Et super godt sted at købe sin maskine, Hurtigt og meget behjælpelig betjening. Det kan jeg godt anbefale. Venlig hilsen Per Hansen
Super nem hjemmeside, og fedt de har taget mobilpay med👍 Bestilte sav søndag aften kl 23. Og allerede tirsdag inden middag var den leveret på adressen inden middag på Sydsjælland. Hvis bare vores... Toon meer
God service ved køb. Ved efterfølgende spørgsmål via telefon var der også fin service. Konkurrence dygtige priser. Jeg hentede selv mine produkter i den flotte butik, da jeg bor tæt på.
Jeg havde oprindeligt bestilt en Husqvarna frontklipper hos Aagaard, men samme dag fik jeg besked om, at leveringstiden desværre ville være ca. to måneder. De tilbød mig en god pris på samme mod... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Aagaard Maskiner & Udlejning er din pålidelige partner, når det kommer til salg og udlejning af have- og parkmaskiner til både professionelle og private. Vores brede udvalg sikrer, at du altid kan finde præcis det, du har brug for, og vores engagerede team står altid klar til at rådgive og assistere dig i din søgen. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores kunder gennem årene. De fremhæver ofte vores hurtige respons, fleksibilitet og vilje til at gå ud over det sædvanlige for at hjælpe. Dette er historier, som vi værdsætter højt, og som motiverer os til konstant at forbedre og udvikle vores tjenester. Vælg Aagaard Maskiner & Udlejning for pålidelighed, kvalitet og en service, der virkelig gør en forskel. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!
Hastrupvej 17, 7330, Brande, Denemarken
- 22 26 55 77
- Kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk
- aagaard-maskinudlejning.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fint produkt og god hurtig levering
Ingen problems
Hurtigt og behjælpelig
Et super godt sted at købe sin maskine,
Hurtigt og meget behjælpelig betjening.
Det kan jeg godt anbefale.
Venlig hilsen Per Hansen
Robot plæneklipper
Efter at have haft min robot plæneklipper på vinter ophold nu to gange kommer det ikke til at ske igen.
Når den er kommet tilbage kør den ikke som den skal
Så kommer der mange og lange tlf samtaler med kontoret
Og ham der ved noget er der ikke
Eller ringer bare ikke tilbage
Efter ca 2 mdr får jeg kontakt
Og så siger han bare at han kan jo ikke huske fra kunde til kunde, da jeg prøver over tlf at installere den rigtig sammen med ham
Jeg har overhovedet ingen forstand på pc indstilling
Men spør ham om man ikke kan 0 stille den og så starte forfra.
Hvortil han siger
Det kan du da godt prøve
Jeg tænkte jo at han kunne gøre det
Men jeg fandt da ud af han ikke anede spor om hvilken maskine jeg har og hvordan den virker
Hvorfor mon jeg skulle vente sååååååå længe på at få ham i røret.
ØV
Gik hurtigt og smertefrit
Gik hurtigt og smertefrit. Men ikke meget information fra firmaet.
God pris og hurtig levering
Hjemmesiden er brugervenlig, ekspeditionstiden er kort, og leveringen er hurtig, og så er prisen god.
Nem, meget hurtig og helt problemfri køb af generator.
Lees meer over geverifieerde reviews.