123•VLOERKLEED Reviews

2.146
TrustScore 4 uit 5

3,9

Droogloop mat gekocht vandaag. Naar de zaak gereden De juiste kleur gezien, en kunnen voelen hoe de loper is. En heel fijn geholpen. Als t niet te ver rijden is zeker de moeite waard om bij 123... Toon meer

nadat ons vloerkleed bezorgd was en wij hem uitrolden, kwamen wij erachter dat het kleed scheef was na contact met de klantenservice kregen wij de vraag of we er foto's van konden sturen. nadat... Toon meer

Helaas was het vloerkleed dat we hebben besteld niet naar wens. Dus hup, terug er mee. Na wat miscommunicatie betreft retour sturen telefonisch uit de brand geholpen door Boaz. Nieuw label aangemaakt,... Toon meer

Twee paar verduisterend gordijnen gekocht, waarbij dit vermeld stond op de pagina: Verduistering tot 90% Materiaal 100% Polyester Bevestiging Haken of Ringen Soort Gordijn Verduisterend en I... Toon meer

1. Woonwinkel

Wij zijn dagelijks bezig met het overtreffen van verwachtingen! Dit doen we door prachtige vloerkleden te leveren voor de laagste prijs... met snelle levering en uitstekende service!

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.146)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

bestellen gaat makkelijk

bestellen gaat makkelijk, snelle levering

16 april 2024

Beste Heer/ Mevrouw,

Dank u wel voor uw bericht. Het is fijn om te horen dat uw aankoop naar tevredenheid is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant.

Heel mooi kleed!

Erg snel geleverd, goed verpakt en zeer betaalbaar. We hebben een faux fur vloerkleed gekocht en zijn zeer tevreden over de kwaliteit, structuur en kleur. Het staat geweldig in onze woonkamer.

Beste Heer/ Mevrouw,

We willen u hartelijk bedanken voor uw feedback. Het is fantastisch om te vernemen dat uw aankoop goed is verlopen. Geniet van uw nieuwe product en we kijken uit naar een volgende keer als u bij ons terugkomt.

Team 123VLOERKLEED.NL

Goede reclame/ aanbieding en supersnel…

Goede reclame/ aanbieding en supersnel geleverd. Top.

11 april 2024

Beste Heer/ Mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

opgelost

Fout vloerkleed geleverd, maar uiteindelijk gratis weer afgehaald.

Beste Murielle,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat u een foutief artikel heeft ontvangen. We zouden dit graag met u willen oplossen. Onze reactietijd op de e-mail is op dit moment maximaal 3 werkdagen. Over het algemeen reageren wij dezelfde dag nog.

We komen graag met u in contact om het op te lossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te mailen op het volgende e-mailadres: klantenservice@123vloerkleed.nl.

Ook zijn wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 - 12:30 telefonisch bereikbaar op telefoonnumer: +31 (0)85 0043855.

We vernemen graag van u om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prachtig kleed.

Prachtig kleed ontvangen,goed op de hoogte gehouden over de levering enz.
En zeker niet duur.Echte aanrader!

Beste Heer/ Mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. We zijn verheugd te horen dat uw aankoop naar tevredenheid is verlopen. Geniet van uw nieuwe product en we hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als klant.

Fijne ervaring

In eerste instantie voor een andere vloerkleed gekozen die op de site stond. Al vrij snel kreeg ik een vriendelijke mail van Kimberley dat deze niet meer voorradig was en of ik een ander alternatief wilde uitzoeken met 10% korting. Inmiddels is het vloerkleed thuis bezorgd en zijn wij dik tevreden! Prima service.

26 maart 2024

Team 123VLOERKLEED.NL

Na het contact met de klantenservice…

Na het contact met de klantenservice over annuleren van het kleed, kon dat niet meer, dus moest ik weigeren bij GLS nadat ik het gedaan had 3 dagen geleden, was dat prima aangekomen bij GLS! Dacht ik!! Ivm overlijden ben ik niet thuis voor een maand, dus met 123 afgesproken retour, het is al verdrietig genoeg!! Nee hoor!!! Gisteren bericht op de mail, HOERA!! UW BESTELLING KOMT ER AAN!!! niet te geloven!!! Gewoon doorduwen, schijt eraan!! Inmiddels heeft mn dochter gemaild ik kan niet meer vreselijk om een kleedje! InmiddelsdoorGLS opgelost heeft het kleed weer mee genomen! Dank!

Beste Heer/ Mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat de bestelling op deze manier is verlopen. Onze excuses voor de teleurstelling. We vinden het heel erg vervelend dat u in deze situatie bent beland en wensen u veel sterkte met het grote verlies.

Ondertussen hebben we contact met u opgenomen en hopen wij u redelijkerwijs te hebben geholpen. De e-mail die naar u verstuurd is is een automatisch gegenereerde mail. We begrijpen dat het erg vervelend is om de mail op dit moment te ontvangen. Onze excuses voor het ongemak en nogmaals veel sterkte gewenst.

nooit meer

Recent 2 vloerkleden besteld, maar viel jammer genoeg erg tegen. Beide vloerkleden waren in werkelijkheid vele malen lichter dan te zien was op de website. dus retour.

Maar nu komt het; om de vloerkleden te retourneren is het alleen mogelijk om het bij je thuis op te laten halen door hun vooraf gekozen postbedrijf.

Het pakket afgeven bij een servicepoint of keuze uit vervoerders is er niet.

Dit ophalen kost je 25,- (!)

Verzendkosten levering : 14,99
Verzendkosten voor retour : 25,00

Als het vloerkleed dus niet aan je verwachtingen voldoet, ben je maar liefst 25 of 40,- kwijt voor leverings- en/of retourkosten .

Nooit meer!

—-
Na het lezen van onderstaande reactie wil ik er aan toevoegen, dat op de website te lezen is dat je als ‘klant’ kunt kiezen hoe je of met welke vervoerder je wilt retourneren.

Maar er was geen keuze.

En daar gaat het mis, want er zijn genoeg vervoersbedrijven die het voor minder doen dan 25,-.

Dat weet ik , dat weten jullie ook.
Ik had het ook kunnen afgeven bij een servicepunt. Zo zwaar is het niet.

En door het berekenen van deze hoge retourkosten wekt het de indruk dat ik als ‘klant’ uiteindelijk toch zelf grotendeels voor de leverings en retourkosten heb mogen betalen.

Beste Susanne,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat de retourkosten niet in goede aarde zijn gevallen. Echter wil ik u erop attenderen dat dit binnen de online vloerkledenbranche vanzelfsprekend is. Indien de verzend en retourkosten 'gratis' zijn, zijn deze eigenlijk altijd berekend in de aankoopprijs.

Het versturen van zodanig grote en zware pakketten is helaas kostbaar. Zowel voor ons als de consument. Wij kiezen ervoor om deze kosten niet door te berekenen in onze prijzen. Dit doen wij, omdat wij iedereen een zo eerlijk mogelijke prijs willen aanbieden voor onze artikelen. Indien u als klant het pakket behoudt betekent dat, dat u niet 'stiekem' extra kosten heeft betaald voor de verzending en retour die al in de prijs waren berekend. Bij het retourneren van het artikel, ontvangt u de verzendkosten wel terug, zodat we uiteindelijk beide een deel van de transportkosten betalen en u niet alleen opdraait voor de kosten.

Ik hoop dat dit enige opheldering geeft over ons verzend en retourbeleid.

Team 123Vloerkleed.nl

Hele mooie kleed ben erg tevreden

Hele mooie kleed ben erg tevreden. Snel bezorgt en keurig ingepakt. De kleur valt mooier uit dan op de site.

7 april 2024

Beste Yvonne,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat het vloerkleed naar wens is. We hopen dat u er veel plezier van mag hebben!

Team 123Vloerkleed.nl

Snelle levering en super mooi kleed

Snelle levering en super mooi kleed. Goede kwaliteit

7 april 2024

Beste Vivian,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw review. Wat fijn om te lezen dat het vloerkleed en de service naar tevredenheid is. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop!

Fijne plaid

Fijne plaid, lekker warm zoals ik wilde

3 april 2024

Beste Vera,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat het plaid naar wens is. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop!

Team 123Vloerkleed.nl

Heeft een leuk assortiment met goede prijzen

Heeft een leuk assortiment, ook in wat ouderwetse kleden. Prijzen zijn goed. Helpdesk is vriendelijk en meewerkend.

5 april 2024

Beste Rob,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat het assortiment en de prijzen naar wens zijn geweest. We helpen u graag verder met alles waar u hulp bij nodig heeft!

Team 123Vloerkleed.nl

Kleed ontvangen maar viel tegen even…

Kleed ontvangen maar viel tegen even gemailt en kan gewoon een andere uit zoeken of het geld terug toch een goede service

4 april 2024

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw review. Wat jammer om te lezen dat het eerste kleed is tegengevallen. Fijn dat we het naar wens hebben kunnen oplossen voor u!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen! Mooi tapijt en goeie prijs!

2 april 2024

Beste Pieter,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat het tapijt naar wens is. We wensen u dan ook veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen als klant.

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed, ook snel bezorgd, vloerkleed comfy is wel heel glad , oppassen met kinderen dus ! Voor de rest heel mooi!

3 april 2024

Beste Anja,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat de bezorging en het vloerkleed naar wens is. We waarderen uw feedback en nemen dit mee ter verbetering van onze producten. Desalniettemin, wensen we u veel plezier van uw aankoop!

prachtige stevige kleden

prachtige stevige kleden, ben er blij mee

20 maart 2024

Beste Inge,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat de producten naar wens zijn. Heel veel plezier van uw aankoop gewenst!

Goedkoop vloerkleed.

Goedkoop vloerkleed.
Snel bezorgd (wel uit buitenland), vloerkleed komt overeen met wat er op de website stond, en lijkt tot nu toe (2 weken) van goede kwaliteit.

20 maart 2024

Beste Sander,

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw review. Wat fijn om te lezen dat de bezorging en het vloerkleed naar wens is geweest. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Team 123Vloerkleed.nl

Tapijt besteld en 3 keer de verkeerde…

Tapijt besteld en 3 keer de verkeerde kleur geleverd. We zijn ondertussen onderhalve maand verder en niets van tegemoetkoming. Hier koop ik nooit meer.

29 maart 2024

Beste Priya,

Het spijt ons ten zeerste te horen over uw teleurstellende ervaring met de recente bestelling van het tapijt.

We willen u graag laten weten dat we op 5 april 2024 het volledige aankoopbedrag hebben gecrediteerd. Dit zou inmiddels ook zichtbaar moeten zijn op uw bankrekening.

Om het ongemak dat u heeft ervaren te compenseren, hebben we in overleg met u een gratis plaid toegestuurd. We hopen dat dit gebaar van goede wil uw teleurstelling enigszins kan verzachten.

Bovendien zijn we intern een grondig onderzoek gestart in ons magazijn om te voorkomen dat dergelijke fouten zich in de toekomst herhalen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!

Team 123Vloerkleed.nl

prachtig kleed voor een super mooie…

prachtig kleed voor een super mooie prijs,enige is hij is wel glad

28 maart 2024

Beste Debbie,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat fijn om te lezen dat het kleed naar wens is. We waarderen uw feedback en nemen dit mee ter verbetering van onze producten. Veel plezier van uw aankoop gewenst!

De prijs-kwaliteit is goed

De prijs-kwaliteit is goed, levertijd is redelijk.

19 maart 2024

Beste Ella,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat fijn om te lezen dat de prijs - kwaliteit naar wens is. We waarderen uw feedback en nemen dit mee ter verbetering van onze webshop. We wensen u veel plezier van uw aankoop!