De zonnepanelen keurig gemonteerd door 365 zon. Maar het vervangen van de meterkast en het aansluiten van de zonnepanelen op de meterkast was helemaal top! Speciale dank voor Mahmood van Electro Serv... Toon meer

Jullie hadden mij niet aangemeld bij enexis, hun brief naar mij toe schaamde ik me heel erg voor ik had verzuimd me aan te melden, maar dat was dus achter af jullie taak of die van woningbelang

Inductiekooplaat krijgt geen stroom, electricien gebeld. Alles nagelopen. Zonnepanelen veroorzaken kortsluiting. Dit was op 2 april van dit jaar. Panelen door elektricien uitgezet, hij mag daar nl.... Toon meer

Ruim 7 weken geleden voor het eerst contact met 365Zon opgenomen met de vraag of ze een apk voor de zonnepalen kunnen uitvoeren en de vogelnesten weghalen. Sindsdien verschillende emails en tele... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte service, geen respons

sinds 25 september is mijn omvormer kapot, er moet een onderdeel worden vervangen. 365zon onderneemt geen actie, ik moet ze voortdurend aanjagen, de geleverde service is beneden peil en ik heb al 3 maanden geen zonne-energie!
Direct na het plaatsen van de review heb ik een standaard reactie gehad van 365zon (Lars). Ik wil echter geen reactie, ik wil actie!

15 december 2022

Hi Herman,

Dank voor je bericht. Wil je je adresgegevens + verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee naar wat er niet goed gaat + naar hoe we dat op kunnen lossen.

Alvast bedankt!
Lars / 365zon

'Normale"klantcontact bestaat niet meer !?

Inmiddels al bijna meer dan half jaar bezig om een relevante offerte te krijgen. Contact is nagenoeg onmogelijk. 365zon kwam via vereniging eigen huis voor ons in beeld, Er werd in 1e instantie verwacht dat we online akkoord zouden gaan met een soort standaard offerte op basis van google-earth foto. Met diverse dakvlakken is dat ridicuul. Schouw door 'mensen' duurde 3 maanden. En nu alweer 7 weken aan het wachten op de passende offerte.... Zeer vermoeiend ! Sta op punt om het maar op te geven.
Heb mail gestuurd naar 365zon met naw gegevens...

29 november 2022

Hi Joris,

Dank voor je bericht. Wil je je adresgegevens + verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl.

Dan kijk ik graag met je mee.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Lars / 365zon

duidelijke offerte

Bij het opvragen van een offerte was er al meteen een tekening op basis van de opgevraagde gegevens met een berekening wat er geplaatst kon worden en daarbij een eerlijk advies over wat het op zou leveren.
De berekening wat het op zou kunnen leveren klopt ook!

17 november 2021

Drama bedrijf overleg niet mogelijk

Via Vereniging eigen huis ingeschreven voor het plaatsen van zonnepanelen.
Op 7oktober komt het schouwrapport binnen waar een heel hoop aan te kort schiet.
Meteen een telefonische afspraak gemaakt deze kan pas op 8 november plaats vinden wat naar mijn inziens veel te lang duurt.
Op 9 0ktober toch maar een mail gestuurd vergezeld van 7 foto s van het dak als ondersteuning van mijn idee omdat er te lang en veel schaduw is.
Hierop is niet gereageerd.
Op 8 november werd er gebeld en het enigste wat er naar voren kwam dat er geen panelen op het hoger gelegen dak (waar geen belemmeringen zijn) geplaats konden worden.
Hierop heb ik geantwoord dat bij alle huizen van het zelfde type waar nu al panelen staan het geen probleem was.
Zelfs het huis van mijn achterbuurman van het zelfde type worden er panelen geplaatst op het hoger gelegen dak en dit gebeurt door 365zon en vallen onder de zelfde collectieve zonnepanelen actie.
Hoe is dit mogelijk.
Men hield dus vol ondanks mijn beweringen dat het bij mij niet mogelijk was en dat de klantenovereenkomst werd ontbonden.
Mijn conclusie is dan ook doe geen zaken met dit bedrijf want je hebt totaal geen inspraak.

8 november 2022

Antwoord van 365zon.nl

Goedemiddag en dank voor je review. Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad.

Als je wil dat ik nog even met je meekijk; stuur dan even je adresgegevens + verwijzing naar deze review naar lars@365zon.nl. Dan kijk ik graag mee.

Anders; toch bedankt voor de getoonde interesse.

Met hartelijke groet,
Lars van 365zon

miijn zonnepanelen

Mijn zonnepanelen Liggen nu twee jaar op het dak en doen het nog steeds goed
Ook het aanbrengen en in bedrijf stellen is keurig verlopen.
Alleen de weergave naar mijn telefoon werkt niet meer
FAG Janssen

7 november 2022

Zonnepanelen van 365zon.nl

Inmiddels liggen de panelen al twee jaar op ons dak. Dit jaar hadden we zelfs meer opbrengsten dan vorig jaar. Ze werken perfect en waren binnen één dag geplaatst, inclusief het aanpassen van de meterkast.
De adviezen vooraf waren ook duidelijk en onze vragen werden met alle rust beantwoord.
365zon.nl ga zo door.

5 november 2021

Zeer tevreden met zonnepanelen geinstalleerd door 365zon

Mijn zonnepanelen zijn in november 2020 geplaatst door 365zon. Gekozen voor SolarEdge omvormer met power optimizers. De meterkast is ook door hun vervangen omdat de oude niet voldeet. Alles is netjes geinstalleerd en werkt naar volle tevredenheid. Zeker gezien de huidige energieprijzen zeer blij mee.

3 november 2022

Goede keus

Ik ben zeer goed geholpen en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Heel blij dat ik de keuze voor 365zon heb gemaakt.

3 november 2022

Klantvriendelijkheid valt tegen

In eerste instantie leek alles prima te verlopen. Er werd eerst een schouwing gedaan en we kwamen uit op 8 panelen. Naderhand gevraagd om dat te veranderen in 10 panelen. Een nieuwe schouwing en de originele plaatsingsdatum kon blijven staan. Kreeg zelfs bericht dat ze 2 weken eerder konden komen. De installatie verliep goed binnen 2 uren was alles geplaatst en aangesloten. Dus daar was ik blij mee. Maar toen begon de ellende. De wifi module was van het verkeerde type en werd er scheef ingeduwd en maakte dus geen contact. De monteur zei daar komt nog iemand voor. Ik vroeg wanneer, hij antwoordde dat weet ik niet. Na 1 week geïnformeerd via telefoon en e-mail maar geen reactie. Uiteindelijk kreeg ik een e-mail hoe ik het WiFi in moest stellen maar dat gaat niet als de hardware niet functioneert. Na nog wat e-mailverkeer werd er een werkbon aangemaakt en na aantal dagen kwam er eindelijk een monteur en maakte het WiFi gedeelte werkend. Ik keek nog eens in de overeenkomst en zag dat de panelen niet volgens plan geplaatst waren. Maar als de opbrengst goed is is dat geen probleem. Hoorde van een kennis dat ze nadat ze een offerte gevraagd had, ze gewoon niet wilde komen kijken. Merkwaardig bedrijf. Ik denk dat de klantvriendelijkheid en flexibiliteit een heel stuk beter kunnen. Maar goed ik zal eens kijken wat na 1 jaar de opbrengst is en als er iets defect raakt hoe snel het gerepareerd wordt. Dus jullie krijgen over 1 jaar nog een review van mij.

Aanvulling 23-2-2023:
Nog steeds niets gehoord van Lars van 365Zon.

24-2-2023:
Lars ik heb de gegevens opnieuw gestuurd.

28-2-2023:
Goed gesprek gehad met Lars.

2 november 2022

Hi Wim,

Wil je je adresgegevens mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee of ik iets voor je kan betekenen.

Hartelijk dank!

Lars van 365zon

---

Update 24-2:

Dan denk ik dat ik je mail per abuis gemist heb, excuus. Ik kan 'm zo snel ook niet terugvinen in mijn mailbox. Als je 'm nogmaals toe wilt sturen, dan kijk ik (alsnog) graag met je mee natuurlijk.

Update 2 24-2: mail ontvangen, dank. Ik ga er mee aan de slag

Update 3 27-2 fijn dat we elkaar zojuist gesproken hebben via de telefoon & dank voor uw feedback. Ik wens u veel plezier toe van de zonnepanelen!

20 panelen op schuur.

In oktober 2020 zonnepanelen laten plaatsen, in die tijd binnen een maand helemaal geregeld van eerste contact tot plaatsing. Goede communicatie en instructie voor het gebruik en de uitlezingen.
Vakkundig gewerkt. Opbrengst overtreft verwachting.

2 november 2022

Heel fijn bedrijf. Aan te bevelen.

Fijn bedrijf waar we alles voor de zonnepanelen hebben kunnen regelen. Ook voor een gering bedrag de hele administratie met de belastingdienst en dat werkte écht perfect ! Prettig personeel wat de installatie kwam verzorgen.
De zonnepanelen hebben een heel goed rendement. Geen enkel probleem gehad. Alles was en is tot in de puntjes goed geregeld.

5 mei 2022