Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik udført præcis, hvad jeg bad om. Regning er overskuelig, og pris som forventet. Det gør sig gældende også historisk efter at være kommet gennem flere år

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lånt flyttebil hos 3b biler til at udføre opgaver gennem mit firma flere gange, og de har uden tvivl den bedste service jeg har oplevet blandt de udlejere jeg har benyttet. De er mega s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede nemt aftenen før, blev ringet op før vi hentede om morgen, så alt var på plads, afhentningen forblev nemt og hyggeligt i øvrigt og afleveringen foretog vi selv uden problemer. Og at sted t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Automarktplaats
  3. Autoleasebedrijf
  4. Autoreparatie en -onderhoud
  5. Leasingservice
  6. Motorvoertuighandelaar

Geschreven door het bedrijf

3B-Biler er et 40 år ungt firma etableret og ejet af Linda og Bo Krogså. Vi handler med nyere brugte person og varebiler. Udlejning og Leasing af person & varebiler samt Mini Busser, flytte biler mv. til fornuftige priser... Prøv os næste gang du skal bruge en udlejnings bil.... Vi er altid friske..... Vi er dit Lokale Dinitrol Center i Ballerup - Furesø og Egedal området Der udover driver vi et topmoderne auto- og Skades værksted. Der tilbyder alt i autoreparationer. Med det nyeste udstyr. Vores motto er: Vi vil ikke sælge noget vi ikke selv ville kører i! Søger du kun efter markedets billigste pris og er ligeglad med god kvalitet og god service, så er det ikke hos os du skal handle bil

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev kontaktet af en uforskammet…

Jeg blev kontaktet af en uforskammet sælger da jeg skulle oplyse at jeg ønskede at indfrie min bil i handlen og ønskede at få det beløb som andre forhandler havde tilbudt mig og det var at indfrie mit lån. Jeg gik til 3 B Biler fordi der var en bil som jeg kunne tænke mig. Forhandleren var uforskammet det kunne de ikke jeg kunne bare gå til de andre forhandler han vil slet ikke imødekomme med noget som helst. Vil ikke sæt mine ben her igen. God service kunne de lære af og venlighed. Specielt i de her tider.

29 juli 2022

Kære Birgitte Mortensen
Tak fordi du bruger din tid på at give os en anmeldelse.
Jeg må dog sige at jeg er noget ked og uforstående over at vi har fortjent 1 stjerne!

Du skriver til os at du gerne vil give din bil i bytte på en fin Lækker Fiat 500 Cabriolet som vi har til salg.
Vi ringer til dig og spørger ind til din bil.

Du har en forventning til en pris på din bil, som vi ikke kan indfri, da vi mener den er noget for højt i forhold til vores vurdering af den.
Du siger så at andre forhandlere gerne vil give din rest gæld for din bil,
og til det kan vi jo kun sige at så skal du handle med dem!
Vi har på ingen måde være uforskammet men talt pænt og ordentligt(som vi altid gør).

Men hvis du mener at vi har fortjent en 1 stjernet anmeldelse fordi vi ikke kunne give det for din bil som du havde forventet, så må det jo være sådan !!

God pris og god service.

God pris og god service.
Hurtige til at svare på henvendelser.

25 juli 2022

Tak for de 5 flotte ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at du er tilfreds med vores pris og service
3B Biler Ballerup - Dit lokale Bilhus

God hurtig service

13 juli 2022

Hej Michael
Tak for de 4 ⭐
Vi håber at hvis vi gør os endnu mere umage at vi har fortjent 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Ved dit næste besøg hos os.
3B Biler BAllerup - Dit Lokale Bilhus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er mere end trygge ved Bo og Linda’s…

Vi er mere end trygge ved Bo og Linda’s værksted. Er kommet her i over 25 år med vore biler - og det fortsætter vi med!

1 juli 2022

1000 Mange tak for den flotte anmeldelse
Vi er super glade for at have haft jer som kunder i over Et kvart århundrede.
Vi ser frem til at service jer og jeres bil i mange år fremover

Flot service

17 maart 2022

Tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er super glade for at du er tilfreds med vores service
3B Biler - Ballerup

Meget vendlige og dygtige

Meget vendlige og dygtige. Vil sagtens bruge dem igen.

14 maart 2022

Tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er super glade for at du er tilfreds med vores service
3B Biler - Ballerup

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service nemt og hurtigt

7 maart 2022

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at du har været tilfreds med vores service
3B Biler Ballerup - Dit lokale Bilhus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og fleksibel behandling!

Venlig og fleksibel behandling!
Er i nærområdet!
Rimelige priser!

1 maart 2022

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for den flotte anmeldelse, den betyder rigtigt meget for os
Mvh.

Jeg har lejet en bil

Jeg har lejet en bil

Alt forløb efter forventningerne og alle spørgsmål blev besvaret efter bedste evne.

Alt I alt har det været en god oplevelse og jeg vil uden tøven anbefale 3B biler videre.

24 februari 2022

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for den Flotte anmeldelse som vi er super glade for
Du skal være meget velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, enkel bestilling!

Nemt, enkelt og altid god service. God hjemmeside med hurtigt overblik over køretøjer og priser. Og så er der altid tid til en lille snak om løst og fast, mens papirarbejdet bliver ordnet.
Gennemgang af køretøjet er der også tid til for de urutinerede … ikke alle kender til forvarmer, automatgear og lift.

SUPERFEDT sted og har uden videre anbefalet det til mange andre.

P.s. De har også gode bolsjer 👍🏼

5 januari 2022

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for din flotte anmeldelse som vi er super glade for.
Du er altid velkommen, og som altid er der gode Bolsjer 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leje af varevogn med lift

Skulle flytte for mine forældre og lejede en bil med lift. Fin bil, god pris og hyggelig og god betjening ved bestilling og afhentning af bilen.

En god oplevelse.

8 december 2021

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for den pæne anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores service
3B Biler Ballerup - Dit Lokale bilhus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin betjening og service..

Meget fin betjening og service... :-) Det allerbedste er at de overholde de priser de laver tilbud på - og hvis der skulle være noget uforudset - så ringer de og oplyser om det, inden de laver det? Det er helt FANTASTISK - for så har man selv et valg. TAK fra en glad og tilfreds kunde! :-)2026700

19 november 2021

Antwoord van 3B Biler Ballerup

1000 tak for den flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin betjening og service i forbindelse…

Fin betjening og service i forbindelse med leje af bil og tilmed til meget konkurrencedygtige priser!
Kan kun anbefales herfra

9 november 2021

Anbefalelsesværdig

Venlig betjening og hurtig reparation af min bil.

17 januari 2021

Tak for den pæne anmeldelse.
Vi håber dog at vi kan gøre os fortjent til den 5 stjerne ved dit næste besøg hos os
3B Biler

God og hurtig

Det er en god og hurtig service

4 januari 2021

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for din pæne anmeldelse.
Vi håber at vi ved dit næste besøg kan gøre det ekstra så vi har gjort os fortjent den sidste stjerne

Rigtig god service

God, hurtig og effektiv service!

29 december 2020

Hod service

Venligt, ekspeditivt, fagligt, ingen sjusk!
TAK

26 november 2020

Antwoord van 3B Biler Ballerup

Tak for den pæne anmeldelse

Lees meer over geverifieerde reviews.