Jeg fik udført præcis, hvad jeg bad om. Regning er overskuelig, og pris som forventet. Det gør sig gældende også historisk efter at være kommet gennem flere år
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har lånt flyttebil hos 3b biler til at udføre opgaver gennem mit firma flere gange, og de har uden tvivl den bedste service jeg har oplevet blandt de udlejere jeg har benyttet. De er mega s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid god service, klar besked og præcise bud hvad reparationer kommer til at koste.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bookede nemt aftenen før, blev ringet op før vi hentede om morgen, så alt var på plads, afhentningen forblev nemt og hyggeligt i øvrigt og afleveringen foretog vi selv uden problemer. Og at sted t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
3B-Biler er et 40 år ungt firma etableret og ejet af Linda og Bo Krogså. Vi handler med nyere brugte person og varebiler. Udlejning og Leasing af person & varebiler samt Mini Busser, flytte biler mv. til fornuftige priser... Prøv os næste gang du skal bruge en udlejnings bil.... Vi er altid friske..... Vi er dit Lokale Dinitrol Center i Ballerup - Furesø og Egedal området Der udover driver vi et topmoderne auto- og Skades værksted. Der tilbyder alt i autoreparationer. Med det nyeste udstyr. Vores motto er: Vi vil ikke sælge noget vi ikke selv ville kører i! Søger du kun efter markedets billigste pris og er ligeglad med god kvalitet og god service, så er det ikke hos os du skal handle bil
Skovvej 78, 2750, Ballerup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg blev kontaktet af en uforskammet sælger da jeg skulle oplyse at jeg ønskede at indfrie min bil i handlen og ønskede at få det beløb som andre forhandler havde tilbudt mig og det var at indfrie mit lån. Jeg gik til 3 B Biler fordi der var en bil som jeg kunne tænke mig. Forhandleren var uforskammet det kunne de ikke jeg kunne bare gå til de andre forhandler han vil slet ikke imødekomme med noget som helst. Vil ikke sæt mine ben her igen. God service kunne de lære af og venlighed. Specielt i de her tider.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
God pris og god service.
Hurtige til at svare på henvendelser.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Vi er mere end trygge ved Bo og Linda’s værksted. Er kommet her i over 25 år med vore biler - og det fortsætter vi med!

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Meget vendlige og dygtige. Vil sagtens bruge dem igen.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Venlig og fleksibel behandling!
Er i nærområdet!
Rimelige priser!

Jeg har lejet en bil
Alt forløb efter forventningerne og alle spørgsmål blev besvaret efter bedste evne.
Alt I alt har det været en god oplevelse og jeg vil uden tøven anbefale 3B biler videre.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Nemt, enkelt og altid god service. God hjemmeside med hurtigt overblik over køretøjer og priser. Og så er der altid tid til en lille snak om løst og fast, mens papirarbejdet bliver ordnet.
Gennemgang af køretøjet er der også tid til for de urutinerede … ikke alle kender til forvarmer, automatgear og lift.
SUPERFEDT sted og har uden videre anbefalet det til mange andre.
P.s. De har også gode bolsjer 👍🏼

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Skulle flytte for mine forældre og lejede en bil med lift. Fin bil, god pris og hyggelig og god betjening ved bestilling og afhentning af bilen.
En god oplevelse.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Meget fin betjening og service... :-) Det allerbedste er at de overholde de priser de laver tilbud på - og hvis der skulle være noget uforudset - så ringer de og oplyser om det, inden de laver det? Det er helt FANTASTISK - for så har man selv et valg. TAK fra en glad og tilfreds kunde! :-)2026700

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Fin betjening og service i forbindelse med leje af bil og tilmed til meget konkurrencedygtige priser!
Kan kun anbefales herfra

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Venlig betjening og hurtig reparation af min bil.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Jeg bruger værkstedet og arbejdet er bare i orden.

Antwoord van 3B Biler Ballerup
Lees meer over geverifieerde reviews.