi!

prachtige stevige kleden
prachtige stevige kleden, ben er blij mee

Goedkoop vloerkleed.
Goedkoop vloerkleed.
Snel bezorgd (wel uit buitenland), vloerkleed komt overeen met wat er op de website stond, en lijkt tot nu toe (2 weken) van goede kwaliteit.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
Tapijt besteld en 3 keer de verkeerde…
Tapijt besteld en 3 keer de verkeerde kleur geleverd. We zijn ondertussen onderhalve maand verder en niets van tegemoetkoming. Hier koop ik nooit meer.

Antwoord van 123•VLOERKLEED
prachtig kleed voor een super mooie…
prachtig kleed voor een super mooie prijs,enige is hij is wel glad

De prijs-kwaliteit is goed
De prijs-kwaliteit is goed, levertijd is redelijk.