Lees wat reviewers zeggen
Fanatisk arbejde Været forbi Gentofte Autocenter for første gang og kan kom glad ud igen. Min bil blev fikset, med god service og kommunikation. Min bil blev behandlet godt, og ingen klage herfra,... Toon meer
Jeg havde skiftet hjulene selv, men det sidste ville simpelthen ikke af. Jeg kørte til AutoCenter Gentofte, hvor jeg blev mødt med venlighed og forståelse. Jeg var heldig at kunne blive presset ind me... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dinitrol og Bosch Car Service Gentofte
Contactgegevens
Denemarken
- msh@acgentofte.dk
- autocentergentofte.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Elendig kundeservice
De kunne muligvis få gavn af et kursus i kundeservice. Kommunikation både på telefon og på værksted var øv! Arrogant og mere eller mindre uvillige til at svare på spørgsmål til trods for at man lægger flere tusinde for en bilreparation.
Tak for hurtig og flot service
Tak for hurtig og flot service - jeg kan helt klart anbefale dette autocenter.
Har simpelthen modtaget den bedste og…
Har simpelthen modtaget den bedste og hurtigste service så jeg kommer bestemt igen. 100% 5 stjerner herfra
Vi fik lappet hul i dæk som var fladt…
Vi fik lappet hul i dæk som var fladt næste morgen dvs påsken uden bil😳
Styr langt udenom Autocenter Gentofte.
Styr langt udenom Autocenter Gentofte.
Jeg fik lovet, at min bil ville være færdig inden for en uge. I stedet tog det over 5 uger, hvor jeg gentagne gange blev mødt med tomme løfter om, at bilen var klar “torsdag”, “mandag” eller “tirsdag”. Hver gang jeg kontaktede dem, blev det bare udskudt igen.
Kommunikationen har været under al kritik. Kontaktpersonen virkede ikke til at have styr på noget som helst. Da jeg spurgte ind til, hvad der konkret var blevet lavet på bilen i forbindelse med skaden, kunne han kun nævne én eller to ting og begyndte derefter at tale udenom.
Efter reparationen (udskiftning af cirkulationspumpe) begyndte bilen at opføre sig anderledes, hvor temperaturen svinger mellem 90 og 100 grader – et problem der ikke var der før. Det bliver bare afvist som “normalt”, uden nogen reel forklaring.
Derudover er bilen blevet kørt ca. 400 km uden min accept, og der er forsvundet ting fra bilen, mens den stod hos dem.
Samlet set er det en ekstremt dårlig og uprofessionel oplevelse. Manglende overblik, manglende ansvar og manglende respekt for kunden og kundens bil.
Kan på ingen måde anbefales.
Fik ODB indstillet mit nye Bosch…
Fik ODB indstillet mit nye Bosch bilbatteri på 5 min (uden beregning) og kommer igen næste gang, der skal laves noget (mod betaling selvfølgelig)
Fint
Fint - og hurtigt arbejde. Ikke verdens billigste værksted, men 1 dags ventetid på at få en tid, effektivt og nemt. Bedste anbefalinger herfra.
Super service og venlig personale.
Super service og venlig personale.
Skal på skiferie i morgen og en af selerne på bagsæderne virkede ikke. En lille ting der dog er meget afgørende for en lang køretur. Fikset uden tidsbestilling og til ingen penge… Det tog under 30 minutter fra ankomst. Fed service💪
Super service og super hurtige.
Bilen var gennemgået og alt i orden og…
Bilen var gennemgået og alt i orden og meget hurtigt
Nemt at booke tid
Nemt at booke tid, effektiv behandling fra ankomst til afslutning.
Lees meer over geverifieerde reviews.