17parts Reviews 106

TrustScore 2 uit 5

1,8

Producten besteld, was een deel incompleet. Melding gedaan zou geregeld worden en nagezonden. Niks ontvangen meerdere keren contact gezocht maar communicatie is waardeloos en inmiddels nog steed... Toon meer

Alles ging goed, tot dat ze een paar dagen na dat ik het product gekocht had, ineens hetzelfde product 25% goedkoper aanbieden. Pure oplichting en ze blijven ermee doorgaan.

Niet te bereiken zowel per mail als via de telefoon. Je krijgt geen track en trace nr om je pakket te volgen. Ergste vind ik dat ze gewoon op het aangegeven telefoonnummer niet te bereiken. Niet klant... Toon meer

1. Bromfietshandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom op de website van 17parts.nl. Wij zijn aanbieder van Vespa en Piaggio onderdelen. Bij ons heeft uw gegarandeerd een scherpe prijs. Bekijk snel de webshop.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Eufy camera snel leeg

Ik heb via Bol.com een 2e hands eufy beveiliging camera gekocht en deze moet je opladen met een USB C kabel en zou zo een 120 dagen meegaan maar ik heb hem nog geen maand en nu moet ik hem na 2 dagen alweer opladen.

13 februari 2025

Wat een ku. Bedrijf oplichters

5 juni 2024

Het hele process van bestellen tot…

Het hele process van bestellen tot aflevering verliep erg duidelijk en prettig.
Ik had op woensdag voor 14:00 en verwachtte het scooterslot op donderdag zoals op de website wordt aangegeven. Helaas kreeg ik mijn slot pas op vrijdag. Niet heel erg maar wel een ander resultaat dan het verwachtingspatroon dat op de website staat: voor 14:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

9 april 2021

Heel netjes opgelost!

Producten besteld bij 17parts om te verzenden. Daarna gevraagd of ik het toch nog op kon halen. Helaas wat miscommunicatie over het verzenden of ophalen. Maar enorm snel en netjes opgelost. Ik ben meer dan tevreden en kom zeker snel meer spullen halen bij 17parts.

5 april 2021

Top service

Top service! Snel geleverd, geen probleem gehad! Prijs kwaliteit was helemaal top en hele aardige en fijne verkopers. Kon met alle vragen terecht. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

26 maart 2021

Hi Jonathan!

Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je positieve review!

Met vriendelijke groet
Team 17parts

Waardeloze service en waardeloze…

Waardeloze service en waardeloze kwaliteit...

18 maart 2021

Beste BP,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service en kwaliteit.

Wij willen u graag helpen. Mogen wij u verzoeken alsnog contact met ons op te nemen via whatsapp of via de mail.

Whatsapp- 06 40004345
E-mail- info@17parts.nl

Een alarm besteld werkt niet helemaal…

Een alarm besteld werkt niet helemaal na behoren. Een mail gestuurd geen antwoord op gekregen of iets dergelijks.

13 maart 2021

Goedendag Geert,

Wij vind het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop.

Helaas hebben wij tot op heden geen mail van u mogen ontvangen. Wij willen u tenslotte graag helpen met uw vragen betreft uw aankoop.

Mogen wij u het aanbod doen om alsnog contact met ons op te nemen?

Dit kan via whatsapp:
06-40004345
Maandag tot vrijdag tussen 10:00 - 17:00

Geloof het of niet...

Eerlijk is eerlijk, met zo’n prijzen verwacht niemand dat het klopt... Maar nadat je je product ineens binnen 2 dagen in huis krijgt?! Denk je wel van, oke dit is wel bijzonder. Dus ja mensen ik had eerst ook mijn twijfels, maar geef het maar gewoon een kans want de service is snel. Je krijgt mails binnen voor updates. De kwaliteit van de producten is ook niet gelogen helemaal top!

9 maart 2021

Ik heb 1,5 jaar geleden een ** dikke…

Ik heb 1,5 jaar geleden een ** dikke vespa bij hun gekocht full option, iedereen vraagt altijd wat ik betaald heb en als je vergelijkt met winkel waren die prijzen van hun abnormaal goedkoop. Scheelde gewoon meer dan 1000 euro met andere winkels

8 maart 2021