3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goede en prettige service

Ondanks dat ik uiteindelijk de liefde via een andere weg heb gevonden, ben ik erg tevreden over de dienstverlening van 40plusrelatie.

De communicatie met de matchmaker heb ik als zeer prettig ervaren. Het intakegesprek verliep heel gezellig en ontspannen. Maar ook als er match was en er was een afspraak geweest, vond er even overleg plaats over hoe het gegaan was. En bijvoorbeeld ook als er naderhand nog aanvullende vragen waren over wat voor iemand ik zocht. Dat vond ik erg fijn. Het geeft je wel het gevoel dat er serieus naar een partner wordt gezocht.

Ze doen hun best een goede service te verlenen. Dus als je na een jaar nog niet alle contractueel afgesproken voorstellen hebt gehad, dan blijf je daar nog steeds recht op houden. Dat vind ik erg netjes.
Alles is in goed overleg gegaan.

Ik wil 40plusrelatie en met name matchmaker Ingrid bedanken voor de goede en prettige service. Mocht ik in de toekomst ooit nog eens op zoek zijn naar een nieuwe liefde, dan zal ik zeker overwegen weer contact met ze op te nemen.

15 januari 2026
Logo 40plusrelatie

Antwoord van 40plusrelatie

Beste Jeroen,

Dank voor de mooie review! Jij bedankt voor jouw vertrouwen en ik wens jullie veel geluk samen!

Hartelijke groet,
Ingrid van Veen - van Basten

Fijne begeleiding

Ik vond het spannend om me aan te melden, maar de persoonlijke aanpak van 40PlusRelatie gaf meteen vertrouwen. Mijn consulent luisterde goed en dacht echt met me mee. Het voelde als een warm gesprek. Binnen een paar weken had ik een eerste match en inmiddels hebben we een leuk contact. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb

15 juli 2025

40 plusRelatie review

Beetje lastig om een beoordeling te schrijven, Als het gaat om het uiteindelijke doel niet wat ik verwacht gehoopt had helaas.
Prima intake met toch wel rieele verwachtingen
Kreeg wel de indruk dat ze veel samenwerking met andere bureaus zelf hebben ze gevoelsmatig een beperkt bestand.
Alle voorstellen stonden bij andere bureaus ingeschreven.
Leuke voorstellen gehad en afgesproken maar het blijft toch lastig op onze leeftijd ook voor het bureau.
Zou ik het weer doen ! Nee via datingsites hetzelfde gevoel en resultaat maar kost beduidend minder tis gewoon veel te duur voor datgene ze bieden.

18 juli 2025