24deals Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik heb 2 maanden geleden 2 artikelen besteld. Een artikel is ontvangen maar was defect (chinese goedkope kwaliteit, op temu is het 3 keer zo goedkoop) en de andere artikel is nooit aangekomen. Wannee... Toon meer

Voor alle mensen die van plan zijn om een bestelling te plaatsen bij 24-uur-deals heb ik de volgen waarschuwing: NIET DOEN! Je ontvangt heel veel mailtjes met “ geweldige” verhalen maar ze leveren nie... Toon meer

Oplichters. Ik heb een harde schijf besteld en wilde deze kort daarna annuleren omdat ik de reviews had gecheckt. Had dit beter eerder kunnen doen. Nadat ik binnen 5 min had aangegeven dat ik deze w... Toon meer

Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Retourbeleid is vrijwel fraude

Hoewel ik goed op de hoogte werd gehouden van de bestelling en het netjes werd geleverd (risico voelde laag door Klarna samenwerking), was het product heel anders dan verwacht (stuk goedkoper materiaal en geen correcte maat) -- ik had van te voren al opgezocht waar 24uurdeals zat, en het leek op UK, maar ik had veel beter op het retourbeleid moeten letten. Ik kon nergens informatie hierover vinden en heb ze gemaild. Vrij snel kreeg ik antwoord dat ik het tegen 40% terugbetaling kon houden, of anders 60% credit kreeg voor de shop. Ik mailde terug dat ik het gewoon retour wil sturen. De volgende mail legde uit dat ik het of voor 50% kon houden of dan dus het pakket retour kon doen, naar ALBANIE. Aangezien dat ook zo'n 20+ euro kost om voor elkaar te krijgen, heb ik gekozen voor de 50% refund. Ik heb dit nog nooit met een webshop meegemaakt. Overigens heb ik alleen de reviews hier bekeken, en niet de andere op Trustpilot onder noemer 24deals. Als ik die reviews had gelezen, had ik nooit een bestelling geplaatst.

27 juli 2024

24 uurdeals is een bedrijf die mensen…

24 uurdeals is een bedrijf die mensen belazerd . Je besteld iets en dan komt het niet compleet aan en daarna als je ze een bericht stuurt dan willen ze de rommel voor de helft van de prijs aanbieden. Mensen wees alert en bestel niets. Het retourcentrum zit in Albanie en je moet zelf de kosten betalen om te verzenden. Waardeloos bedrijf is dit.

12 juli 2024

Oplichters!!!

Paar schoenen besteld die er erg mooi uitzagen op de foto van hun website. In het echt leken ze er niet eens op. Totaal andere kleur grijs en de schoen oogde erg goedkoop en plastic.
Gemaild dat ik de schoenen wou retourneren en mijn geld terug wou.
Zonder overleg of aankondiging kreeg ik vervolgens weer dezelfde schoenen geleverd, net zo lelijk als het eerst geleverde paar en nu zeggen ze dat ze geen retour kunnen aannemen omdat ik niet heb betaald voor de 2e zending!!
In hun emailconversaties praten ze de klant naar hun hand maar trap er niet in ajb!!
Het zijn 1e klas oplichters!

20 juli 2024

niet bestellen!! oplichters!!

wij hebben een ‘orthopedische’ slipper gekocht, toen het binnenkwam was de kwaliteit HEEL slecht. wanneer we het terug willen sturen bieden ze 2 mogelijkheden, waarbij je bij allebei niet je volledige bedrag terug krijgt. verder ontlopen ze ook de mails.

8 juni 2024

KOOP NIKS!!!!

Ik moet hier schrijven wat er mis gaat. Ik zou eerder kunnen zeggen dat niks goed gaat. Want eigenlijk heb ik geen zin om hier meer tijd in te spenderen. Ik had de reviews hier al gelezen, maar toch dacht ik dat het mij niet zou overkomen. Helaas…. Alles wat hier staat is mij ook overkomen. Slimme robotstofzuiger gekocht, moet blijkbaar uit China komen, het zuigt niet, ik wil het terug sturen en er wordt moeilijk gedaan met 60% korting korting voucher voor de volgende aankoop. Na veel pushen toch een retourformulier ontvangen. Nu moet het naar Albanië! Lekker buiten de EU dus het is nog eens duur ook. Ik moet zelf voor de kosten betalen. Dat had ik al gezien, en dat vind ik niet erg, maar het gaat om een product wat niet werkt! Het is niet dat ik ervoor kies. En dan ook nog eens naar Albanië wat niet op de website staat.

Al met al, koop hier niks. Service is erg slecht. Er worden zeker geen goede oplossingen aangeboden.

17 juli 2024

verkoopt niet wat ze beloven

Bedrijf dat niet verkoopt wat het aanbied maar een heel goedkope versie. Terugsturen kan alleen tegen hoog tarief naar Albanie.
Dan mag je de spullen houden en krijg je de helft van het bedrag terug. Je hebt er niets aan en kan ze direkt in de vuilnisbak gooien. Niet mee in zee gaan, ik vpel me opgelicht.

15 juni 2024

Oplichters

Niets geleverd, na 4 weken wachten op bestelling een bericht product is afgeleverd, maar wij hebben niets ontvangen.
Helpdesk is een aanfluiting

5 juli 2024

Aliexpress spul voor 2x zoveeld geld

Aliexpress spul voor 2x zoveeld geld, en dan ook nog eens niet eens uit eigen magazijn

Voel mezelf vooral dom dat ik hierin ben ingetrapt, kan me al helemaal voor stellen hoe hun arrogante koppen denken zaken mannetjes te zijn. ( wat nog ergers is dan dat geld dat ik kwijt ben )

Probeerde dag na bestelling al te annuleren maar heb niet de illusie dat dat wat word.

9 juli 2024

Waardeloos bedrijf ,ik heb een…

Waardeloos bedrijf ,ik heb een verkeerde bestelling gedaan ,wilde het retour sturen ,contact met hun daarover gehad via mail ,toen wilden ze een foto of video ,beide gemaakt ,kreeg weer bericht ,dat het goed was aangekomen ,heb gezegd dat ik het retour wil sturen ,hoe moeilijk kan het zijn ,straks zijn de 14 dagen verstreken en kan het niet meer

9 juli 2024

Een zilveren boho maansteenring besteld…

Een zilveren boho maansteenring besteld komt er na weken een ring die wel op de ring lijkt maar van dik metaal is absoluut geen zilver is en ipv een maansteen een glazen opaliet bevat. Contact met klantenservice ja dat is wat u besteld heeft. Nee dat is het niet.

4 juli 2024

Pakket niet aangekomen

Pakket zou op een bepaalde datum komen, na deze datum geen pakket. Zou vertraging hebben vanwege het Chinese Nieuwjaar (eind juni zijn we nu) nu aantal dagen na de datum dat binnen moest zijn nog geen pakket en enigste wat ze zeggen ja sorry en u kunt het volgen via onze track and tracé (waar al vanaf dag 1 op staat dat het onderweg is)

24 juni 2024

Ik heb besteld 8 juni jl en geen bestelling gekregen

Ik heb besteld 8 juni jl en geen sandalen gekregen. Tracking nummer werkt niet! Eens naar klacht een email gekregen dat een tweede levering zou plaats vinden. Alweer GEEN LEVERING. Telefoon nummer Niet in gebruik, emails een paar keer beantwoord bij 'Dina' maar tot nu toe geen twee paar sandalen.

26 juni 2024

Troep uit China

Je krijgt gewoon goedkoop spul uit China inclusief stekker wat alleen in Azië gebruikt kan worden, terug sturen kost je bijna meer dus geld kwijt.. nooit meer!

11 juni 2024

Oplichting

Slechte China meuk. Ben er helaas ingetrapt omdat de winkel op de eerste blik in Nederland lijkt.
Heb bericht over geld terug gestuurd maar verwacht er eigenlijk al niet veel meer van.

10 juni 2024

Oplichterij eerste klasse

Spul ontvangen van slechtste kwaliteit ooit !! Wilde retourneren kreeg adres : retour ALBANIA 😳😳😳
Ze zijn nou GEK ??!!!!
Nooit en nooit iets bestellen daar !!!!!

7 juni 2024